- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi Haticeygtr
-
Yasinla alakasi yok ergenlige giren her bayan hamile kalabilir. Baska bir durum olabilir ama panige kapilma. Cok basit sebepleri de.olabiliyor. hem yasin daha cok genc olur Allahin izniyle sen.merak etme. Ayrica burada aldigin.cevaplar bir ise.yaramaz sen bi doktora git boyle karambole olmaz bu isler18 yasinda olmanin hamile kalmaya bir engeli varmidir ? Bana hep diyorlar hani 2 sene bekliyor kimisi sende belki yasini bekliyorsundur felan gibisinden.Cok canim sıkılıyor.Neredeyse 6 aydir deniyoruz olmuyor. Yumurtaliklarimda mi problem var acaba bilemedim ya bilgi sahibi olanlar yardim etsinler lutfen.
Ben kacarak evlendim babam konusmuyo :)Kaynananla yasiyorsun, esinle sorunlarin var, bir de cocuk icin ugrasiyorsun. Tamam senin aklin bir karis havada da ailende yok mu sana akil veren biri?
He canım bebeğin olursaa hiç bişey yapamaz zaten melek olur melek...Esim bebegimiz olmazsa beni birakicak diye korkuyorum bi suru nedenim var bi suruuuuuu
Yok esimi kaybetmekten kormkuyorum benHe canım bebeğin olursaa hiç bişey yapamaz zaten melek olur melek...
Yavrucum, kardeşim, azıcık evliliğiniz otursun, sen kendini bi tanı, eşini bi tanı. Ayrı eve bi çıkın. Kafanız rahatlasın.
Eşinle sorunlu olduğunu düşündüm ben şu mesajından sonra. Çocuğu kendi kurtuluşun için kullanacaksın yani, klasik senaryo...
hazır konusu açılmışken yaşla ilgisinin olmadığını kanıtlayacak bir örneğim var
dün duydum çok şaşırdım bizim uzaktan bir tanıdık kadın var 40lı yaşlarda
16 yaşında kızı var bunun kızının karnı ağrıyormuş doktora gitmişler kız doğruyormuş meğerse
(ne evli ne birşey doğal olarak bayağı küçük olduğundan )sözde annesinin de 9 ay boyunca haberi olmamışmış ne ilginç değil mi
haberlerde görürdüm de şaşırdım[/QUOT
Allah Korusun
Sonra da çocuğum babasız kalmasın diye boşanamıyorum klasiğiHe canım bebeğin olursaa hiç bişey yapamaz zaten melek olur melek...
Yavrucum, kardeşim, azıcık evliliğiniz otursun, sen kendini bi tanı, eşini bi tanı. Ayrı eve bi çıkın. Kafanız rahatlasın.
Eşinle sorunlu olduğunu düşündüm ben şu mesajından sonra. Çocuğu kendi kurtuluşun için kullanacaksın yani, klasik senaryo...
Esim bebegimiz olmazsa beni birakicak diye korkuyorum bi suru nedenim var bi suruuuuuu
Yok esimi kaybetmekten kormkuyorum ben
Allah Korusun
Kacarak evlendin bir de.Ben kacarak evlendim babam konusmuyo :)
Allah Korusunhazır konusu açılmışken yaşla ilgisinin olmadığını kanıtlayacak bir örneğim var
dün duydum çok şaşırdım bizim uzaktan bir tanıdık kadın var 40lı yaşlarda
16 yaşında kızı var bunun kızının karnı ağrıyormuş doktora gitmişler kız doğruyormuş meğerse
(ne evli ne birşey doğal olarak bayağı küçük olduğundan )sözde annesinin de 9 ay boyunca haberi olmamışmış ne ilginç değil mi
haberlerde görürdüm de şaşırdım
Hep aynı şeyler ya. Ben kaçarak evlenen, yaşı küçük, kayınvalidesiyle yaşamak zorunda kalan, eşim çocuk istiyor diye kendini yıpratan kızlarımıza çok üzülüyorum. Azcık ileri görüşlü olmak lazım. Bugünün yarını da var.Sonra da çocuğum babasız kalmasın diye boşanamıyorum klasiği
Esim bebegimiz olmazsa beni birakicak diye korkuyorum bi suru nedenim var bi suruuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?