Olan bitenler

İlk ilişkin ilk sevgilin ve cinsel bisey yasayacak ileri gidiyoosun oylemi? Ne guzel bak bu yaşa kadar kendini uzak tutmussun bu islerden bi anda başlayıp bu ne hız yavrum benim de bildigim bisey varsa o cocuk seni kullaniyor. Insan kiyamaz sevdigine ama o senin ustunde hakimiyet kurmaya çalışıyor ben ne halt yersem yerim ama senin hicbi özgürlüğün olmayack bana bağımlı yasiycan havasında ha o işi de seni iyice elinde tutmak icin yapiyorda olabilirguven kalmadi diyorsun güvenmediğin bi adamla neden geleceğini etkileyecek olaylara giriyosun? Ki zaten hic saglam pabuc degil

Başınızı yakmaya neden bu kadar heveslisiniz?
Birini seversin, sevgili olursun, sevişirsin tamam da bu adam o adam değil. İlk ilişkim diyorsunuz bir de. Adam sizi kısıtlayıp kendi önüne geleni ekleyince "sen kimsin ki bana karışıyorsun" demek çok mu zor?
İleride pişmanlıkla hatırlayacağınız bir ilişki olacak bu.

önceki konuyu bilmiyorum. Bu konuya yorum yapacak olursam zaten yaptıklarınız belli; yani kendi yaptıklarınızın arkasında siz durmuyorsunuz ki burdakiler olumlu yorum yapsın. Gerçi olumlu yorum yapacak bitarafı da yok.

Süper bir yorum ya, bayıldım gerçekten. Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum

İnanır mısınız sabah mesaj atmış neden soğuk yapiyorsun diyor beni özle yazmis şaka gibi

İnanır mısınız sabah mesaj atmış neden soğuk yapiyorsun diyor beni özle yazmis şaka gibi

Siz özlemissinizdir zaten.
Sindirmişsiniz baskıyı, eziyeti, adam yerine konmamayı.
Bu konuların ardi arkasi kesilmez ben size söyleyeyim. Bıçak gibi kesip atmadiginiz müddetçe bugün canınız yanar azar işitirsiniz yarin caniniz yansa da susar devam edersiniz sonra bir bakmışsınız pufffd adam yok,adam gitti.

Duygusal bi bağ kuramıyorum bu son olanlardan sonra şehir dışına gitti bitsin bile demicem bu olmadığı zamanda araya soğukluk sokup bitiricem

Ya sizi sevgiden mahrum mu bıraktılar ki böyle saçma sapan insanlarla ilişki ve aşk yaşadığınızı düşünüyorsunuz?

Anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten..

Bak aynı yastaymisiz olgunlukla vs ilgisi yok suan senin yaptiklarin bana sacma ve cocukca geldi yakma kendini

Aynen böyle devam et. Çok sağlıklı bir ilişkiniz var maşallah. Sakın ayrılayım deme ve adam ne derse yap. Hatta bence keşke tamamen kapatsaydın instagram hesabını. O istediğiyle görüşmeye devam etsin ama. Çünkü bu normal bir şeydir.

Kizlarimizi neden daha cok egitmek zorunda oldugumuzun yürüyen örnegisiniz. Erkek görünce beyinin nasil Error vermemesini acilen ögrenmeniz lazim. Basiniza daha kötü seyler gelebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…