öküz doğum günümü hatırlamadı

ay kusura bakma güldüm ne güzel bi anlatma tarzı bu böyle

inşallah şuan hazırladığı süprizde eğleniyorsundur yoksa yandı senin ki

nice mutlu sağlıklı senelere

Benim kocam da evlendikten sonraki ilk doğumgünümü unutmuştu
Eve geldi yemek yiyoruz ben sofrada ağlıyorum gözyaşlarımı tutamıyorum diyor ki niye ağlıyorsun diyorum hiiiç içim sıkıldı
sonra hatırladı bayağı bir ağlamıştım şimdi ikincisi yaklaşıyor bakalım ne yapacak

ayıp etmiş bence her dakika özel gün kutlanmaz ama bir doğum günü bir sevgililer günü ne bileyim bence önemli bende olsam çok kırılırdım .

kutlayan herkese tekrar tekrar teşekkür ederim. malesef yok bi gelişme. bi yarım saat daha bekleyip ben hatırlatcam artık. azarlamıycam da. ben üzüldüğümle kalcam azarlasam da bişey geçmiycek elime diye düşündüm hakkaten azarlayamıycak, trip atamıycak kadar üzgünüm şuanda. ağlıycam nerdeyse ya en sevdiğim dediğim bi mutlu yıllar demeye tenezzül etmedi ama şurda kaç tane kadın teker teker kutladı. ne varsa kadınlarda var desteğiniz için de iyi dilekleriniz için de çok teşekkürler

dogum günün kutlu olsun canım nıce yıllara

ıste ınsan beklentı ıcınde olunca böyle hayalkırklıgı yasıyor da yanı haklı olarak bırseyler beklıyorsun durumu yoksa bıle en azından güzel bır mesaj, ne bıleyım yakındaysa gelıp sarılması sımsıkı, yanı kısaca kendını özel hıssetmek ıstıyor

aynen öyle canım

bu saatten sonra da kutlamaz artık zaten... bence trip at, küs konuşma biraz, o kendini affettirmeye calışsın. unutmaması lazımdı bence, kaç tane özel gün var ki böyle.. ben de olsam kırılırdım. nice mutlu yıllara bu arada...

Doğum günün kutlu olsun
son 15 dk eğer bir gelişme olursa bizi de haberdar et ama olmazsa da bence yarın da bekle. eger büyük bir sürpriz hazırlıyorsa belki bir aksilik olmuştur gecikmiştir. Yarından sonra kıyameti kopartırsın

.

ben de çok kırgınım zaten. ama dediğim gibi öyle trip atacak falan durumda değilim çok üzüldüm yani gerçekten

yok kız ne sürprizi allahaşkına yapmaz öyle bişey ararım birazdan zaten yarın söylerim olanları size

ben olsam 12 yi geçince doğum günüm kutlu olsun nice mutlu senelere yazar gönderirdim

sonra da cevap vermezdim sonra da bi güzel hıncımı alırdım

benım exde son anda kutlamıstı bozuldumu anlayınca ertesı gün hedıye almıs, parfüm hemde erkek parfümü hatırlamıs olsaydı onu bıle almazdı ..

doğum günün kutlu mutlu umutlu tahtlı katlı yatlı bahtlı olsun, herşey dilediğin güzellikte olsunnn
o da hatırlamasın boşveeeeerrrr,sen de önümüzdeki onun d.gününü, yıldönümünüzü, sevgililer günü gibi gibi bilumum günleri unutuverirsin

Trip atmamalısın zaten. Sadece hatırlamadığı için üzüldüğünü ifade ettiğinde çok daha etkili olacaktır.
Trip alışılagelmiş, artık kabak tadı veren bir davranış oldu kızlar için.
Kendini olduğu gibi ifade ettiğinde o da üzülecektir eminim.

çok teşekkürler :)

ben olsam 12 yi geçince doğum günüm kutlu olsun nice mutlu senelere yazar gönderirdim

sonra da cevap vermezdim sonra da bi güzel hıncımı alırdım

yok bee gerçekten laf sokcak trip atcak havam kaçtı. konuyu ilk açtığımda bu kadar üzgün değildim

eşimle 10 yıldrı bırlıkteyız 1 kere unutmuştu ay ne uzulmuştum belı degıl her an her dakıka numara yaptıgını duşundum kı eşim asla unutmaz tnıştıgımız gune kadar hatırlar hatta tabı gece 12 ı oldu gectı emın oldum unuttuna yattık unuttun dımı dedım o anda yıkıldı e bende cok uzuldu ertesı gun cok yoğun olmasına ragmen cıcekler hedıyeler haha ınan normalde hatırlasa organızasyon bu kadar buyuk olmazdı onunda tadı başkaydı doğumgunumun ertesı gunu

Mutlu mutlu senelere canım..

Her yeni sayfaya geçerken kesin hatırlamıştır diyordum ama yani gerçekten iki ayaklı öküz çıktı.. Teknoloji devrinde bir insanın doğumgününü unutmak ki bu hele sevgilinse öküzlük değilde ne.. Kullandığın gsm operatörü bile doğumgününü kutlarken..

Deliriyorum böyle tiplere ben ya.. Bence 3-5 gün daha hatırlatma.. 3-5 gün sonrada pazartesi akşamı gittiğim şuı parti varya diye aç konuyu.. Sonra yok ne partisi diye girer mutlaka.. Ensonundada bence patla.. Yada en çok ayşenin fatmanın hediyesini beğendim de ne hediyesi derse gir lafa.. Öyle üzüldüm diyerek düşürme kendini.. Derim ben tabi..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…