- 15 Kasım 2009
- 1.419
- 634
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelip size sormadılarsa sizde onları rahatlıgını dúşünmıceksinız tek kisilık yatakta 2kişi yatirın bakın bi daha yapıyolar mı yaz günü değil ki kış günü millet nerede yatak açsın Yorganı döşeği yastığıIyi geceler kk kadınları.ilk kez burada konu aciyorum eski uyeyim siteyi sürekli takip ediyorum ama konu açmak bu güne kismetmis. Hemen konuya geçiyorum şuanda çok sinirliyim yarın kızım doğum günü bizde evde kutlayacağız. Kv ler başka bir ilde yaşıyorlar doğum günü icin geldiler. annem bize 1 saat uzakta bir şehirde yaşıyor bu gün oda geldi. Yarında diğer misafirle gelecekler. Bu gun eşim ise gitti ve bana msj attı kardeşi yarın gece bizde kalacakmış oğluyla (görümceyle aynı sehirdeyiz 30 dk mesafe ve arabaları var. Yarın ablam ve halam ve kızı da gelecekler ve onlarında kalma ihtimali var. Bende eşime dedim ki neden bana sormadın ben okadar insanı nerede yatıracağım nereden baksan 8 kişi 4 de biz 12 kişi sarayda yaşamıyoruz sonuçta. Tabi benim öküz (Kusura bakmayin) seninkiler kaç kere kaldi nenim kardeşim 2 kere kaldi onlar için sen bana sordun mu demeye başladı bende çok sinirlendim ve kapattım teli. Allah aşkına siz söyleyin haksızmıyım? Daha öncede bu tarz durumlar çok yaşandı aramızda eşim ailesine aşırı düşkün 6 yıllık evliliğimiz de ailesi yüzünden çok kavga ettik , çok boşanma aşamasına geldik.
siz bence aa tabi canım kalsınlar benim de halalarım kalacaktı sen bi şekilde evi ayarla kim nerde kalacak ben de ona göre yatakları yapayım de geç. niye biz evde misafir etme işini üstleniyoruz ki. orası onun da evi. onlar onun da misafiri sonuçta. o sorumluluğu ona ver o da ona göre oluru var mı herkes sığdı mı sığmadı mı kim nerde yatacak yeterli oda var mı vs kendisi karar versin. böylece siz de tartışmamış olursunuz ve eve gelen herkesi de yatırmak istediğin için iyi gelin olursun. hatta kal diye ısrar bile dersin ev böyle ama kalın tabi mutlu olurum önemli olan gönüller bir olsun sığarız bi şekilde diye. böylece sen kazançlı çıkarsın. bırak kim rahat etmiş edememiş sığmış sığmamış onlar düşünsünIyi geceler kk kadınları.ilk kez burada konu aciyorum eski uyeyim siteyi sürekli takip ediyorum ama konu açmak bu güne kismetmis. Hemen konuya geçiyorum şuanda çok sinirliyim yarın kızım doğum günü bizde evde kutlayacağız. Kv ler başka bir ilde yaşıyorlar doğum günü icin geldiler. annem bize 1 saat uzakta bir şehirde yaşıyor bu gün oda geldi. Yarında diğer misafirle gelecekler. Bu gun eşim ise gitti ve bana msj attı kardeşi yarın gece bizde kalacakmış oğluyla (görümceyle aynı sehirdeyiz 30 dk mesafe ve arabaları var. Yarın ablam ve halam ve kızı da gelecekler ve onlarında kalma ihtimali var. Bende eşime dedim ki neden bana sormadın ben okadar insanı nerede yatıracağım nereden baksan 8 kişi 4 de biz 12 kişi sarayda yaşamıyoruz sonuçta. Tabi benim öküz (Kusura bakmayin) seninkiler kaç kere kaldi nenim kardeşim 2 kere kaldi onlar için sen bana sordun mu demeye başladı bende çok sinirlendim ve kapattım teli. Allah aşkına siz söyleyin haksızmıyım? Daha öncede bu tarz durumlar çok yaşandı aramızda eşim ailesine aşırı düşkün 6 yıllık evliliğimiz de ailesi yüzünden çok kavga ettik , çok boşanma aşamasına geldik.
Iyi de ablasina ne diycekti belki kaliriz dediginde dur abla esime mi sorayim diyecekti siz kalabaligz zaten dediginzde de abla kalabaligiz kalamazsinz mi diyecekti bence siz biraz abartmissinz gorumceniz dusuncesiz davranmis ama sizn bunjn icin esinzle kavga etmeniz sizi haksiz cikarir, ne olacak yani 1 gece idare edinBende öyle dedim zaten usulen bir sorsaydı ne dersin diye aba başladı senin ablan kaç kere kaldi benim kardeşinim 2. Kalmak işleyişi sen bana sordun mu onlar kalabilir mi diye ben herşeyi sana mi soracağım demeye
Kardeşinin evi uzak olsaydı geri dönemiysek olsaydı bende kalmasınlar demezdim zaten. Ben kalma ihtimalleri olabilir dedim kalacaklar demedim.bende insan biraz düşünür annem babam var benum annem var. esin bu kadar insanı nerede yatıracak diye. Yada kardeşi düşünür kalacak yer var mı diye
Ayrıca sorun kalması yâda kalmaması değil usulen bir sorması gerekmez iydi. Canim kardeşim kalmak istiyor ne dersin diye