Herkese yazacağım sana da yazayım.Artık seçenekler o kadar arttı ki kimse kimse için elini taşın altına koymuyor. Buna; sosyal medya günümüz zamanı yaşantısı vs gibi bir çok nedenler sıralanabilir. İstediğiniz gibi birini bulamaz mısınız? Bulursunuz umarım.
O kadarı da olmuyor işte.kendileri de hiç bağ olmadan sevişemiyorlar.erkekler farklı derler ama ben inanmıyorum.sevgili bağı gibi bağlayıcı bir bağ olmasa da samimi bir arkadaşlık baği olmalı en azından.onu bile yapamadıkları için seks arkadaşlığı bile devam etmiyor.Çünkü sevişmek için Emek bile vermek istemiyorlar direkt sevişelim bitsin bağ kurmayalım sorumluluk almayayım modundalar
Ben sende hiç bi sorun göremedim.Merhaba Sevgili Kadınlar...
Yine kendimi sorguladığım bir noktada fikirlerinize ihtiyacım var.
Boşanalı 3.5 sene oldu. Hayatıma kimseyi alamadım hala. Arayışta da değilim orası ayrı konu da. Bu zamana kadar 3 flört deneyimim oldu. Hiçbiri duygusal yakınlaşmaya evrilmedi . Yüzeysel ilişki yaşamak da bana göre değil. Isteseydim olurdu yani o 3ü de.
Işte tam bu noktada benim sorunum. Ben kolay kolay kimseden etkilenmiyorum . Etkilendiğim kişiler de , genelde sessiz içe dönük dışardan bakınca derin görünen çok sabırlı sakin insanlar oluyor.
flört şöyle başlıyor , benden hoşlanıyorlar ve ilgileniyorlar. Iltifat ediyorlar, kahve ısmarlama, küçük komplimanlar falan. Ben de tava geliyorum ve adım atıyorum. Sonra bi bakıyorum ağırdan almaya çalışıyolar. Ben şaşkın. Sonra üçünde de aynı şey oldu. Görüşme için plan yaptık baya heyecanlı ve ilişki başlayacak o görüşmede yani bEn en azindan öyle sanıyorum. Sonra uzun derin bir sessizlik ve belirsizlik.
Ben de bu belirsizliği saygısızlık olarak değerlendirip, reddedilmiş hissedip bir kısa mesajla veda ediyorum ve iletişimi koparıyorum. Diyorum ki, isteseydi beni belirsizlikte birakmazdı, beni kaybetmek istemezdi, böyle havada kararsızmış gibi ilişki mi başlar ?
Sonra ben rest çekince karşıdan çok küçük bir adım geliyor, yine kararsız bir görüşme teklifi iyice sinir olup arkama bakmadan gidiyorum.
Ben acele mi ediyorum ? Sabırlı olmam mı gerekiyor? Görüşme planını askıda bırakmak saygısızlık değil mi? Ben kibirli mi davranıyorum.
Duygularım konusunda da çok şeffafım . Hiç öyle taktik yapayım bekleteyim duygularımı gizleyim havasinda değilim. En son flort ettigim kisiye ,ona cok deger verdigimi, onunla uzun yola cikmak istedigimi , ates yakmak istedigimi, meteor yağmurlarını onunla izlemek istediğimi falan söyledim. Yani ne biliyim içimden geçenler bunlardı söyledim. Sanki korkunç bir duvara bütün coşkularım çarpıp paramparça olmuş gibi soğuk yaptı.
Bu erkekler niye böyle değerSizler yaa
Valla ben sizin enerjinizi çok sevdim. Mesajlarınızdan falan belli oluyor. Bazı erkekleri bu korkutur, ne istediğini bilen ; enerjisi yüksek kadınlar ama zaten onlar zaman harcamaya değmeyecek ezik erkeklerdir. Sizi isteyen , güçlü karakterli biri böyle mıymıy triplere girmez. Şimdiye kadar yanlış insanlarla tanışmışsınız demek ki. Doğrusu gelecektir. Siz hislerinizden ve tutkunuzdan vazgeçmeyin derim.
Sadece sosyal medya değil şuan maddiyat da önemli bir konu. Ama doğru ama yanlış o kişinin kendi bakış açısıyla alakalı. Bugün Acun'un yanında 20likler geziyorsa buna aşk demem başka bir sey derim. Acundan ayrılıp mısırlı iş adamiyla çıkıyorlar şimdi bu seçenek değil mi? Aşk sevgi sanki biraz geride kaldı 2. tercih oldu. Tabi herkes için genelleyemem.Herkese yazacağım sana da yazayım.seçenekler falan artmadı.kendinden düşün kadın hâlinle, kaç kere sosoyal medyadan adam gibi,ilişki yaşayabileceğin, aklı başında, normal birine denk gelebildin? 100 kişiyle tanışsan 1 tanesi tutmaz, tutmuyor.arada onunla bununla saçam sapan mesajlaşmak da kimseye birşey katmıyor.eee seçenek mi şimdi bunlar yani ?
Kötü değil, hem de hiç. Siz kalbinizden geçtiği gibi davranıyorsunuz, muhtemelen içi dışı bir birisiniz.Ben niye taktik yapmak zorundayım yaa. Seviyorum ve istiyorum demek neden kötü
Kötü değil, hem de hiç. Siz kalbinizden geçtiği gibi davranıyorsunuz, muhtemelen içi dışı bir birisiniz.
Bu tip netlikten, güçlü kadından ezik erkekler çok korkarlar. Bence kaçmaları sizin hayrınıza olmuş.
Gönlünüzden geçen tipte biri illa ki karşınıza çıkacaktır, inanıyorum
Bence en iyisini yapıyorsunuz. Kimse hemen "hayatımın kadınısınnn" beklemiyor ama birini ya tanımak istersin ya da istemezsin ben de hiç gelemem bu triplere hemen keser atarım. Arkadaşlarım da bana daha gri olmamı söylerdi hep. Sonra eşimle tanıştım beni hiç belirsizliğe düşürmedi valla aktı gitti. Ah dedim bileydim böyle olacağını öncekilere o sabrı bile göstermezdimÇok teşekkür ederim inanılmaz motive oldum şu mesajınıza. Çünkü özgüvenim düşmeye başladı, kendimden şüphe etmeye başladım , tahammül mu etmem lazım bu belirsizliğe, telefonunu mu beklemem lazım , adim atmasını mi beklemem lazım falan diye...
Sonra düşünüyorum niye ben bekliyorum ki, belirsizliği yaratan o, net olan benim. O zaman resti çekerim , çok istiyorsa çok arzuluyorsa o adım atar gelir belirsizliği sonlandırır.
Bir kaç arkadaşım dedi ki, erkekler bağlanmak için zamana ihtiyaç duyar, sen o zamanı bile vermiyorsun. O zamanı belirsizlik yaratarak mi istiyorlar? Bu çok yıkıcı değil mi?
Açık açık " sana değer veriyorum kafam çok karışık biraz mesafe istiyorum " demek yerine soğuk davranış, mesaja geç dönme, planı havada bırakma.... Sonra uzaklaşınca da çok güzelsin bilmem ne... Artik gorusmek ıstemiyorum dedim, yüzyüze konuşmak için ayağına çağırıyor. Hoscakal yazdım ve bitirdim. Acıdı
önemli değil ki onlar için farketmiyor bugün Ayşe olmuş yarın Fatma farketmiyor işteO kadarı da olmuyor işte.kendileri de hiç bağ olmadan sevişemiyorlar.erkekler farklı derler ama ben inanmıyorum.sevgili bağı gibi bağlayıcı bir bağ olmasa da samimi bir arkadaşlık baği olmalı en azından.onu bile yapamadıkları için seks arkadaşlığı bile devam etmiyor.
Bence en iyisini yapıyorsunuz. Kimse hemen "hayatımın kadınısınnn" beklemiyor ama birini ya tanımak istersin ya da istemezsin ben de hiç gelemem bu triplere hemen keser atarım. Arkadaşlarım da bana daha gri olmamı söylerdi hep. Sonra eşimle tanıştım beni hiç belirsizliğe düşürmedi valla aktı gitti. Ah dedim bileydim böyle olacağını öncekilere o sabrı bile göstermezdim
O kadar zengin adam kaç tane? Bana kalirsa onlar da seçenek değil.seçenek dediğin seninle aynı seviyede, sana uygun, senin dilinden konuşan, samimi bir ilişki kurabileceğin, gercekten seni sevebilecek kişiler demek.şimdi 55 yaşında, göbekli dayılar bana yazsa ne yazmasa ne ? Ya da 20 lik delikanlılar.seçme ihtimalim yok ki seçenek olsunlar.değerlendirebileceğin kişiler seçenektir bence. O adamların ilişkileri sağlıklı değil ki.zaten kaç tane koca ülkede.Sadece sosyal medya değil şuan maddiyat da önemli bir konu. Ama doğru ama yanlış o kişinin kendi bakış açısıyla alakalı. Bugün Acun'un yanında 20likler geziyorsa buna aşk demem başka bir sey derim. Acundan ayrılıp mısırlı iş adamiyla çıkıyorlar şimdi bu seçenek değil mi? Aşk sevgi sanki biraz geride kaldı 2. tercih oldu. Tabi herkes için genelleyemem.
Şöyle düşün herkes o kadar zengin olmayabilir ama günümüzde ortaokul mezunu çalışmayan kızların dahi maddiyattan kaynaklı okumuş memur koca istekleri var. Yanlış ya da doğru diyemem. Herkesin doğrusu kendisine doğru. Bir de tabiki günümüz ekonomisini düşünürsek haklı bir istek olabilir. Bugün bir işçi veya çiftçi ile bir memur ya da iş adamı aynı şartlara sahip olsaydı seçenekler sizin dediğiniz gibi olabilirdi. Belki insanlar maddiyatı seçenek haline getirmez, sevgi ve aşk ön plana çıkabilirdi. Keşke de öyle olsaydı. Ayh ben aşka inancımı kaybetmişim gızlarrO kadar zengin adam kaç tane? Bana kalirsa onlar da seçenek değil.seçenek dediğin seninle aynı seviyede, sana uygun, senin dilinden konuşan, samimi bir ilişki kurabileceğin, gercekten seni sevebilecek kişiler demek.şimdi 55 yaşında, göbekli dayılar bana yazsa ne yazmasa ne ? Ya da 20 lik delikanlılar.seçme ihtimalim yok ki seçenek olsunlar.değerlendirebileceğin kişiler seçenektir bence. O adamların ilişkileri sağlıklı değil ki.zaten kaç tane koca ülkede.
Aynı seviyelerdeki insanlar da ilişki yaşayamıyor ki.genel olarak ilişki yaşamayı pek bilmeyen erkeklerin ülkesindeyiz.genel sonuç bu.Şöyle düşün herkes o kadar zengin olmayabilir ama günümüzde ortaokul mezunu çalışmayan kızların dahi maddiyattan kaynaklı okumuş memur koca istekleri var. Yanlış ya da doğru diyemem. Herkesin doğrusu kendisine doğru. Bir de tabiki günümüz ekonomisini düşünürsek haklı bir istek olabilir. Bugün bir işçi veya çiftçi ile bir memur ya da iş adamı aynı şartlara sahip olsaydı seçenekler sizin dediğiniz gibi olabilirdi. Belki insanlar maddiyatı seçenek haline getirmez, sevgi ve aşk ön plana çıkabilirdi. Keşke de öyle olsaydı. Ayh ben aşka inancımı kaybetmişim gızlarr
Evet.şimdi birisi bir niyetle geliyor.sürekli rahatsız etmiyorum değil mi ? Yok rahatsız ediyorsam söyle.senin de cinlerin tepene çıkıyor.eee cevap veriyorum lan işte.rahatsız etsen cevap vermem.gözünü karartıp, bir iş yapmışsın bari özgüvenli ol, arkasında dur. Sinirlerine hakim olup, hayır rahatsız etmiyorsun desen, haa tamam hani ben sürekli yazıyorum ya belki rahatsız okuyorsundur diye söyledim gibi abuk sabuk bir laf daha ediyor.... yani çıldırtmak için ellerinden geleni yapıyorlar.tamam de devam et o zaman muhabbete.insan hiç ki yol yordam bilmez.Yani eski eşim de öyleydi. O kadar istedi ki beni, bana reddebileceğim seçenek bile bırakmadı. Normali o bence.
Evet.şimdi birisi bir niyetle geliyor.sürekli rahatsız etmiyorum değil mi ? Yok rahatsız ediyorsam söyle.senin de cinlerin tepene çıkıyor.eee cevap veriyorum lan işte.rahatsız etsen cevap vermem.gözünü karartıp, bir iş yapmışsın bari özgüvenli ol, arkasında dur. Sinirlerine hakim olup, hayır rahatsız etmiyorsun desen, haa tamam hani ben sürekli yazıyorum ya belki rahatsız okuyorsundur diye söyledim gibi abuk sabuk bir laf daha ediyor.... yani çıldırtmak için ellerinden geleni yapıyorlar.tamam de devam et o zaman muhabbete.insan hiç ki yol yordam bilmez.
Birçok sosyal medya uygulaması var,bu uygulamalarda ulaşabilecekleri çok fazla seçenek varken ve bu kişilerle sorumluluk almadan rahatça takilabilecekken gerçek aşk için emek vermek,çaba göstermek zor geliyor.Tabi sosyal medyadan tanışıp çok mutlu olanlar da var,bunlar istisna ve karakter meselesi.Her iki tarafta ne istediğini biliyorsa ve karakterleri uyumluysa zaten nerede,nasıl tanıştıkları ufak detaylar olarak kalıyor,ilişki güzel bir evlilikle sonuçlanıyor .Bence tam tersi hiç seçenekleri yok.saçma sapan sanal muhabbetler, oradan buradan, arada sırada yaptıkları gereksiz mesajlaşmalar seçenek değil.instagramdan birine yürümek, kopuk kopuk saçma sapan ego tatminleri seçenek değil.seviyesiz, saçma sapan insanların kullandığı arkadaşlık uygulamaları seçenek değil. hem kadınların hem erkeklerin seçenekleri eskisinden de az.çünkü insanlar sanal dünyayla çok oyalandıkları için yüzyüze ilişki bulmayı unuttular. Sosyal beceriler çok geriledi. Eee dediğim tarz saçmalıklarla dikkatleri dağılıyor.kimse adam gibi ilişki yürütemiyor.
Kaliteli biriyle, adam gibi, duygusal bağların olduğu bir ilişki bulmak bütün devirlerden daha zor.ama seçenekler fazla diyene gram katılmıyorum.yüzyüze olmayan seçeneği seçnekten saymıyorum çünkü.yürümüyor.kısaca erkekler çok bön.adam gibi bir ilişki yaşamalıyım, aile olmalıyım diyemeyecek kadar aptallar.
Birçok sosyal medya uygulaması var,bu uygulamalarda ulaşabilecekleri çok fazla seçenek varken ve bu kişilerle sorumluluk almadan rahatça takilabilecekken gerçek aşk için emek vermek,çaba göstermek zor geliyor.Tabi sosyal medyadan tanışıp çok mutlu olanlar da var,bunlar istisna ve karakter meselesi.Her iki tarafta ne istediğini biliyorsa ve karakterleri uyumluysa zaten nerede,nasıl tanıştıkları ufak detaylar olarak kalıyor,ilişki güzel bir evlilikle sonuçlanıyor .
Ne diyelim kiBen evlilik kısmında da değilim, illa evleneceğim biri olsun da demiyorum . Zaten çok zor birine güvenmek ve evliliğe karar vermek. Çok güzel bir hayatım var , hobilerim ailem arkadaşlarım kedim kitaplarım kültürel yaşantım ... hepsi benim için çok tatmin edici. Sadece hayatımda duygusal bağ kurduğum ve güvenebileceğim birinin olmasını arzuluyorum. Zamanla evliliğe gider zaten. Kendimi duygusal olarak sağlıklı hissediyorum taaa ki bu belirsizliklerle dolu insanlar karşıma çıkana kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?