- 10 Şubat 2015
- 48
- 5
- 13
- Konu Sahibi Haticeygtr
-
Allah Korusun
Bazi seyleri dusunemeyebiliyorum aklim kesmiyo akil almak istiyorum kiziyolar bana gucume gidiyo anlamiyolarkiAblacim seni birakacagin dusunndugun adam cocuk olunca birakmaz mi saniyorsun.Guven vermeyen birinden cocuk yapmak deli isi yapma ablacim aman sakin, azicik ac gozunu.
sana katiliyoru.en basta hayirlisi ise olsun cocuk bi heves olmadin ikiniz icindeDoktora gitsen? Eğer çok istiyorsan. Ha bana sorarsan daha yaşın küçük. Ben 23 yaşındayım çocuk sorumluluğu öyle kolay birşey değil.
Bize mi diyorsun canım kızıyorlar diye?Bazi seyleri dusunemeyebiliyorum aklim kesmiyo akil almak istiyorum kiziyolar bana gucume gidiyo anlamiyolarki
Ben kacarak evlendim babam konusmuyo :)
ya sana kizmalarinin sebebi adina uzulmeleri bak cogunluk acele etmemen konusun da hem fikir cunku cocuk olunca isler daha kotuye gidiyor sanilanin aksine.bak bir kac sene sonra o kadar farkli dusuneceksin ki sasiracaksin bu hallerine.Bazi seyleri dusunemeyebiliyorum aklim kesmiyo akil almak istiyorum kiziyolar bana gucume gidiyo anlamiyolarki
Bazi seyleri dusunemeyebiliyorum aklim kesmiyo akil almak istiyorum kiziyolar bana gucume gidiyo anlamiyolarki
Bize mi diyorsun canım kızıyorlar diye?
Nasıl bi ruh halinde olduğunu anlamaya çalışıyorum ve diyorum ki çocuk kurtuluşun değil.
Evliliğine ve eşine güven sağlayamadığın sürece çocuk için acele etme.
Yoksa her insan hata yapar. Burda tecrübeli insanlar sana akıl veriyor, çocuk sorumluluğu zor diyorlar, önemli olan bunlardan kulağına küpe yapmak...
Öf ya böyle insanlara gelinlik, böyle kocaya eşlik yapıyor işte.Buradakileri değil eşi ve ailesini kast ediyor canım
bana kalırsa,kızıyorlar anlamıyorlar diyor baskı yapıyorlar bu konuda anlaşılan
Canim 18 yasinda kacarak evlenen bir kizin guzel durumda olmasi beklenemez zaten.Ya ben grrcekten zor durumdayim kimse hayatimi bilmiyo ki
Ya ben grrcekten zor durumdayim kimse hayatimi bilmiyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?