Öküz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu sözü kavga ettim mi derim hep. Kalbimin üstünde öküz tepiniyor diye. İyi güldüm şimdi. :KK48:

Ben bu sözü kavga ettim mi derim hep. Kalbimin üstünde öküz tepiniyor diye. İyi güldüm şimdi. :KK48:

sevdiğim adam bi öküz orası ayrı o tepiniyodur belki de

ne biliyim çok sıkıldım ben bu tatil olayından çalışmak istiyorum biri tatili bitirsin artık nolur :confused:

sevdiğim adam bi öküz orası ayrı o tepiniyodur belki de

ne biliyim çok sıkıldım ben bu tatil olayından çalışmak istiyorum biri tatili bitirsin artık nolur :confused:

Kız öyle deme 1. Ayda 6 gün tatil yapmıştım ondan bu yana çalışıyorum bir gün boş kalmadı çalışmaya başladın mı pişman olursun bu sözlerine bak demedi deme. :)

Kız öyle deme 1. Ayda 6 gün tatil yapmıştım ondan bu yana çalışıyorum bir gün boş kalmadı çalışmaya başladın mı pişman olursun bu sözlerine bak demedi deme. :)

ben çok özledim o koşturmacayı bana göre bişey değil bu tatil : (

daha 1 haftalık deniz tatiline katlanmak zorundayım :mad:

Ben bilmem,falında Mune yazıyor..:KK76::KK76:

mune abla sen değil hıhhh

ben çok özledim o koşturmacayı bana göre bişey değil bu tatil : (

daha 1 haftalık deniz tatiline katlanmak zorundayım :mad:

mune abla sen değil hıhhh
Doğru,ben olsam bizi 100 kez banlardım..Bu arada canın sıkılıyorsa ingilizcen de yeterliyse çeviri yap sıkıntıya birebir.:KK76:

ben hiç sevmiyorum

benim tatil anlayışım böyle doğal turistik yerleri falan gezmek

kurbanda Kapadokyaya gidicem ama bak onun için heyecanlıyım :rolleyes:

Kapadokya benim memleketim. Bak orda sana bi motel önerisi verebilirim hem ucuz hem de personeli çok cana yakın gecenin bi yarısı canım çekti diye bana mandalina soyup kestane kavurmuştu. Yada rezervasyon yapmış mıydın? Bak balon turu yapmadan kesinlikle dönme ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X