Okuyan ve bilgisi olan herkes cevap versin LUTFEN ...

sen bildigini yap dogru olan o.

Daha lisedesin ne cocugu ? Otur derslerini calis tatlim ne acele ? 25 - 27 arasi yapilmali acelen ne cok kolay birsey degil bu ben 26 yasindayim ogretmenim meslegimi eime almisim ben bile dusunuyorum yani cocuk ye icir uyut degil yani

Arkadaşlar ın soyledigi gibi yaşın çok genç acele etmeyin derim gerçekten büyük sorumluluk anne baba olmak ayrıca bir yıl dolmadan bakmıyo dktr bende çocuk sahibi olmayı düşündükten sonra acele ettim sizin gibi gittim dktr a bir yıl dolmalı dedi çok güzel bir duygu ama inanın çok zor bekleyin derim sevgiler

Adet lerınde düzensizlik varmı?
Adetının 3 gunu hormon testlerını yaptırbılırsın
Esınde sprem testtını yaptırır gerek gorunurse doktorun uygun bır tedavı uygular
Tabii yaşın bakımından aceleyı gerektıren bır durum yok ama o da senın bilecegin birşey

Doktora gitmenin bi anlami yok korunmasiz en az 1 yillik cinsel iliskiden sonra hala bebegin olmuyorsa o zaman arastiriyorlar sorun oldugunu dusunupte moralini bozma.yasinda da sıkıntı yok

18 yas okuma zamanıdır. okumayı tercih etmiyorsan hayatının tadını çıkar, eşini tanı, bol bol tatile çık, gez,toz
evcilik değil ki bu

hemen yapmalısın çocuğu eşin istiyor bu çok önemli, senin yaşının bu kadar genç olmasının evliliğinin henüz başlarında olmanın hiç bir önemi yok biz kadınların en büyük vazifesi eşlerimizi memnun etmek onlara istedikleri kadar evlat vermektir.
eee nede olsa erken kalkan yol alır......

Kaynananla yasiyorsun, esinle sorunlarin var, bir de cocuk icin ugrasiyorsun. Tamam senin aklin bir karis havada da ailende yok mu sana akil veren biri?
evliliği yoluna sokmak için kaç tane çocuk dünyaya geliyor düşününce nasiyıl akıl veriliyor bilemeyiz
bir çocuk yap eve bağlansın
bir çocuk yap seni sevsin
bir çocuk yap boşanmasın
bir çocuk yap elalem kısır demesin
bir çocuk yap yap yap yap başkalarını memnun etmek için, her şeyin çözümü olacağını düşünerek yap ama nedense o çocuk çözüm getirmiyor bunu da bizim milletimiz bir türlü fark edemiyor

Şunu eklemeyi unutmuşsunuz;

Ey türk kadını birinci vazifen kocanın ayaklarını yıkayıp ona masaj yapmaktır. Senin şu dünyada nefes almaktan baska hicbir maharetin yok. Okumak da neymiş, kocan istiyor doğur bebeyi, onlar kendi kendilerine büyür nasılsa.

ben eşlere hizmeti asla yadırgamam saygı ve sevgi olduktan ve bunu kullanmadıktan kişiyi rencide etmedikten sonra sorun etmem eşler birbirine hizmet edip hatta bu hizmetle şımartmak güzel bile olur.
ama konuyu saptırmayayım kişinin önce kendisini düşünmesi gerekli,

Siz eşe hizmeti cocuk doğurmakla eş tutmuşsunuz yalnız

Siz eşe hizmeti cocuk doğurmakla eş tutmuşsunuz yalnız
hayır bence anlatmak istediğimi anlatamadım.
evliliği kurtarma amacıyla çocuk yapmanın yanlışlığından
eşi ve elalemi mutlu etmek için kendi isteklerinden vazgeçmenin yanlışlığından bahsettim önce ki yorumlarımda.sizin yorumunuza istinaden de hizmet etme kısmı masaj yap, ayaklarını yıka kısmının eşler arasında saygı, sevgi ve şımartma olarak yapılmasının benim için sorun olmadığını söyledim ama sadece erkeğe hizmet edilmeli demedim
düşünsenize bütün gün yorulmuş halde eve geliyorsunuz ayaklarınız resmen haşat olmuş ve eşiniz
-canım kıyamam sana çok mu yoruldun diyip seni banyoya götürüyor banyo yaptırıyor, belki de bir ayak leğeni ile sıcak su getiriyor bu bence harika bir şımartma şekli asla böyle bir şeyi yadırgamam sadece yapılma amacı ve şekli önemli diyorum.tabi ki benim düşündüğüm gibi düşünmeyebilirsiniz

Anlıyorum, saygılar :)

helal sana cok guzel cvp vermisin agzina saglik.ama iste gelde anlat.yarin pisman olcak ama is isten geccek.akil veren olmuyodur ailesiyle kus galiba.kendini yanliz gissettigi icin bu durumda.

sen bunu yapiyomusun yada sana yapiliyomu.senin ona yaptigin gibi karsiliginda hizmet degil sadece saygi duyuluyormusun.

Üniversitede anne çocuk sağlığı dersinde hamile kalmak için ve çocuğun fizyolojik sağlığı açısından en ideal anne yaşı 22 diye söylemişti hocamız.fizyolojik yönünden geçtim psikolojik açıdan hazırmısın.kendimden örnek verim 20 yaş öncesi zevklerimle sonrası zevklerim arasında dağlar kadar fark var.o zamanlar dinlediğim şarkıcıyı şuan hiç dinleniyorum hatta bazen ne biçim şarkı yapmış ve ben bunu nasıl dinlemişim diyorum.daha temkinliyim.sen daha çocuksun gez ,kitap oku ,evde film izle esinle evliliğin keyfini çıkar.hem kaçmışsın be güzelim. Çocuk olupta ayrılma eşiğine gelirsen aile kabul eder mi hem seni hem çocuğu hadi kabul etti sen sığabilir misin?en azından eşini tanı 1-1.5 sene geçsin bu adam baba olmayı hak ediyor mu bak.ben 27 yaş öncesi anne olmak bana çok mantıklı gelmiyor. Bence açıktan da olsa üniversiteyi bitir.kaçtığın için eve dönme korkunda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…