• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öl(mey)en Sevgilisi! Kızın yaşadığına mı sevineyim yalanlara boğulduğuma mı üzüleyim?

Umut5113

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
127
0
16
Antalya
İnanamıyorum hala inanamıyorum öldü sandığım eski sevgilisi bile yalanmış. Kız hayatta. Bu kadar benzerlik olamaz ismi,yaşı,mesleği, yaşadığı şehir, mezun olduğu okul ve bölüm, arkadaşları hayır bu kadar tesadüf olamaz. Bu kız hayatta yaşıyor ve benim sevgilim dediğim adam sosyal ağlarda bu kızın beğendiği birkaç üyeli hiç alakası olmadığı sayfaları bile beğenmiş, kızın paylaştığı şeyleri bi kaç gün farkıyla bu da paylaşmış ! Kızın ismi de öyle çok sık kullanılan bir isim değil. Ya benim saçımı boyatmamı istediği renk ve şekil resmen bu kızın saçıyla tıpa tıp aynı. Hala inanamıyorum nasıl bir yalancıymış nasıl bir yalanın içine çekmiş beni bana koskoca bir yalan yaşatmış resmen. Ajandanın niye ortada olduğu da belli kızı gördükçe anıları depreşmiş demek ki. Olamaz değil mi bu kadar tesadüf olamaz ? Şu an profiline baktığım kız meşhur ölen sevgili !

Bu erkekler iyice şımardı son zamanlarda suyunu çıkardılar artık. Bırak ne hali varsa görsün resmen seni ona benzetip kendini avutmayı planlamış. İyi bir şey olsa eski sevgili eski olmazdı zaten

Hem şımarık hem de hasta ruhlu!!!
Ardına bile bakma,koş!!!

Umarım ilişkinize bundan sonra devam etmezsiniz,bu sizin ilk hayal kırıklığınız olacağını zannetmiyorum.

Allah Allah bu nasıl bir sapıklık ya hayır öldü deyip yalan söylemesini geçtim,seni ona benzetmeye çalışması?arkana bakmadan hiç bulaşmadan kaç bence klinik bir vaka var karşında

İnanamıyorum hala inanamıyorum öldü sandığım eski sevgilisi bile yalanmış. Kız hayatta. Bu kadar benzerlik olamaz ismi,yaşı,mesleği, yaşadığı şehir, mezun olduğu okul ve bölüm, arkadaşları hayır bu kadar tesadüf olamaz. Bu kız hayatta yaşıyor ve benim sevgilim dediğim adam sosyal ağlarda bu kızın beğendiği birkaç üyeli hiç alakası olmadığı sayfaları bile beğenmiş, kızın paylaştığı şeyleri bi kaç gün farkıyla bu da paylaşmış ! Kızın ismi de öyle çok sık kullanılan bir isim değil. Ya benim saçımı boyatmamı istediği renk ve şekil resmen bu kızın saçıyla tıpa tıp aynı. Hala inanamıyorum nasıl bir yalancıymış nasıl bir yalanın içine çekmiş beni bana koskoca bir yalan yaşatmış resmen. Ajandanın niye ortada olduğu da belli kızı gördükçe anıları depreşmiş demek ki. Olamaz değil mi bu kadar tesadüf olamaz ? Şu an profiline baktığım kız meşhur ölen sevgili !

ardına bile bakmadan kaç o adamdan hasta ruhlu bence filmlerdeki gibi pes diyorum

Su olen sevgiliye ait dediginiz kisi bu kiz o konuyu acanda sizsiniz,peki ne olacak simdi

sorduğunda alacağın cevap şu bence; sen yanlış anlamışsın o gerçekten ölmedi ben kalbimde öldürdüm onu..

çünkü adam hasta eski sevgilisini kendince öldürmüş senden ona benzeyen yeni bir sevgili oluşturmaya çalışmış.

korku filmi gibi :53:

neyse erken fark etmişsin de daha fazla üzülmeyeceksin.

peki nasıl buldunuz o kızı. valla merak ettik adresi verin de biz de bakalım şu meşhur kıza

Bir bayan vardı bana yardımcı olması için tanıştırmıştı bizi o bayana yine işim düştü mesaj yazacaktım fotoğraflarında ki kız ilgimi çekti hatta çok aptal bir tepkiyle aaa işte bu saç deyip etiketten kızın profiline girdim sonra zaten bütün parçalar arka arkaya geldi. Adresi nasıl vereyim burda falanda çıkar karşıma aklımı yitirmek istemiyorum

Ayy inanmıyorum yaaa..
Sen birde o kıza üzülmüştün, acımıştın, ona saygısızlık yaptığını hissetmiştin.
Meğer hepsi erkek arkadaşın olacak sıfatsız yüzündenmiş..
Ahh bu erkeklerrr!

Back
X