Olamayan aşk hayatım

Yani ateş yakma planını falan her şeyi ayarladım , meteor yağmuru da çok uzak değil , bulunduğumuz şehre 400 km uzakta. Atla deve değil yapılamayacak şeyler de değil. Plaja odun götürüp yakmak da zor değil. Yakın arkadaşımla gerçekleştireceğim hepsini artık. Onunla planladım. Ona kaldım

Ay evet istiyorum yaa ne yalan söyleyim istiyorum , aşık olmak istiyorum , sevişmek istiyorum...

Sevgili konu sahibi acaba sorununuz ne diye anlamaya calisiyordum ki ,son paragraf bu konuda cok aciklayici oldu.Erkeklere bu kadar acik yürekli ve yogun bir sekilde ,özellikle iliski daha baslamamisken duygu acilimi yapmak cok cok risklidir.Adam daha sizi tanima aşamasina girecekken meteor yagmuru ve ates yakma cok agır geldi muhtemelen.Bu kadin bu asamada bana böyle geliyorsa ,sonrasi kimbilir ne olur dedi.Daha tanimadiginiz bir adama da ,seninle uzun bir yola cikmak istiyorum demeniz de karsi taraf icin korkutucu olmustur.Flörtten duygusal asamaya gecmek icin yavas adimlar atın.Sadece kahveye çıkın .sohbetinden cok hoslandim deyin mesela .Böyle büyük laflarin altina girmeyin.Karsi tarafi tam olarak kacıran şey bu.Erkekler kadinlar gibi degiller enisonu.Cümlelerinizden sevgi acligi cektiginiz de belli oluyor.Olabilir cekeriz ama erkeklere bunu belli etmek malesef hüsranla sonuclaniyor.Yavaş adımlar atin.Karsidan bir adim geliyorsa ,siz de sadece bir adim atın.

bana da birisi ilk buluşmalarda yok sana çok değer veriyorum, yok hayallerim var, meteor izleyelim falan dese takıntılı ya da manyak olduğunu düşünürüm. daha üç beş gündür tanıdığı birine bu kadar yükselmeyi mantıklı bulmuyorum. hadi bazen insan cidden çabuk kaynaşır ama yine bunların söylenmesi rahatsız edici. ben de olsam bu laflar edildikten sonra bir daha görüşmeyebilirdim.

Tanımadigim adamlar değil ya öyle bir iki konuşma ile attigim adımlar değil bunlar. Niye ateş yakmak çok özel bir şey değil ki anlamı olan falan bi etkinlik sadece

Ilk buluşma değildi, o kadar da atlamam kimsenin üzerine. 3 aylık bir flört diyorum

Tanımadigim adamlar değil ya öyle bir iki konuşma ile attigim adımlar değil bunlar. Niye ateş yakmak çok özel bir şey değil ki anlamı olan falan bi etkinlik sadece
Ama simdi siz sahilde ates yakmak demeyince ask atesimizi yakalim gibi bi anlam cıkti.Neyse o dogru anlamistir muhtemelen..Ben yine ayni görüsteyim ama ufak adimlar iyidir.Bi kere de oyle deneyin.Bi fark olmazsa , öyle de böyle de olmadi dersiniz.Iyice taniyip bi iliskiye basladiktan sonra enerji fazlaliginiz da karsi tarafi rahatsız etmez.Baslangicta daha taşlar oturmamis oluyor zaten.

Iliskiyi karsi taraf ilerletiyor genelde. O aramadan aramıyorum , yazmadan yazmıyorum. Yukarda yanlış anlaşıldım. Plan yapalım diye konuştuk. Neler yapabilirz dedi ben de bunları bunları bunları hayal ediyorum dedim. Tutup da adama ilk gün yakasına yapışıp seni arzuluyorum hayal ediyorum demiyorum

Günümüzün temel sorunu belirsiz kalan,adı konulmamış iliskiler.Konusuyoruz,geziyoruz ama neyiz belli değil şeklindeki ilişkiler çoğaldı.Bence bunun temel nedeni sosyal medya ve artık erkeklerin bir kız için çabalamak istemeyişi.Etrafta çok seçenekleri var,bu da onları doyumsuz yapıyor.Bu durumda yapılması gereken bence stratejik davranıp erkeğin hamle yapmasını sağlamak,aşırı istekli gozukmemek en iyisi.Senin çok seçeneğin varsa kadın olarak benim çok daha fazla seçeneğim var mesajı vermek.

Valla ben sizin enerjinizi çok sevdim. Mesajlarınızdan falan belli oluyor. Bazı erkekleri bu korkutur, ne istediğini bilen ; enerjisi yüksek kadınlar ama zaten onlar zaman harcamaya değmeyecek ezik erkeklerdir. Sizi isteyen , güçlü karakterli biri böyle mıymıy triplere girmez. Şimdiye kadar yanlış insanlarla tanışmışsınız demek ki. Doğrusu gelecektir. Siz hislerinizden ve tutkunuzdan vazgeçmeyin derim.

Ben katılıyorum. Ortalık artık ne istediğini bilmeyen sorumluluk alamam onu yapmamam mıy mıy mıy tiplerle kaynıyorç Böylelerine harcayacak bir dakikam bile yok. Ben de fişek gibiyimdir maşallah, aynen fişek gibi biriyle olmak isterim

Bence tam tersi hiç seçenekleri yok.saçma sapan sanal muhabbetler, oradan buradan, arada sırada yaptıkları gereksiz mesajlaşmalar seçenek değil.instagramdan birine yürümek, kopuk kopuk saçma sapan ego tatminleri seçenek değil.seviyesiz, saçma sapan insanların kullandığı arkadaşlık uygulamaları seçenek değil. hem kadınların hem erkeklerin seçenekleri eskisinden de az.çünkü insanlar sanal dünyayla çok oyalandıkları için yüzyüze ilişki bulmayı unuttular. Sosyal beceriler çok geriledi. Eee dediğim tarz saçmalıklarla dikkatleri dağılıyor.kimse adam gibi ilişki yürütemiyor.
Kaliteli biriyle, adam gibi, duygusal bağların olduğu bir ilişki bulmak bütün devirlerden daha zor.ama seçenekler fazla diyene gram katılmıyorum.yüzyüze olmayan seçeneği seçnekten saymıyorum çünkü.yürümüyor.kısaca erkekler çok bön.adam gibi bir ilişki yaşamalıyım, aile olmalıyım diyemeyecek kadar aptallar.

Maalesef günümüz erkekleri sadece takılalım modundalar

Erkeklerin dişin enerjisi artık kadınlardan daha fazla roller değişti sanki özellikle şu son 1 sene

Yani bende illa evlilikte takılı değilim fakat ciddi ilişki nazarımda duygusal bağlanmalı sevgi dolu olarak adlandırıyorum ben insan zaman gectikçe birşey bekler kim ne derse desin. Bununla hayatı beraber geçirebilirim diye düşünür. Özellikle çocuk düşünülüyorsa..
Tabi o kadar iyi ayirabilmek gerekiyor ki başta bende gerçek aşk istiyorum da diyebilir duygusal boşluktan dolayı kapılmamak lazım ağızla herkes seviyorum der her zaman hal, tavır , davranış üçlüsüne bakacaksın. Ben her zaman başta diyorum ben takılmayı sevmem sevgi dolu ilişkiye açığım sadece diye

Maalesef günümüz erkekleri sadece takılalım modundalar
Evet ama onu bile beceremeyen çokkk.keşke onu becerseler bari.sadece sevişmek için olan bir ilişkiyi bile yönetemeyen, sevişmeyi bile bilmeyen erkekler var.kısaca ülkenin erkekleri ölmüş de ağlayanı yok.resmen çöplükten, en iyi durumda olan çöpü seçip kullanmanın derdindeyiz.hiç iyimser olamıyorum valla bu konularda.ekonomi ne kadar rezil durumdaysa ülkenin erkekleri de o kadar rezil durumda.

Artık seçenekler o kadar arttı ki kimse kimse için elini taşın altına koymuyor. Buna; sosyal medya günümüz zamanı yaşantısı vs gibi bir çok nedenler sıralanabilir. İstediğiniz gibi birini bulamaz mısınız? Bulursunuz umarım.

Çünkü sevişmek için Emek bile vermek istemiyorlar direkt sevişelim bitsin bağ kurmayalım sorumluluk almayayım modundalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…