- 16 Şubat 2015
- 685
- 2.299
- 158
- 38
- Konu Sahibi Haticeygtr
-
sen bildigini yap dogru olan o.Çocuğu doğurabiliyor olmanız hemen o yaşta doğurmalısınız anlamına gelmiyor. Sizinle yaşıtım. Aklım üniversitede, mesleğimi elime almada. Bu yaşta çocuk sahibi olup ne yapacaksın? Çocuk bakması evcilik oyunundaki gibi çocuk bakmaya benzemez. Hele ki sen daha çocukken çocuk sahibi olma. Belki annelerimiz bizi erken yaşlarında doğurmuş olabilir fakat dönem değişti. Daha 18'inde evde oturup çocuk büyütmeye başlarsan hayatının neresini yaşayacaksın? Bugün bu tarz gördüğüm 2. konu. Birisi de 18 yaşında evlenmek istiyor. Yahu herkes mi 18'inde evlenme, çocuk yapma peşine düşer. Ben üniversiteye hazırlık yapıyorum. Bende mi hata var anlayamadım.
Daha lisedesin ne cocugu ? Otur derslerini calis tatlim ne acele ? 25 - 27 arasi yapilmali acelen ne cok kolay birsey degil bu ben 26 yasindayim ogretmenim meslegimi eime almisim ben bile dusunuyorum yani cocuk ye icir uyut degil yani18 yasinda olmanin hamile kalmaya bir engeli varmidir ? Bana hep diyorlar hani 2 sene bekliyor kimisi sende belki yasini bekliyorsundur felan gibisinden.Cok canim sıkılıyor.Neredeyse 6 aydir deniyoruz olmuyor. Yumurtaliklarimda mi problem var acaba bilemedim ya bilgi sahibi olanlar yardim etsinler lutfen Sunuda belirtiyim esim cok istiyo buda beni etkiliyor.Elbette bebek istiyorum dusunuyorumda 20 ye gelince yapayim diye ama onun istemesi heveslendiriyor beni ne yapmaliyim ?
cocuga cocuk emanet edilmz 19 yasinda yegenimin sevgilisi bile yok sen evlenmissin cocuk diyorsun oyuncak degilki o hevesini giderip dolabina koyamazsin sanirim okumuyorsun ?Neden oyle deyip uzuyorsunuz beni ?
evliliği yoluna sokmak için kaç tane çocuk dünyaya geliyor düşününce nasiyıl akıl veriliyor bilemeyizKaynananla yasiyorsun, esinle sorunlarin var, bir de cocuk icin ugrasiyorsun. Tamam senin aklin bir karis havada da ailende yok mu sana akil veren biri?
Şunu eklemeyi unutmuşsunuz;hemen yapmalısın çocuğu eşin istiyor bu çok önemli, senin yaşının bu kadar genç olmasının evliliğinin henüz başlarında olmanın hiç bir önemi yok biz kadınların en büyük vazifesi eşlerimizi memnun etmek onlara istedikleri kadar evlat vermektir.
eee nede olsa erken kalkan yol alır......
ben eşlere hizmeti asla yadırgamam saygı ve sevgi olduktan ve bunu kullanmadıktan kişiyi rencide etmedikten sonra sorun etmem eşler birbirine hizmet edip hatta bu hizmetle şımartmak güzel bile olur.Şunu eklemeyi unutmuşsunuz;
Ey türk kadını birinci vazifen kocanın ayaklarını yıkayıp ona masaj yapmaktır. Senin şu dünyada nefes almaktan baska hicbir maharetin yok. Okumak da neymiş, kocan istiyor doğur bebeyi, onlar kendi kendilerine büyür nasılsa.
Siz eşe hizmeti cocuk doğurmakla eş tutmuşsunuz yalnızben eşlere hizmeti asla yadırgamam saygı ve sevgi olduktan ve bunu kullanmadıktan kişiyi rencide etmedikten sonra sorun etmem eşler birbirine hizmet edip hatta bu hizmetle şımartmak güzel bile olur.
ama konuyu saptırmayayım kişinin önce kendisini düşünmesi gerekli,
hayır bence anlatmak istediğimi anlatamadım.Siz eşe hizmeti cocuk doğurmakla eş tutmuşsunuz yalnız
Anlıyorum, saygılar :)hayır bence anlatmak istediğimi anlatamadım.
evliliği kurtarma amacıyla çocuk yapmanın yanlışlığından
eşi ve elalemi mutlu etmek için kendi isteklerinden vazgeçmenin yanlışlığından bahsettim önce ki yorumlarımda.sizin yorumunuza istinaden de hizmet etme kısmı masaj yap, ayaklarını yıka kısmının eşler arasında saygı, sevgi ve şımartma olarak yapılmasının benim için sorun olmadığını söyledim ama sadece erkeğe hizmet edilmeli demedim
düşünsenize bütün gün yorulmuş halde eve geliyorsunuz ayaklarınız resmen haşat olmuş ve eşiniz
-canım kıyamam sana çok mu yoruldun diyip seni banyoya götürüyor banyo yaptırıyor, belki de bir ayak leğeni ile sıcak su getiriyor bu bence harika bir şımartma şekli asla böyle bir şeyi yadırgamam sadece yapılma amacı ve şekli önemli diyorum.tabi ki benim düşündüğüm gibi düşünmeyebilirsiniz
helal sana cok guzel cvp vermisin agzina saglik.ama iste gelde anlat.yarin pisman olcak ama is isten geccek.akil veren olmuyodur ailesiyle kus galiba.kendini yanliz gissettigi icin bu durumda.Şunu eklemeyi unutmuşsunuz;
Ey türk kadını birinci vazifen kocanın ayaklarını yıkayıp ona masaj yapmaktır. Senin şu dünyada nefes almaktan baska hicbir maharetin yok. Okumak da neymiş, kocan istiyor doğur bebeyi, onlar kendi kendilerine büyür nasılsa.
sen bunu yapiyomusun yada sana yapiliyomu.senin ona yaptigin gibi karsiliginda hizmet degil sadece saygi duyuluyormusun.hayır bence anlatmak istediğimi anlatamadım.
evliliği kurtarma amacıyla çocuk yapmanın yanlışlığından
eşi ve elalemi mutlu etmek için kendi isteklerinden vazgeçmenin yanlışlığından bahsettim önce ki yorumlarımda.sizin yorumunuza istinaden de hizmet etme kısmı masaj yap, ayaklarını yıka kısmının eşler arasında saygı, sevgi ve şımartma olarak yapılmasının benim için sorun olmadığını söyledim ama sadece erkeğe hizmet edilmeli demedim
düşünsenize bütün gün yorulmuş halde eve geliyorsunuz ayaklarınız resmen haşat olmuş ve eşiniz
-canım kıyamam sana çok mu yoruldun diyip seni banyoya götürüyor banyo yaptırıyor, belki de bir ayak leğeni ile sıcak su getiriyor bu bence harika bir şımartma şekli asla böyle bir şeyi yadırgamam sadece yapılma amacı ve şekli önemli diyorum.tabi ki benim düşündüğüm gibi düşünmeyebilirsiniz
valla kandiriliyoz galiba laf olsun torba dolsun diye atti bi tas 40 deli cikaramadi.hadi size ii kafa yormalar.byyyGecen actigin konuda 20 yasinda oldugunu soylemistin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?