BilmemÇirkin misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BilmemÇirkin misin?
Engellenmesem keske. Bu arada ozledim senii canim
Olmayacak![]()
Yaa takintili miyimhayırbu kadar takıntılı bi insanı kimse istemez çünkü
Olacak, görüyorum, yolda.Kizlar benimde sevgilim olacak mi umudum kalmadi artik![]()
+1 aynı şeyi düşünüyorum. Etrafımda da gördüğüm bu şekil takıntılı insanlar maalesef hep yalnızhayırbu kadar takıntılı bi insanı kimse istemez çünkü
Aynen öyle yakın arkadaşım da öyle ve inanılmaz güzel bi kız yemyeşil gözleri boy pos bakım vs ama takıntılıydı insanlar beğeniyodu ama tanıyınca kaçıyodu+1 aynı şeyi düşünüyorum. Etrafımda da gördüğüm bu şekil takıntılı insanlar maalesef hep yalnız
Bu ben oyle cok guzellikte yokAynen öyle yakın arkadaşım da öyle ve inanılmaz güzel bi kız yemyeşil gözleri boy pos bakım vs ama takıntılıydı insanlar beğeniyodu ama tanıyınca kaçıyodu![]()
O zaman az sal kendini bebeğim, çabuk yaşlanırsın böyleBu ben oyle cok guzellikte yok![]()
Oyle soylemekle olsa keskeO zaman az sal kendini bebeğim, çabuk yaşlanırsın böyle
Kız bir konu açmış ciğerine kadar incelemişsiniz1 senedir ara ara sevgilim olacak mı diye konu acmissiniz. Bu mesele sizin için hayati önem taşıyor sanirim
Birkaç kere daha açmıştı. Kullanıcı adını hatırladım yine mi dedimKız bir konu açmış ciğerine kadar incelemişsiniz![]()