Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler kk kadınları.ilk kez burada konu aciyorum eski uyeyim siteyi sürekli takip ediyorum ama konu açmak bu güne kismetmis. Hemen konuya geçiyorum şuanda çok sinirliyim yarın kızım doğum günü bizde evde kutlayacağız. Kv ler başka bir ilde yaşıyorlar doğum günü icin geldiler. annem bize 1 saat uzakta bir şehirde yaşıyor bu gün oda geldi. Yarında diğer misafirle gelecekler. Bu gun eşim ise gitti ve bana msj attı kardeşi yarın gece bizde kalacakmış oğluyla (görümceyle aynı sehirdeyiz 30 dk mesafe ve arabaları var. Yarın ablam ve halam ve kızı da gelecekler ve onlarında kalma ihtimali var. Bende eşime dedim ki neden bana sormadın ben okadar insanı nerede yatıracağım nereden baksan 8 kişi 4 de biz 12 kişi sarayda yaşamıyoruz sonuçta. Tabi benim öküz (Kusura bakmayin) seninkiler kaç kere kaldi nenim kardeşim 2 kere kaldi onlar için sen bana sordun mu demeye başladı bende çok sinirlendim ve kapattım teli. Allah aşkına siz söyleyin haksızmıyım? Daha öncede bu tarz durumlar çok yaşandı aramızda eşim ailesine aşırı düşkün 6 yıllık evliliğimiz de ailesi yüzünden çok kavga ettik , çok boşanma aşamasına geldik.
Ben burada kv kp ve görümce ile ve eşimle onlar yüzünden yaptığımız kavgaları anlarsam çok uzun olur. O yüzden olaydan bir kesit anlattım ve bazıları beni bu yüzden haksız bulmuş olabilir ama ben haksız olduğumu düşünmüyorum.
Siz, sizin akrabalarınız için usulen sordunuz mu?Ayrıca sorun kalması yâda kalmaması değil usulen bir sorması gerekmez iydi. Canim kardeşim kalmak istiyor ne dersin diye
Gelen misafirlerden biri bıraksın. Ya da arabasi olmayan insan ona göre vakitlere kalksın. Aynı şehirde olanlar evlerine dönsün. Eşiniz haklı. Sizin halanız kızı ile gelip kalıyor ama kardeşi kalamıyor. Çok saçma.Kardeşini arabası var ve evleri e bize yakın sayilir yarim saatlik mesafe ama haman ve ablamın arabası yo ve geç olursa belki gidemezler diye kalabilirler dedim
Bende öyle dedim zaten usulen bir sorsaydı ne dersin diye aba başladı senin ablan kaç kere kaldi benim kardeşinim 2. Kalmak işleyişi sen bana sordun mu onlar kalabilir mi diye ben herşeyi sana mi soracağım demeye
Arkadaşlar kalınabilir kalınmaz diye bir şey yok.benim halam ve kızının da kalacakları kesin değil zaten.
Ama benim bozuldugum ve katıldığım nokta eşimin ve kardeşinin tavrı ben çalışan bir kadınım zaten kaç gündür temizlik hazırlık için ugrasiyorum. Yarında epey kalabalık olacak yoğrulacağım 2 tane küçük çocuğum var gorumceminde 1 oğlu var çok yaramaz laftan sözden anlamayan zaten kv ler 2 hafta önce yine gelmişlerdi ve bizde birer hafta kaldılar ve burada yine 1 hafta kalıp kızına geçecekler.
Çok haklısınız sinirlenmekte. Eşinizin yaptığı çok ayıp ..aynen başlıkta yazdığınız gibi..sanki annenler evini yiyecekti,Iyi geceler kk kadınları.ilk kez burada konu aciyorum eski uyeyim siteyi sürekli takip ediyorum ama konu açmak bu güne kismetmis. Hemen konuya geçiyorum şuanda çok sinirliyim yarın kızım doğum günü bizde evde kutlayacağız. Kv ler başka bir ilde yaşıyorlar doğum günü icin geldiler. annem bize 1 saat uzakta bir şehirde yaşıyor bu gün oda geldi. Yarında diğer misafirle gelecekler. Bu gun eşim ise gitti ve bana msj attı kardeşi yarın gece bizde kalacakmış oğluyla (görümceyle aynı sehirdeyiz 30 dk mesafe ve arabaları var. Yarın ablam ve halam ve kızı da gelecekler ve onlarında kalma ihtimali var. Bende eşime dedim ki neden bana sormadın ben okadar insanı nerede yatıracağım nereden baksan 8 kişi 4 de biz 12 kişi sarayda yaşamıyoruz sonuçta. Tabi benim öküz (Kusura bakmayin) seninkiler kaç kere kaldi nenim kardeşim 2 kere kaldi onlar için sen bana sordun mu demeye başladı bende çok sinirlendim ve kapattım teli. Allah aşkına siz söyleyin haksızmıyım? Daha öncede bu tarz durumlar çok yaşandı aramızda eşim ailesine aşırı düşkün 6 yıllık evliliğimiz de ailesi yüzünden çok kavga ettik , çok boşanma aşamasına geldik.
Degil mi ya bi dogum gunu sulale goc ediyorEl kadar çocuğa Doğum günü diye kendinizi parçalamayın o vakit....
Dışarıda ailece bir yemek, çocuğun yaşı uygunsa tiyatro gibi bir etkinlik ve hediyesi ile çocuk en seveceği Doğum gününü yaşıyor zaten.