Olacak mi

Allaha çok şükür gayet iyi bir aşk hayatım var
Bana dokunan bu kıza bir öneri bir tanışma hikayesi yazmak yerine kızı yargılamanız. Hemcinsiniz güçlensin diye bir destek olsanız nolur?
Aynen kesin vardır. İnanmış gibi yapayım da kıskanç damgası yemeyeyim 😂 tamam siz istediniz diye hemen yorumumu değiştirip size uyarlayayim o zaman. Bir tanışma önerisi yazayım da konu sahibi de benim figuranim olsun. Hemcinsim güçlensin ama takıntı yönünden değil. Belirli aralıklarla aynı konuyu açarak değil, bunu bu kadar dert etmeyerek güçlensin. Bunu birinin söylemesi gerekmiyor, gerekli olgunluğa erişmiş herkes bilir zaten ne yapacağını. Ne yapayım hemcinsim sevgili bulma konusunda güçlensin diye bir adam bulup tanıştırayım mi mesela? Destekten kastınız bu cunku

Allah yokluklarini göstermesin ama bazen gerçekten sınanıyormuş gibi hissediyorum 😁
amiinnn.. o his bende sürekli var. hele bimde anası gelince oohooo allahım benim burda ne işim var moduna giriyorum 😂 keşke herşey bi rüya olsaaaaa

Evlenince ya kocamdan sıkılırsam diye korkuyorum böyle yorumlar görünce😂
O biraz kocaya bağlı ama dizilerde filmlerdeki gibi romantik rüya gibi evlilikler yok malesef. Deli mi dürttü bekarken keyfime bakıyordum diyorum ara ara. Yok yani bi erkekle anlaşmak gerçekten çok zor. Evde en basitinden her gün klima savaşları yaşıyoruz ben üşüyorum kapatıyorum arkamdan gelip 18 derecede calistiriyor deliriyorum 😂

Evlenince ya kocamdan sıkılırsam diye korkuyorum böyle yorumlar görünce😂
yooo sıkılmaya vaktin olmuyo vallah 😂 çoluğu çocuğu evin işi anası bacısı derken bi bakmışsın yıllar geçmiiş 😆

Bu konuyla ilgili "Acaba olacak mı?" diye düşünmekten ve bununla ilgili konu açmaktan başka çaba gösteriyor musunuz? Yeni insanlarla tanışmak, farklı çevrelerde bulunmak gibi.

amiinnn.. o his bende sürekli var. hele bimde anası gelince oohooo allahım benim burda ne işim var moduna giriyorum 😂 keşke herşey bi rüya olsaaaaa
Benimki de kaynanamı görünce beni unutuyor ama ben bu durumdan çok memnunum. Kv evinde bekar gibi yaşıyorum valla hiç benimle uğraşmıyor 😂

Bir şeyi ne kadar kafaya takip olmasını istersen o kadar olmuyor hayattaki en büyük hayalin sevgili bulmak evlenmek olmasın kendini her yönden geliştir elbet karşına bir sürü insan çıkacaktır.

Benimki de kaynanamı görünce beni unutuyor ama ben bu durumdan çok memnunum. Kv evinde bekar gibi yaşıyorum valla hiç benimle uğraşmıyor 😂
yok keşke öyle olsa 🙄 kv oğluna kıyamaz hiç bir konuda bana sarar😆 hatta yeni evliyken grip olmuştu aman banyo yaptın balkona çıktın oğlum sende ona ceket vermemişsin dikkat etmemişsin diye surat yaptıydı😂 bi de gece ince giyip yatmayın kalın giyinin diye tembihlediydi😂😂😂

Kısmetin belki kapınızı calar, allah buyuk gamze. Hıc belli olmaz nerden geleceği 😂
Değil mi ya bir bakmışım karşı komşumuz olan 70 yaşındaki çift evden taşınmış yerine genç,yakışıklı bir erkek gelmiş.Neden olmasın ? Ben evde beklemeye devam edeyim :D

Değil mi ya bir bakmışım karşı komşumuz olan 70 yaşındaki çift evden taşınmış yerine genç,yakışıklı bir erkek gelmiş.Neden olmasın ? Ben evde beklemeye devam edeyim :D
Yalnız bu benim hayalim....
😂😂😂
Karsıma genc yakısıklı bırı tasınmıs gıbı hayal etmiyorum ama ben genc olmadıgım ıcın.
Hayranı oldugum bir artist var, o tasınmıs gibi hayale dalıp uyuyorum geceleri 😂😂😂😂

yok keşke öyle olsa 🙄 kv oğluna kıyamaz hiç bir konuda bana sarar😆 hatta yeni evliyken grip olmuştu aman banyo yaptın balkona çıktın oğlum sende ona ceket vermemişsin dikkat etmemişsin diye surat yaptıydı😂 bi de gece ince giyip yatmayın kalın giyinin diye tembihlediydi😂😂😂
Kocalarla başa çıktık kayinvalideler kaldı 😂 ben benimkinden raziyim kv hicbir şeyime karışmaz hicbir şeyimi eleştirmez allah razı olsun ama eşim kayınvalidemden daha çok kayınvalide gibi davranıyor 😂😂

Kocalarla başa çıktık kayinvalideler kaldı 😂 ben benimkinden raziyim kv hicbir şeyime karışmaz hicbir şeyimi eleştirmez allah razı olsun ama eşim kayınvalidemden daha çok kayınvalide gibi davranıyor 😂😂
yok bizimki kaynanalığını baya baya belli eder unutturmaz kendini😂

Allah yardımcınız olsun valla. Hamile günlüğü eklemişsiniz doğumda gelecek mi?
bebeğim 34. haftada geldi canım erken doğum oldu malesef ama şükür iyi meleğim o günlüğü kaldırmayı bulamadım bi türlü. evet hep bizdeydi kalmadı sabah geldi akşam gitti iki gözümün çiçeği 😆

Back
X