Okuyan ve bilgisi olan herkes cevap versin LUTFEN ...

haticecim bide hayat tercubesi bunlari kulak ardi etme ii dusun ablacim.once allahtan iste senin icin hayirlisiysa versin yaradanim.ama bide mantigini kullan.cocuk cok kotu bisey degil dunyanin en guzel seyi ama.... inan herseyinde baslangici.

mesajları tam okumadım ama kaçmışsın galiba.ailenle aranı düzelt önce eğer bozuksanız.ve eşin seni sırf çocuk için isteyecekse hiç böyle bişeye kalkışma zaten.yarın bigün olur kız olur erkek olsun derler 2 oldu 3. olsun derler.öyle bebek üretimi yapar durursun ama o çocukları kim büyütür nasıl bi ortamda büyür kimbilir

Anladığım kadarıyla evliliğinizde sorunlar var, kaçarak evlendiğiniz için ailenizle aranız iyi değil, siz de her şeye rağmen o evde yaşamayı garanti altına almak için bebeğiniz olsun istiyorsunuz.

Her şeyden önce ailenizle aranızı düzeltmeniz lazım. Evet size kızgın ve kırgınlardır, bunda da haklılardır ama siz onların çocuğusunuz, affederler. Belki uzun sürer, eskisi gibi olamazsınız ama olsun, ailenizi arkanıza alın.

Çocuk meselesine de gelince, yaşınızı falan geçiyorum ama evliliğinizde sorun varsa asla çocuk yapmamalısınız. Çocuklar çatırdayan evlilikleri tamir edecek bir tür yapıştırıcı değildir, aksine dinamit etkisi yaparlar, her şey telafi edilemez duruma gelir. Ayrıca kendi kişisel cehenneminize bir bebeği çağırmaya hakkınız yok bunu unutmayın.

agzina saglik.siz bendende tercubelisiniz galiba keske banada akil veren olsaydi

19 yasinda anne olmus biriyim erken anne olmanin insani ne derece etkiledigini cok ii biliyorum esimle 3 sene gorusup buyuk bir askla evlendik ilk gece hamile kaldim ve gelinligimi kadinligimi evliligi tam yasayamadan agir bir sorumlulukla mecburi bi olgunluk yasadim suan 26 yasindayim 2 kizim var ve sana tavsiyem cokkk cookk acele ediyosun bitaz bekle 18 yas tabiki engel deil ama esinin gazina gelip erkenden bu agir sorumluluga girme sonra kaldiramazsin evliliginin tadini cikar tabiki bir gun evliliginin tatli meyvesi bebisin olacak ama tavsiyem kesinlikle acele etme

1 yıl içinde olmazsa doktora gidebilirsniz, ama 1 yıl olmaması normal diyor doktorlar. Yaş olarak bencede çok erken, tabii en dogrusunu siz bilirsiniz kendiniz için.

27 yaşında yedi aylık bir bebeğim var ben bile diyorum hazır degilmisim henüz diye. Sen nasıl karar veriyorsun yavrucuk?

cesaretinize hayran kaldım...18 yaşınıza rağmen bir çocuğun tüm sorumluluğunu kaldırmak çok büyük bir meziyet
tebrikler

Çocuğu doğurabiliyor olmanız hemen o yaşta doğurmalısınız anlamına gelmiyor. Sizinle yaşıtım. Aklım üniversitede, mesleğimi elime almada. Bu yaşta çocuk sahibi olup ne yapacaksın? Çocuk bakması evcilik oyunundaki gibi çocuk bakmaya benzemez. Hele ki sen daha çocukken çocuk sahibi olma. Belki annelerimiz bizi erken yaşlarında doğurmuş olabilir fakat dönem değişti. Daha 18'inde evde oturup çocuk büyütmeye başlarsan hayatının neresini yaşayacaksın? Bugün bu tarz gördüğüm 2. konu. Birisi de 18 yaşında evlenmek istiyor. Yahu herkes mi 18'inde evlenme, çocuk yapma peşine düşer. Ben üniversiteye hazırlık yapıyorum. Bende mi hata var anlayamadım.

valla güzelim 18 yaşına da girmiş olsan benim gözümde sen de bir çocuksun.. çocuğun çocuğu olacak, kusura bakmayın da çocuğun sorumluluğunun bu kadar kolay olabileceğini falan mı düşünüyorsunuz .??
bir süre evliliğin tadını çıkar eşine iyice alışmaya bak.. çocuk konusunu bir süre daha rafa kaldırın bence

Sen daha kendi düşüncelerinle, fikirlerinle hayatına yön veremiyorsun ki çocuk istiyorsun. Eşin ve annesi çocuk yap diye diretiyor çocuk yapmak istiyorsun, burda bizler sana hayır yaşın küçük evliliğin otursun önce sakın yapma diyoruz kararın "yapmamak" yönünde değişiyor. Küçükken kaçarak evlenmeye aklınız basıyor da bunlara mı basmıyor?

Önceki konularına baktım da senin berbat bi evliliğin var resmen ne çocuğun yükünü nasıl kaldırcaksın bende 18 yaşındayım ve senin yazdıklarına şok oldum olgunluk yaşta değil ve sen hala olgunlasamamıssın ben şu senin yaptıklarını asla yapmazdm ve önceki konulardan gördüklerim doğruysa direk bosanirdim

Geçen seneye dek devlet gözünde sen bile cocukken bu acele neden?
Reşit olur olmaz evlenmişsin zaten kendine biraz zaman ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…