Olan bitenler

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Merhaba önceki konularımdan hatırlayanlar vardır , tabiki kimse yorum yapmak zorunda değil bıkmış olabilirsiniz, o yüzden bıkanlar konumu pas geçsin çünkü bu konuyu " ay işte bu kaçıncı " vs yorumu almak için açmıyorum

En son ınstagram yüzünden hakarete uğramıştım, bitirip hoscakal demistim, burdaki yorumlar da o yöndeydi, neyse kendisi tekrar bana ulaştı konuştuk filan, takip etmemi istemediği bir kaç kişi vardı onları çıkardım ve sorun çözüldü, bu arada o istediğini takip ediyor ben baştan beri instagramdan tanısmamiza rağmen bu konuyu çok kafaya takmadım o takip ettikleri ile görüşüyor bile olabilir bilemiyorum bu konuyu ona sorduğumda net bir cevap alamadım hicbir zaman ...ben takip ettiğimde ise çok problem oluyor yani bu baştan itibaren böyle gelişti

Neyse geldim işte dün yaşadığı şehre o geç uyandı zaten akşam konuştuk görüşmeye karar verdik , daha sonra aramızda bir yakınlaşma oldu, bu arada benim ilk ilişkim ve ilk sevgilim , ileri gitmek istediğinde canım yandigi için izin vermedim , o da bunun üzerine bayağı bozuldu ve beni azarladı biraz, finalinde de utanc verici şeyler oldu bayağı traji komikti yani herşey, neyse o gece eve bıraktı beni, sabahında mesajlar filan...

Sonra bu akşam bir anda ailesel bir problem var kavga ettik arkadaşımla istanbul a gidicem evi terkettim dedi bir anda konuştuk sesi kötü geliyordu ama bilmiyorum artık güven kalmadı bende bunları da niye yazdım bilmiyorum anlatacak biri yok o yüzden galiba

Önceki konularinizda size yorum yapmistim, siz kendiniz de kendinize diyecek bir şey bulamiyorsunuz biz ne diyelim ki. Yeniden niye görüştünüz o kadar kişi burda size yol göstermeye calismisti, öyle konuşan bir adamdan hayır gelmeyeceğine dair. Umarım gözleriniz açılır daha fazla uzulmeden.

sana böyle kaba davranan biriyle nasıl birlikte olabiliyorsun? şuan olayın içindesin mantıklı düşünemiyorsun ama kendine büyük zararlar veriyorsun

Canınız acıyor diye triplere giren,saçma sapan sosyal medya üzerinden sizi kısıtlayan birinin gerçekten sizi sevebileceğini düşünüyor musunuz ? Adam sizi sevmiyor daha doğrusu sevmeyi bilmiyor,lütfen sizi gerçekten sevecek insan karşınıza çıkana kadar bu tarz insanlarla vaktinizi öldürmeyin,çünkü bu tarz yaklaşımlar zaman ilerledikçe şiddetini arttırır,bu adamdan olmaz yani benden söylemesi...

Ben de herkese açık bir ortamda, şu yorumu yapmayın, bunu söylemeniz için konu açmıyorum diye baştan tehditvari konuşanlara ve konu açanlara şaşıyorum.
Önceki konunuz nedir bilmem ama siz kendinize bazı şeyleri layık görmüşseniz bize ne. Buyurun hayatınızı yaşayın.

İlerde “baya saçmalamışım o adam da neydi öyle” diyeceğiniz tipler için kendinizi üzüyorsunuz. Evet şu an bu durum imkansız onu hep seveceğim gibi düşünüyorsunuz ama gerçekten seven ve gerçekten güzel seven bir adamla tanıştığınızda çok aptalmışım moduna geçeceksiniz. Şimdiden kendinizi kurtarmaya bakın o adamdan bir yol olmaz. Önceki konularınızda da adamın dengesizliklerinden ve size tavrından bahsettiniz hep, herkes aynı tavsiyeyi verdi çünkü bu sitede tecrübe konuşuyor. Biraz kulak verseniz fena olmaz sizin açınızdan...

Belli ki istanbulda da sosyal medyadan tanıştığı biri var ona gidiyor. Anlattıklarınız nerden tutsanız elinizde kalıyor. Kısıtlama, zorlama ve en son ailesel durumlarım var bshanesı. Arkanıza bakmayın kaçın.

İşte insan kendini kendi elleriyle böyle mahvediyor. Aynen böyle devam edin taviz verin, inanın. Kendinizi eve de kapatın. Camdan dışarı bakmayın. Küfürler ederse hiç bozulmayın ne olacak canım seviyorsunuz sonuçta. Aslanım be trip de atacak elbet atsın tabi hakkıdır kolay mı adamı hedefinden alikoymussun. E başkalariyla da konuşuyordur yüksek ihtimal. Ona da olur canım ufak bir sorundu çözüldü dersin ne olacak.
Aynen böyle devam kendinize olan saygınizin en ufak kırıntısı kalmayasiya kadar devam. İlerde başınızı tastan taşa vuzmazsiniz umarım. Ben ne yapmışım diye.
Acımasız olmak zorundaydım. Böyle böyle kaç konu okuyoruz. Adamlar sevgililikten igrencliklerini belli ediyor. Kızlarımız da ama seviyorum düzelir ya diye evleniyor. Sonra gelsin kocam şöyle etti böyle yaptı çok değişti konuları. Görünen köy kılavuz istemez. Aşk her şeyin çözümü değildir. Davranis sorunlarını ortadan kaldırmaz. Yapmayın etmeyin kendi elinizle hayatınızı söndürmeyin ya.

Iste hep cahillikten oluyor bunlar.
Insanin ilk ılişkisi instadan tanıştığı biriyle olmamali ya !
O istediğini takip edet ama sen edemezsin
O istediği zamam ceker gider sen her seferinde affedersin.
Canın acır istemezsin (ki bu kısım cidden dünyanın en sacma seyi olabilir internetten tanıştığın ne idüğü belirsiz adamla bu duruma gelmen çok ilginç,hadi kameraya falan almışsa seni napacaksin)trip yapar ama sen muhtemelen yine sustun bu durumda da.
Sonra birden ailesel problemler. Ne büyük klişe ama !! Erkeklerin en bariz yalanlarından biri.

Hayatinda baska biri var,arada da seninle cinsellik yasayacakti sadece ama olmayinca sinirlendi bozuldu seni sepetledi. Daha açık nasıl yazılır bilemedim.

Aklını peynir ekmekle yemiş bir genç kız daha. İnstagramda takip etmemi istemediği insanları sildim ve sorun çözüldü diyorsun. Buna sorun çözmek denmez, adamın kuklası olmak denir. Net cevaplar alamıyorsun ama adamın her dediğini net bir şekilde yapıyorsun, aferin. Bin tane sorun yaşarken cinsellik yaşamaya kalkıyorsun, hödüğün verdiği tepkiden hata üstüne hata yaptığını anlaman lazımken, hala bu salakla birliktesin. Bir de artık güven kalmadı bende diyorsun ya, çok şükür diyorum en azından o yokmuş. En başında nesine güvendin peki? Adam başında gardiyan gibi, hayatını ipotek altına almış. Bir de seviyor diyorsun, severken bunları yapıyorsa, sevmeyen halini düşünemedim. Bu adam sevemez, çünkü o kapasitesi yok. Kaç kurtul.

Back
X