• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öküz kocam

Eminim sizde sormamışsınızdır eşinize.şahsen ben sormuyorum ailemden biri gelince gelebilir mi kalabilir mi diye.ne münasebet yani izin alamam bunun için.aynı şekilde onun ailesinden biri kalmak istersede asla sorun etmem.edilmemeli.siz haksızsınız
Katılıyorum.

Yavrunuzun doğum günü kutlu olsun

Noldu gece. Kimler kaldı kimler gitti?

Doğum günü kutlu olsun hayırla sağlıkla yaşasın.öncelikle kızınız kaç yaşında?3 yaşın altındaysa ilerde hatırlamayacağı bi Doğum günü için bu kadar strese girmeye ne gerek var.fotoğraf için aile arasında bi pasta kesilebilir mis gibi.büyükse kreşte ya da okulunda arkadaşları arasında bi kutlama yapılabilir.kusura bakmayın ben böyle büyük organizasyonları hiç anlamıyorum.sağlıkla büyüdükten sona,bu kadar strese girip,yüz göz olup büyüklerin yiyip içip eğleneceği,annenin hazırlık,hizmetle geçireceği Doğum günü organizasyonlarını anlamıyorum.ayrıca mekan kiralayıp binlerce lira dökmeyi de anlamıyorum.kısacası çocuk heves edip istemediği sürece ben bu Doğum günü partilerini anlamıyorum

Eşin haklı. Benim ablam gelse eşimden izin mi alacağım. Tabii ki gelecek. Onca insana yer biliyorsan ona da bulursun.

Bence kendisi çağırmıştır. Sizin yakınlarınızı istemiyorsa, arayıp abla sen de geleceksin demiş olabilir. Belki de kadın gelmek zorunda kalmıştır.

Nasıl gelişti olaylar?
Merakta kaldık

Back
X