- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.890
- 528
Allah yokluklarini göstermesin ama bazen gerçekten sınanıyormuş gibi hissediyorumvalla bende de çok oluyootek değilmişim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yokluklarini göstermesin ama bazen gerçekten sınanıyormuş gibi hissediyorumvalla bende de çok oluyootek değilmişim
Evlenince ya kocamdan sıkılırsam diye korkuyorum böyle yorumlar görünceAllah yokluklarini göstermesin ama bazen gerçekten sınanıyormuş gibi hissediyorum![]()
Aynen kesin vardır. İnanmış gibi yapayım da kıskanç damgası yemeyeyimAllaha çok şükür gayet iyi bir aşk hayatım var
Bana dokunan bu kıza bir öneri bir tanışma hikayesi yazmak yerine kızı yargılamanız. Hemcinsiniz güçlensin diye bir destek olsanız nolur?
amiinnn.. o his bende sürekli var. hele bimde anası gelince oohooo allahım benim burda ne işim var moduna giriyorumAllah yokluklarini göstermesin ama bazen gerçekten sınanıyormuş gibi hissediyorum![]()
O biraz kocaya bağlı ama dizilerde filmlerdeki gibi romantik rüya gibi evlilikler yok malesef. Deli mi dürttü bekarken keyfime bakıyordum diyorum ara ara. Yok yani bi erkekle anlaşmak gerçekten çok zor. Evde en basitinden her gün klima savaşları yaşıyoruz ben üşüyorum kapatıyorum arkamdan gelip 18 derecede calistiriyor deliriyorumEvlenince ya kocamdan sıkılırsam diye korkuyorum böyle yorumlar görünce![]()
yooo sıkılmaya vaktin olmuyo vallahEvlenince ya kocamdan sıkılırsam diye korkuyorum böyle yorumlar görünce![]()
Benimki de kaynanamı görünce beni unutuyor ama ben bu durumdan çok memnunum. Kv evinde bekar gibi yaşıyorum valla hiç benimle uğraşmıyoramiinnn.. o his bende sürekli var. hele bimde anası gelince oohooo allahım benim burda ne işim var moduna giriyorumkeşke herşey bi rüya olsaaaaa
Evden çıkmıyorum pekSenın niye olmayacak
Kısmetin belki kapınızı calar, allah buyuk gamze. Hıc belli olmaz nerden geleceğiEvden çıkmıyorum pek![]()
yok keşke öyle olsaBenimki de kaynanamı görünce beni unutuyor ama ben bu durumdan çok memnunum. Kv evinde bekar gibi yaşıyorum valla hiç benimle uğraşmıyor![]()
Değil mi ya bir bakmışım karşı komşumuz olan 70 yaşındaki çift evden taşınmış yerine genç,yakışıklı bir erkek gelmiş.Neden olmasın ? Ben evde beklemeye devam edeyimKısmetin belki kapınızı calar, allah buyuk gamze. Hıc belli olmaz nerden geleceği![]()
Yalnız bu benim hayalim....Değil mi ya bir bakmışım karşı komşumuz olan 70 yaşındaki çift evden taşınmış yerine genç,yakışıklı bir erkek gelmiş.Neden olmasın ? Ben evde beklemeye devam edeyim![]()
Kocalarla başa çıktık kayinvalideler kaldıyok keşke öyle olsakv oğluna kıyamaz hiç bir konuda bana sarar
hatta yeni evliyken grip olmuştu aman banyo yaptın balkona çıktın oğlum sende ona ceket vermemişsin dikkat etmemişsin diye surat yaptıydı
bi de gece ince giyip yatmayın kalın giyinin diye tembihlediydi
![]()
yok bizimki kaynanalığını baya baya belli eder unutturmaz kendiniKocalarla başa çıktık kayinvalideler kaldıben benimkinden raziyim kv hicbir şeyime karışmaz hicbir şeyimi eleştirmez allah razı olsun ama eşim kayınvalidemden daha çok kayınvalide gibi davranıyor
![]()
Allah yardımcınız olsun valla. Hamile günlüğü eklemişsiniz doğumda gelecek mi?yok bizimki kaynanalığını baya baya belli eder unutturmaz kendini![]()
bebeğim 34. haftada geldi canım erken doğum oldu malesef ama şükür iyi meleğim o günlüğü kaldırmayı bulamadım bi türlü. evet hep bizdeydi kalmadı sabah geldi akşam gitti iki gözümün çiçeğiAllah yardımcınız olsun valla. Hamile günlüğü eklemişsiniz doğumda gelecek mi?