Ateş yakmak,meteor yağmurları izlemek..
Bence gerçek hayattan kopuk örnekler bunlar.
Bazen sadelik ve anlasilabilirlik daha cazip geliyor insanlara
Flortum : "Ateş yakalım,meteor yağmurları izleyelim" deseydi ; tuhafıma giderdi herhalde.
Karşınızdaki kişiler sizi anlamakta güçlük çekiyor bence.
Yahut profilinizi daha üst düzey buldukları için sizinle birliktelik konusunda endişe yaşıyorlar.
Bu bir tavır sonuç olarak,ne sizde ne de karşı tarafta hata yok gibi geldi bana.
Ay evet istiyorum yaainsan kendi kendine bile kendini ispat etmeye çalışıyor.normaldir.çok sıkıntılı işler geçekten.keşke diğer bütün konularda olduğu gibi bu konuda çabamıza bağlı olsaydı.bir takım şeyler için başkasına muhtaç olmak benim de zoruma gidiyor ama öyle yaratılmışız maalesef.diğer arkadaşlar gibi ben kendi kendime de mutluyum klişelerine katılamıyorum.insan ilişki istiyor işte.ne yaparsan yap.
Tanımadigim adamlar değil ya öyle bir iki konuşma ile attigim adımlar değil bunlar. Niye ateş yakmak çok özel bir şey değil ki anlamı olan falan bi etkinlik sadeceSevgili konu sahibi acaba sorununuz ne diye anlamaya calisiyordum ki ,son paragraf bu konuda cok aciklayici oldu.Erkeklere bu kadar acik yürekli ve yogun bir sekilde ,özellikle iliski daha baslamamisken duygu acilimi yapmak cok cok risklidir.Adam daha sizi tanima aşamasina girecekken meteor yagmuru ve ates yakma cok agır geldi muhtemelen.Bu kadin bu asamada bana böyle geliyorsa ,sonrasi kimbilir ne olur dedi.Daha tanimadiginiz bir adama da ,seninle uzun bir yola cikmak istiyorum demeniz de karsi taraf icin korkutucu olmustur.Flörtten duygusal asamaya gecmek icin yavas adimlar atın.Sadece kahveye çıkın .sohbetinden cok hoslandim deyin mesela .Böyle büyük laflarin altina girmeyin.Karsi tarafi tam olarak kacıran şey bu.Erkekler kadinlar gibi degiller enisonu.Cümlelerinizden sevgi acligi cektiginiz de belli oluyor.Olabilir cekeriz ama erkeklere bunu belli etmek malesef hüsranla sonuclaniyor.Yavaş adımlar atin.Karsidan bir adim geliyorsa ,siz de sadece bir adim atın.
Ilk buluşma değildi, o kadar da atlamam kimsenin üzerine. 3 aylık bir flört diyorumbana da birisi ilk buluşmalarda yok sana çok değer veriyorum, yok hayallerim var, meteor izleyelim falan dese takıntılı ya da manyak olduğunu düşünürüm. daha üç beş gündür tanıdığı birine bu kadar yükselmeyi mantıklı bulmuyorum. hadi bazen insan cidden çabuk kaynaşır ama yine bunların söylenmesi rahatsız edici. ben de olsam bu laflar edildikten sonra bir daha görüşmeyebilirdim.
Ama simdi siz sahilde ates yakmak demeyince ask atesimizi yakalim gibi bi anlam cıkti.Neyse o dogru anlamistir muhtemelen..Ben yine ayni görüsteyim ama ufak adimlar iyidir.Bi kere de oyle deneyin.Bi fark olmazsa , öyle de böyle de olmadi dersiniz.Iyice taniyip bi iliskiye basladiktan sonra enerji fazlaliginiz da karsi tarafi rahatsız etmez.Baslangicta daha taşlar oturmamis oluyor zaten.Tanımadigim adamlar değil ya öyle bir iki konuşma ile attigim adımlar değil bunlar. Niye ateş yakmak çok özel bir şey değil ki anlamı olan falan bi etkinlik sadece
Ama simdi siz sahilde ates yakmak demeyince ask atesimizi yakalim gibi bi anlam cıkti.Neyse o dogru anlamistir muhtemelen..Ben yine ayni görüsteyim ama ufak adimlar iyidir.Bi kere de oyle deneyin.Bi fark olmazsa , öyle de böyle de olmadi dersiniz.Iyice taniyip bi iliskiye basladiktan sonra enerji fazlaliginiz da karsi tarafi rahatsız etmez.Baslangicta daha taşlar oturmamis oluyor zaten.
Valla ben sizin enerjinizi çok sevdim. Mesajlarınızdan falan belli oluyor. Bazı erkekleri bu korkutur, ne istediğini bilen ; enerjisi yüksek kadınlar ama zaten onlar zaman harcamaya değmeyecek ezik erkeklerdir. Sizi isteyen , güçlü karakterli biri böyle mıymıy triplere girmez. Şimdiye kadar yanlış insanlarla tanışmışsınız demek ki. Doğrusu gelecektir. Siz hislerinizden ve tutkunuzdan vazgeçmeyin derim.
Bence tam tersi hiç seçenekleri yok.saçma sapan sanal muhabbetler, oradan buradan, arada sırada yaptıkları gereksiz mesajlaşmalar seçenek değil.instagramdan birine yürümek, kopuk kopuk saçma sapan ego tatminleri seçenek değil.seviyesiz, saçma sapan insanların kullandığı arkadaşlık uygulamaları seçenek değil. hem kadınların hem erkeklerin seçenekleri eskisinden de az.çünkü insanlar sanal dünyayla çok oyalandıkları için yüzyüze ilişki bulmayı unuttular. Sosyal beceriler çok geriledi. Eee dediğim tarz saçmalıklarla dikkatleri dağılıyor.kimse adam gibi ilişki yürütemiyor.Günümüzün temel sorunu belirsiz kalan,adı konulmamış iliskiler.Konusuyoruz,geziyoruz ama neyiz belli değil şeklindeki ilişkiler çoğaldı.Bence bunun temel nedeni sosyal medya ve artık erkeklerin bir kız için çabalamak istemeyişi.Etrafta çok seçenekleri var,bu da onları doyumsuz yapıyor.Bu durumda yapılması gereken bence stratejik davranıp erkeğin hamle yapmasını sağlamak,aşırı istekli gozukmemek en iyisi.Senin çok seçeneğin varsa kadın olarak benim çok daha fazla seçeneğim var mesajı vermek.
Maalesef günümüz erkekleri sadece takılalım modundalarMerhaba Sevgili Kadınlar...
Yine kendimi sorguladığım bir noktada fikirlerinize ihtiyacım var.
Boşanalı 3.5 sene oldu. Hayatıma kimseyi alamadım hala. Arayışta da değilim orası ayrı konu da. Bu zamana kadar 3 flört deneyimim oldu. Hiçbiri duygusal yakınlaşmaya evrilmedi . Yüzeysel ilişki yaşamak da bana göre değil. Isteseydim olurdu yani o 3ü de.
Işte tam bu noktada benim sorunum. Ben kolay kolay kimseden etkilenmiyorum . Etkilendiğim kişiler de , genelde sessiz içe dönük dışardan bakınca derin görünen çok sabırlı sakin insanlar oluyor.
flört şöyle başlıyor , benden hoşlanıyorlar ve ilgileniyorlar. Iltifat ediyorlar, kahve ısmarlama, küçük komplimanlar falan. Ben de tava geliyorum ve adım atıyorum. Sonra bi bakıyorum ağırdan almaya çalışıyolar. Ben şaşkın. Sonra üçünde de aynı şey oldu. Görüşme için plan yaptık baya heyecanlı ve ilişki başlayacak o görüşmede yani bEn en azindan öyle sanıyorum. Sonra uzun derin bir sessizlik ve belirsizlik.
Ben de bu belirsizliği saygısızlık olarak değerlendirip, reddedilmiş hissedip bir kısa mesajla veda ediyorum ve iletişimi koparıyorum. Diyorum ki, isteseydi beni belirsizlikte birakmazdı, beni kaybetmek istemezdi, böyle havada kararsızmış gibi ilişki mi başlar ?
Sonra ben rest çekince karşıdan çok küçük bir adım geliyor, yine kararsız bir görüşme teklifi iyice sinir olup arkama bakmadan gidiyorum.
Ben acele mi ediyorum ? Sabırlı olmam mı gerekiyor? Görüşme planını askıda bırakmak saygısızlık değil mi? Ben kibirli mi davranıyorum.
Duygularım konusunda da çok şeffafım . Hiç öyle taktik yapayım bekleteyim duygularımı gizleyim havasinda değilim. En son flort ettigim kisiye ,ona cok deger verdigimi, onunla uzun yola cikmak istedigimi , ates yakmak istedigimi, meteor yağmurlarını onunla izlemek istediğimi falan söyledim. Yani ne biliyim içimden geçenler bunlardı söyledim. Sanki korkunç bir duvara bütün coşkularım çarpıp paramparça olmuş gibi soğuk yaptı.
Bu erkekler niye böyle değerSizler yaa
Erkeklerin dişin enerjisi artık kadınlardan daha fazla roller değişti sanki özellikle şu son 1 seneBen katılıyorum. Ortalık artık ne istediğini bilmeyen sorumluluk alamam onu yapmamam mıy mıy mıy tiplerle kaynıyorç Böylelerine harcayacak bir dakikam bile yok. Ben de fişek gibiyimdir maşallah, aynen fişek gibi biriyle olmak isterim
Yani bende illa evlilikte takılı değilim fakat ciddi ilişki nazarımda duygusal bağlanmalı sevgi dolu olarak adlandırıyorum ben insan zaman gectikçe birşey bekler kim ne derse desin. Bununla hayatı beraber geçirebilirim diye düşünür. Özellikle çocuk düşünülüyorsa..Artık ileriye dönük bir şey bile aramıyorum, sadece duygusal bağlanabileceğim birini istiyorum. Illa evlilik de değil amacım. Hatta geleceği hiç düşünmüyorum bile. Ama anlamıyorum yani nedir bu her şeyi havada bırakıp belirsizlik yaratma amaçları , kendilerini daha mi değerli hissediyorlar karşıdakini şüphede bırakınca, güçlü mu oluyorlar nedir yani?
Evet ama onu bile beceremeyen çokkk.keşke onu becerseler bari.sadece sevişmek için olan bir ilişkiyi bile yönetemeyen, sevişmeyi bile bilmeyen erkekler var.kısaca ülkenin erkekleri ölmüş de ağlayanı yok.resmen çöplükten, en iyi durumda olan çöpü seçip kullanmanın derdindeyiz.hiç iyimser olamıyorum valla bu konularda.ekonomi ne kadar rezil durumdaysa ülkenin erkekleri de o kadar rezil durumda.Maalesef günümüz erkekleri sadece takılalım modundalar
Çünkü sevişmek için Emek bile vermek istemiyorlar direkt sevişelim bitsin bağ kurmayalım sorumluluk almayayım modundalarEvet ama onu bile beceremeyen çokkk.keşke onu becerseler bari.sadece sevişmek için olan bir ilişkiyi bile yönetemeyen, sevişmeyi bile bilmeyen erkekler var.kısaca ülkenin erkekleri ölmüş de ağlayanı yok.resmen çöplükten, en iyi durumda olan çöpü seçip kullanmanın derdindeyiz.hiç iyimser olamıyorum valla bu konularda.ekonomi ne kadar rezil durumdaysa ülkenin erkekleri de o kadar rezil durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?