Kullanacak olsam emin ol seni kullanmam demiş ya bence burasi agir olmuş.
Tahmini yaş kız 20 erkek 25Ay bu ne ya yazmıcam diyip diyip 1727237 satır yazmakİlişki biterken atılan devasa mail gibi.
Aaa bakayım biÖnceki çok benzer konuya yeterince yorum yapıldı.
Yemediğiniz nane kalmamış Allah kitap da dilden düşmüyor.
Evlenin siz.
Hepsini okumadım ama aldatmissaniz ya da teşebbüs etmişseniz adamin sizinle konuşması bile büyük bir sey ,yani ne desinki?Merhaba konularımdan bilen bilir.2 yıllık ilişkim bitti.
Ayrılma sebeplerimiz çok fazla birbirimizi karşılıklı aldattık.Gözüm dışarda gibiydi. Stalk ve dışarıya bakma gibi aldatma sayılacak şeyler yaptım.O da ayrıldık ama barışacağımız belli olduğu halde biriyle görüşmüştü önceki konumdan bilenler biliyor ekran görüntüleri koymuştum yine.
Geçen gün konuştuk ve birbirimizi karşılıklı aldattığımızdan bahsettik.Sinirlendi haliyle. Daha sonra daha bir çok şey olmuştu ayrılırken ve bana kızgındı.
Bana çok ağır şeyler söyledi ekran görüntülerini koyuyorum.
Ayrıldık evet ama sizce de çok ağır şeyler yazmamış mı çok üzüldümkendime gelemiyorum üzüntüden…Nolursa olsun bunları hak ediyor muyum
ahahahaçok ağır gelmedi bana.
beni aylarca oyalayan insana ben çok daha ağır şeyler yazdım.
allah sana şifa versin, bir daha sakın kazayla bile olsa karşıma çıkma, giderek beni senden kurtardığın için teşekkürler, sana ilk rest çekişimde seni orada bırakmalıydım, seni insan yerine koydum, zaman kaybısın, kafan hala eski sevgilinde, beni sağdan soldan stalklama veeee son olarak hakkım kesinlikle helal değil gibi cümleler kurarak son zamanlarda bayağı ağır konuşmuşluğum varyani benimkiler daha ağır bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?