ilişki değil stalk yapıyordum dışarıya bakıyordum ve hata olduğunu anladım.Karşılıklı aldatmak derken baya baya aldattınız mı birbirinizi? Başkalarıyla ilişkiniz mi oldu sevgiliyken?
başka türlü nasıl anlatayım?Ekran görüntüsü paylaşarak konu açmak moda oldu oldu herhalde
Bencede ayrılın .Merhaba konularımdan bilen bilir.2 yıllık ilişkim bitti.
Ayrılma sebeplerimiz çok fazla birbirimizi karşılıklı aldattık.Gözüm dışarda gibiydi. Stalk ve dışarıya bakma gibi aldatma sayılacak şeyler yaptım.O da ayrıldık ama barışacağımız belli olduğu halde biriyle görüşmüştü önceki konumdan bilenler biliyor ekran görüntüleri koymuştum yine.
Geçen gün konuştuk ve birbirimizi karşılıklı aldattığımızdan bahsettik.Sinirlendi haliyle. Daha sonra daha bir çok şey olmuştu ayrılırken ve bana kızgındı.
Bana çok ağır şeyler söyledi ekran görüntülerini koyuyorum.
Ayrıldık evet ama sizce de çok ağır şeyler yazmamış mı çok üzüldümkendime gelemiyorum üzüntüden…Nolursa olsun bunları hak ediyor muyum
Bir de çocuğun adını karalamışsın. Ama diyaloglarda adı geçiyor, onu unutmuşsun. Bir dahaki sefere aratıp öyle karala bari.başka türlü nasıl anlatayım?
Adam bol bol dua etmiş işte daha ne desin. Ayrılırken söylenmesi gereken cümleler, illa “Allah belanı versin” demesini mi istediniz, hakaret dolu mesajlar mı istediniz? size ağır gelen ne?başka türlü nasıl anlatayım?
Peki eski sevgilin aldattı mı seni baya bildiğimiz şekilde yoksa o da böyle stalk falan mı yapıyordu?ilişki değil stalk yapıyordum dışarıya bakıyordum ve hata olduğunu anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?