Okuyun çalışın

Nekine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2018
3
8
1
39
Burayi kizlarda cok takip ediyor. Allah rizasi icin mesleksiz Evlenmeyin. Meslek sahibi olmak is bulmanizi kolaylastirir. 2 cocugum var ev kira esimle ne evlilik hayatimiz bitme noktasında birbirimize sevgimiz bitti ozellikle esim ilgisizligi beni sogutttu ve cinsel hayatimizda sifir.8 yillik evlilik tukendi bitti. Simdi beni asil düşündüren bosandiktan sonrasi kucugu 4 yasinda. Esimde siddet yok ama ofke kontrol edemiyor cocuklarda bende cok yiprandik ben napayim anne baba yok calisirim ama gecinebilirmiyim ne zor meslek sahibi olamamak cocuklari calisirsam nasil kime biralcam evli kalmak ta istemiyorum cok mu sey istiyorum gordugumde bile sinirlerim bozuluyor bosansam cocuklarimi dusunmuyor gibimi olurum bencillikmi yapmış olurum. Ayni evde de olmuyor be kizlar valla 28 yasindayim ama 50 gibi hissediyorum hic mi hic ilgisi yok odun gibi napicagmi sasirdim. Cocuklarin icin dayan diyorlar ama yaşayan bilir bende bekarken cok mana bulurdum bosananlara ama gormek dahi istemedigin birinle ayni evde olmak cok kotu. Ayaklarımın ustunde durabilirmiyim bir kadin olarak yardim edin

allah yardimciniz olsun
cocuklarinizi okulda oklldugu saatlerde bi iş bulabilirseniz sanierim daha iyi olur.
ve evet okuyup meslek sahibi olmak cok cok onemli,hayatin binbir türlü hali var

Cok uzuldum caresizliginize.
Anneniz babaniz yokmus ama size destek olacak abi abla amca dayi yok mu?
Keske kiz cocuklarimiz daha fazla okusa meslek sahibi olsalar.
Sinifta ogrencilerime en cok tembihledigim sey budur. Kizlarin meslek sahibi olmadan, ayaklari ustunde durmadan evlenmemesi

allah yardimciniz olsun
cocuklarinizi okulda oklldugu saatlerde bi iş bulabilirseniz sanierim daha iyi olur.
ve evet okuyup meslek sahibi olmak cok cok onemli,hayatin binbir türlü hali var
Amin cümlesine insallah. Kucugu daha anaokula basladi buyuk olan okulda .Ozel anaokullari malum ev kirasi kadar
Baska biri olabilirmi
Ilgisiz cinsellik yok...?
Bilmem baska biri yok gibi geliyor ama acikca yazayim erken bosalma problemi var ve tedavi yollari aramiyor

Evet okumak cok onemli insan zamaninda anlamiyor. Hayatta olan tek akrabam vae gorustugum yakindan oda otel niyetine kullansin evi gorme duyma diyor. Yani boşanma diyor kisacasi geri kalan akrabalarim vefat etti ve teyzelerim durumlari iyi degil kendilerine hayirlari yok bosaniom desem pek tavsiye verceklerini sanmiyorim

Ayaklariniz uzerinde olmadan boşanmayı şuan dusunmeyin cocuklariniz var maddi olarak bagimsizliginizi kazanin oncelik cocuklarinizi emanet edeceginiz birileri varsa birakin ve gençken ise girin birikim yapin bu aradada cocuklar buyur ve is deneyiminiz olur herzaman is bulursunuz ve esinizi umursamayin yok gibi davranmaya calisin cocuklariniza kendinize odaklanin ve alabildiginiz kadar maddi destek alin esinizden birikim yapin bosanma kararini aldiginizda maddi gucunuz olsun.

Mesleginiz yoksa temizlik islerine gidebilirsiniz, ev yemegi yapip satabilirsiniz. Yavastan para biriktirseniz bile ayrilik asamasina geldiginizde ise yarar. Kolayliklar diliyorum

Amin cümlesine insallah. Kucugu daha anaokula basladi buyuk olan okulda .Ozel anaokullari malum ev kirasi kadar

Bilmem baska biri yok gibi geliyor ama acikca yazayim erken bosalma problemi var ve tedavi yollari aramiyor
insallah uygun bi is bulabilirsiniz insallah düzeninizi kurabilirsiniz
cok uzuldum

Evet çoğu kızlar bunu anlamıyor kocayı bi halt sanıyor aradan zaman geçiyor hele ki maddi sıkıntı varsa o evlilik de yürümüyor. En güzeli diplomanı al eline sonra git evlen. Benim kız kardeşim de gitti 18 yaşında evlendi. Çok söyledim okulunu bitir diye ben çok mutlu olcam hepiniz göreceksiniz dedi. Daha 6 ay oldu evleneli gördü dünyanın kaç bucak olduğunu.

Bu arada Allah yardımcınız olsun. Karamsar olmayın Allah bi kapı açar elbet. Halk eğitime gidip bi meslek eğitimi alın bence daha kolay iş bulursunuz

Çok haklısınız okuyup ekonomik özgürlüğe sahip olmak dünyanın en güzel şeylerinden biri. Bence en öncesinde aile terapistine gitmelisiniz. Gerçekten boşanmak istiyorsanız biraz daha beklemenizi tavsiye ederim. Benim anne babamda biz çok küçükken boşandılar ve annem bizi büyütmekte okutmakta çok zorlandı çünkü bi mesleği diploması yoktu. Kendinize iş bulana kadar boşanmayın . Boşandıktan sonra bulurum demeyin zira her şey istediğimiz gibi olsaydı herkes mutlu olurdu. İş bulun en azından çocuklarınızın okul saatlerine uygun bir iş birikim yapın ve sonrasında ister boşanın ister barışın :))

Durumunuza uzulmekle beraber , bekarken bosananlara mana bulmaniza anlam veremedim?
Nasil bir dusuncedir bu boyle?
Insallah istediginiz gibi olur hersey ne denir ki baska

öncelikle durumunuza çok ama çok üzüldüm, okurken hissettim resmen çaresizliğinizi.. bunun yanında sizin konunuz keşke tepeye bir yere asılsa da "okumak vakit kaybı, önemli olan kocişlere güvenmek" diyen zihniyetin kafasına bir dank etse..

öncelikle aile terapistine bir gitseniz? eğer hiç umut yoksa el işi, ev yemekleri, temizlik ya da çocuk bakıcılığı yapabilir misiniz? çocuğunuza bir komşu bakabilir mi? önce elinizdeki olasılıklara bir bakın, sonra küçük de olsa bir yerden başlarsınız.. inşallah evliliğiniz kurtulur diyeyim :/

Benim bir arkadaşım tam da sizin yaşınızda eşinden ayrılıp üniversite okumuş. Çocuğu da var. Şimdi mesleği de işi de elinde, oldukça mutlu..

İnsan istedikten sonra yapmayacağı bir şey yok. Evet çok zorlanacaksınız, çok eziyet çekeceksiniz belki ama olacak. Mutlu olacaksınız.
Okullarda vs temizlik işi bulabilirseniz ne güzel olur. Yavaştan çalışıp birikim yapın o arada açıktan okuyun. Biraz daha sabredin yapacak bir şey yok ama bu sabır sürecinde okul ve iş olayını halledin.
Sonra Allah’ın izniyle olmayacak şey yok.

Anladim. Mesleginiz de yokmus asgari ucretli bir iste calisabilirsiniz en iyi ihtimalle.
Cocuklariniza yetecek misiniz bilemiyorum. Esinizin maddi durumu nasil? Nafaka falan verebilir mi?
Bir de maalesef o kadar zor ki bosanan bir kadinin bir destek olmadan toplumda var olmasi.
Peki neden bu duruma geldiniz? Siddet yokmus dediginize gore. Problemler asilamayacak seviyede mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…