bugün doğum günüm. dün gece 12den sonra oturdum telefonun başına kim bilir ne kadar romantik bi konuşma beni bekliyo diye heycanlandım durdum kendi kendime ha aradı ha arıycak.. aramadı bugün sabahtan beri bekliyorum 2 defa konuştuk ikisinde de hatırlamadı. numara falan yapmıyo eminim unuttu. nasıl olur ya 2 buçuk yıl olcak nerdeyse birlikteyiz onun 2 kere doğum günü oldu yaptığım organizasyonları rüyasında bile göremezdi ben olmasam. o kadar kızgınımki öküze. acaba arayıp kızıp duygu sömürüsü falan mı yapsam yoksa yarın öbür gün kendisi hatırlamasını beklesem de utansa mı acaba ya da başka bişey mi yapıyım napıyım öküzlerin efendisi işte nolcak ya. bi iyiki doğdun demeyi çok gördü bana halbuki ben neler beklemiştim ağlıycam sinirden miğdeme kıramplar giriyor kızlar ya
dogum günün kutlu olsun canım nıce yıllara
ıste ınsan beklentı ıcınde olunca böyle hayalkırklıgı yasıyor da yanı haklı olarak bırseyler beklıyorsun durumu yoksa bıle en azından güzel bır mesaj, ne bıleyım yakındaysa gelıp sarılması sımsıkı, yanı kısaca kendını özel hıssetmek ıstıyor
bu saatten sonra da kutlamaz artık zaten... bence trip at, küs konuşma biraz, o kendini affettirmeye calışsın. unutmaması lazımdı bence, kaç tane özel gün var ki böyle.. ben de olsam kırılırdım. nice mutlu yıllara bu arada...
Doğum günün kutlu olsun
son 15 dk eğer bir gelişme olursa bizi de haberdar et ama olmazsa da bence yarın da bekle. eger büyük bir sürpriz hazırlıyorsa belki bir aksilik olmuştur gecikmiştir. Yarından sonra kıyameti kopartırsın
.
kutlayan herkese tekrar tekrar teşekkür ederim. malesef yok bi gelişme. bi yarım saat daha bekleyip ben hatırlatcam artık. azarlamıycam da. ben üzüldüğümle kalcam azarlasam da bişey geçmiycek elime diye düşündüm hakkaten azarlayamıycak, trip atamıycak kadar üzgünüm şuanda. ağlıycam nerdeyse ya en sevdiğim dediğim bi mutlu yıllar demeye tenezzül etmedi ama şurda kaç tane kadın teker teker kutladı. ne varsa kadınlarda var desteğiniz için de iyi dilekleriniz için de çok teşekkürler
doğum günün kutlu mutlu umutlu tahtlı katlı yatlı bahtlı olsun, herşey dilediğin güzellikte olsunnn
o da hatırlamasın boşveeeeerrrr,sen de önümüzdeki onun d.gününü, yıldönümünüzü, sevgililer günü gibi gibi bilumum günleri unutuverirsin
ben olsam 12 yi geçince doğum günüm kutlu olsun nice mutlu senelere yazar gönderirdim
sonra da cevap vermezdim sonra da bi güzel hıncımı alırdım
kutlayan herkese tekrar tekrar teşekkür ederim. malesef yok bi gelişme. bi yarım saat daha bekleyip ben hatırlatcam artık. azarlamıycam da. ben üzüldüğümle kalcam azarlasam da bişey geçmiycek elime diye düşündüm hakkaten azarlayamıycak, trip atamıycak kadar üzgünüm şuanda. ağlıycam nerdeyse ya en sevdiğim dediğim bi mutlu yıllar demeye tenezzül etmedi ama şurda kaç tane kadın teker teker kutladı. ne varsa kadınlarda var desteğiniz için de iyi dilekleriniz için de çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?