Okuyan ve bilgisi olan herkes cevap versin LUTFEN ...

Esim bebegimiz olmazsa beni birakicak diye korkuyorum bi suru nedenim var bi suruuuuuu

Yasinla alakasi yok ergenlige giren her bayan hamile kalabilir. Baska bir durum olabilir ama panige kapilma. Cok basit sebepleri de.olabiliyor. hem yasin daha cok genc olur Allahin izniyle sen.merak etme. Ayrica burada aldigin.cevaplar bir ise.yaramaz sen bi doktora git boyle karambole olmaz bu isler

Esim bebegimiz olmazsa beni birakicak diye korkuyorum bi suru nedenim var bi suruuuuuu
He canım bebeğin olursaa hiç bişey yapamaz zaten melek olur melek...
Yavrucum, kardeşim, azıcık evliliğiniz otursun, sen kendini bi tanı, eşini bi tanı. Ayrı eve bi çıkın. Kafanız rahatlasın.
Eşinle sorunlu olduğunu düşündüm ben şu mesajından sonra. Çocuğu kendi kurtuluşun için kullanacaksın yani, klasik senaryo...

hazır konusu açılmışken yaşla ilgisinin olmadığını kanıtlayacak bir örneğim var

dün duydum çok şaşırdım bizim uzaktan bir tanıdık kadın var 40lı yaşlarda

16 yaşında kızı var bunun kızının karnı ağrıyormuş doktora gitmişler kız doğruyormuş meğerse

(ne evli ne birşey doğal olarak bayağı küçük olduğundan )sözde annesinin de 9 ay boyunca haberi olmamışmış ne ilginç değil mi

haberlerde görürdüm de şaşırdım

Yok esimi kaybetmekten kormkuyorum ben

kuzum acele etmeyin valla siz daha cocuk sayilirsiniz.cocuk cok cok buyuk sorumluluk sen daha ne yasadin ki bu sorumlulugun altina girmek istiyorsun.bi kac sene daha hayatinizin tadini cikarin.

Al

Sonra da çocuğum babasız kalmasın diye boşanamıyorum klasiği

Ben kacarak evlendim babam konusmuyo :)
Kacarak evlendin bir de.
Azicik mantikli ol kardesim.
Esinle gecinemezsen nasil doneceksin kucaginda bebekle yikip gectigin baba ocagina?
Diger konuda yasini 2 yas buyuk yazmisin. Esin 24 yasinda mi yoksa o da gercekte 2 yas kucuk mu?
Bu yaslarda bir erkek baba olma sorumlulugunu tasiyamaz. Sen cocuk bakmayi kolay mi saniyorsun? Canin sıkılınca eğlenip istemeyince bir kenara bibli gibi kaldirabilecegin bir sey degil bu.
Azicik dusun.

Allah Korusun

Bir hata yapıp kaçmışsın bir hata daha yapıp çocuk konusunda bu kadar aceleci olma.

mantıklı olanı bu,ailen arkanda değil diye gözünü korkutuyorlar anlaşılan

Allah akıl fikir versin...
Nasıl ailelerde büyüyor, nasıl yetişiyorsunuz merak ediyorum. 16-17 yaşında koca kaçıyor muydu da sen kocaya kaçtın? Yazık vallahi yazık. Kendi çocukluğunun içine etmişsin bir de çocuk yapıp onunkinin de mi içine edeceksin? Tepem attı gece gece...

Sonra da çocuğum babasız kalmasın diye boşanamıyorum klasiği
Hep aynı şeyler ya. Ben kaçarak evlenen, yaşı küçük, kayınvalidesiyle yaşamak zorunda kalan, eşim çocuk istiyor diye kendini yıpratan kızlarımıza çok üzülüyorum. Azcık ileri görüşlü olmak lazım. Bugünün yarını da var.

Esin cocuk dogunca birakmaz mi seni?
18 yas anne olmak icin cooook erken, zaten kacarak evlenip bir hata yapmissin bir de oturmamis sorunlu evlilikte cocuk yapma. Desem de yapacaksin neyse bosver, ureme organlarin yeterli olgunluga eristiyse hamile kalirsin yalniz ergenligini tamamlamamis genclerin ve premenapoz donemindeki kadinlarin dusuk riski biraz daha yuksektir o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…