• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öküz kocam

Ben burada kv kp ve görümce ile ve eşimle onlar yüzünden yaptığımız kavgaları anlarsam çok uzun olur. O yüzden olaydan bir kesit anlattım ve bazıları beni bu yüzden haksız bulmuş olabilir ama ben haksız olduğumu düşünmüyorum.

Siz sordunuz mu,halanızı,kızını?
Sanmıyorum.
O halde o da sormaz kardeşini?

Şu kısımda haklısınız bir nebze,görümce aynı şehirde imiş.
Aynı şehirde yatılı kalmak benim için çok abes.
Hele öyle kalabalık olacaksa.
Görümce belki bilmiyordur, belki kutlamadan sonra döner evine?

Keşke böyle "senin ailen,benim ailem" mevzusu olmasaydı,çirkin.

Iyi geceler kk kadınları.ilk kez burada konu aciyorum eski uyeyim siteyi sürekli takip ediyorum ama konu açmak bu güne kismetmis. Hemen konuya geçiyorum şuanda çok sinirliyim yarın kızım doğum günü bizde evde kutlayacağız. Kv ler başka bir ilde yaşıyorlar doğum günü icin geldiler. annem bize 1 saat uzakta bir şehirde yaşıyor bu gün oda geldi. Yarında diğer misafirle gelecekler. Bu gun eşim ise gitti ve bana msj attı kardeşi yarın gece bizde kalacakmış oğluyla (görümceyle aynı sehirdeyiz 30 dk mesafe ve arabaları var. Yarın ablam ve halam ve kızı da gelecekler ve onlarında kalma ihtimali var. Bende eşime dedim ki neden bana sormadın ben okadar insanı nerede yatıracağım nereden baksan 8 kişi 4 de biz 12 kişi sarayda yaşamıyoruz sonuçta. Tabi benim öküz (Kusura bakmayin) seninkiler kaç kere kaldi nenim kardeşim 2 kere kaldi onlar için sen bana sordun mu demeye başladı bende çok sinirlendim ve kapattım teli. Allah aşkına siz söyleyin haksızmıyım? Daha öncede bu tarz durumlar çok yaşandı aramızda eşim ailesine aşırı düşkün 6 yıllık evliliğimiz de ailesi yüzünden çok kavga ettik , çok boşanma aşamasına geldik.

Bahsettiğiniz mesafelerin iki katı mesafeleri büyükşehirlerde saatlik oturmalar için gidip geliyoruz.
Halanızın kızına varana kadar kalabiliyorlarsa eşinizin kardeşi de kalıversin.
Muhtemelen herkes anneler orada birlikte olmak için kalmaya niyet ediyor.
Cümbür cemaat sabahlayın siz de.
Kalacakları da kesin degil. İhtimale binaen eşinizi ve kardeşini kırmamış olursunuz

İnsan kardeşi kalacağı zaman dur hanıma sorayım mı desin ne diyecek tabi ki kal der.gönül istedikten sonda birgün sıkışık yatılır birşey olmaz.

Ben burada kv kp ve görümce ile ve eşimle onlar yüzünden yaptığımız kavgaları anlarsam çok uzun olur. O yüzden olaydan bir kesit anlattım ve bazıları beni bu yüzden haksız bulmuş olabilir ama ben haksız olduğumu düşünmüyorum.

Siz yine bildiğinizi düşünecekseniz neden sorma ihtiyacı hissettiniz?

Ayrıca sorun kalması yâda kalmaması değil usulen bir sorması gerekmez iydi. Canim kardeşim kalmak istiyor ne dersin diye
Siz, sizin akrabalarınız için usulen sordunuz mu?
Her 2 taraf da önceden sormalı birbirine, hem de usulen değil, gerçekten.

bu ıslerın tek cozumu var galıba evlenırken ailesi olmayan eşler secin.

Ablanız halası ve kızı da sizinle aynı şehirde yaşıyorsa ve kalacaklarsa haksızsınız
Başka şehirden gelenler neyse de aynı şehirde yaşayıp gece kalmak ne kadar düşüncesizce

Arkadaşlar kalınabilir kalınmaz diye bir şey yok.benim halam ve kızının da kalacakları kesin değil zaten.
Ama benim bozuldugum ve katıldığım nokta eşimin ve kardeşinin tavrı ben çalışan bir kadınım zaten kaç gündür temizlik hazırlık için ugrasiyorum. Yarında epey kalabalık olacak yoğrulacağım 2 tane küçük çocuğum var gorumceminde 1 oğlu var çok yaramaz laftan sözden anlamayan zaten kv ler 2 hafta önce yine gelmişlerdi ve bizde birer hafta kaldılar ve burada yine 1 hafta kalıp kızına geçecekler.

Kardeşini arabası var ve evleri e bize yakın sayilir yarim saatlik mesafe ama haman ve ablamın arabası yo ve geç olursa belki gidemezler diye kalabilirler dedim
Gelen misafirlerden biri bıraksın. Ya da arabasi olmayan insan ona göre vakitlere kalksın. Aynı şehirde olanlar evlerine dönsün. Eşiniz haklı. Sizin halanız kızı ile gelip kalıyor ama kardeşi kalamıyor. Çok saçma.

Görümcem ve kv her konuda beni yok sayıp bu tarz konuları oğullarıyla bana iletmeyi uygun buluyorlar. Ben böyle bir durumda kalsam yengeme sorarım yenge evin kalabalık ama bu gece sizde kalabilir miyim diye. Bu bir gorgudur bence ve eşimin ailesinde bu yok tecrübeyle sabit 6 yıldır yaşadıklarımdan çok gördüm.

Bende öyle dedim zaten usulen bir sorsaydı ne dersin diye aba başladı senin ablan kaç kere kaldi benim kardeşinim 2. Kalmak işleyişi sen bana sordun mu onlar kalabilir mi diye ben herşeyi sana mi soracağım demeye

Haklı. Bilmiş bilmiş bana niye sormuyorsun demek yerine hafi ya halam da kalacak nasıl yapalım o kadar yastık yok kim kimle yatsın vs gibi istişare etseniz daha doğru olurmuş

Arkadaşlar kalınabilir kalınmaz diye bir şey yok.benim halam ve kızının da kalacakları kesin değil zaten.
Ama benim bozuldugum ve katıldığım nokta eşimin ve kardeşinin tavrı ben çalışan bir kadınım zaten kaç gündür temizlik hazırlık için ugrasiyorum. Yarında epey kalabalık olacak yoğrulacağım 2 tane küçük çocuğum var gorumceminde 1 oğlu var çok yaramaz laftan sözden anlamayan zaten kv ler 2 hafta önce yine gelmişlerdi ve bizde birer hafta kaldılar ve burada yine 1 hafta kalıp kızına geçecekler.

El kadar çocuğa Doğum günü diye kendinizi parçalamayın o vakit....
Dışarıda ailece bir yemek, çocuğun yaşı uygunsa tiyatro gibi bir etkinlik ve hediyesi ile çocuk en seveceği Doğum gününü yaşıyor zaten.

Siz kardeşin kalamaz mı demişsiniz sanki. ev kalabalık onun evi yakın kalmasada olur o kadar kalabalık içinde zaten onunda rahat edememesi gerekir. Gerçekten anlamıyorum böyle insanları. Siz haklısınız. Burda gelip sizinkiler kalıyorsa onun kardeşide kalabilir diyenlerede pes

Iyi geceler kk kadınları.ilk kez burada konu aciyorum eski uyeyim siteyi sürekli takip ediyorum ama konu açmak bu güne kismetmis. Hemen konuya geçiyorum şuanda çok sinirliyim yarın kızım doğum günü bizde evde kutlayacağız. Kv ler başka bir ilde yaşıyorlar doğum günü icin geldiler. annem bize 1 saat uzakta bir şehirde yaşıyor bu gün oda geldi. Yarında diğer misafirle gelecekler. Bu gun eşim ise gitti ve bana msj attı kardeşi yarın gece bizde kalacakmış oğluyla (görümceyle aynı sehirdeyiz 30 dk mesafe ve arabaları var. Yarın ablam ve halam ve kızı da gelecekler ve onlarında kalma ihtimali var. Bende eşime dedim ki neden bana sormadın ben okadar insanı nerede yatıracağım nereden baksan 8 kişi 4 de biz 12 kişi sarayda yaşamıyoruz sonuçta. Tabi benim öküz (Kusura bakmayin) seninkiler kaç kere kaldi nenim kardeşim 2 kere kaldi onlar için sen bana sordun mu demeye başladı bende çok sinirlendim ve kapattım teli. Allah aşkına siz söyleyin haksızmıyım? Daha öncede bu tarz durumlar çok yaşandı aramızda eşim ailesine aşırı düşkün 6 yıllık evliliğimiz de ailesi yüzünden çok kavga ettik , çok boşanma aşamasına geldik.
Çok haklısınız sinirlenmekte. Eşinizin yaptığı çok ayıp ..aynen başlıkta yazdığınız gibi..sanki annenler evini yiyecekti,

Kalacaklari 1 gece sorun etmezdim bunun icin kalp kirmaya degmez benim kardesim nasıl kiymetliyse esiminde oyledir, benim kardesim o gece yatsa, gorumce gitse eminim eşim uzulurdu o uzulunce bende rahat etmezdim zaten boyle seyleri sorun etmem

bence eşinizin size sorup sormaması değil asıl sorun görümcenizin 30 dk. mesafedeyken okadar kişiyle birlikte sizde kalmak istemesi bu bana tuhaf geldi ben olsam gidip rahat rahat evimde yatarım

Back
X