Olanlara göre ağır bir mesaj mı sizce( ekran görüntüleri koydum)

Nesi ağır ya? Ne kadar düzgün cocukmus. İnşallah onu çok seven biriyle mutlu bir yuva kurar.
Cocuk sana hakkını da helal etmiş, bin kere arama da demiş. Hala neden sümük gibi yapıştın,ben de onu anlamadım
Kimseyi sizi engelleyecek kadar, numaraisni değiştirecek kadar, "ismini anmayayim karşıma falan çıkar" diye lakap takacak kadar sık boğaz etMeyin lütfen.
Ayrıca ayriyken şöyle böyle yaptı diye bir şey yok. Ayrilmasaydiniz. İyi yapmış. Ben de olsam aynısını yapardım, çivi çiviyi söker derler

Kızım sen aldatmamışsın bu çocuğu niye sürekli aldattığını iddia ediyorsun anlamıyorum. Küs olduğunuz dönemde bir yandan sana yazmıyorsa barışma çabaları içinde değilse o da seni aldatmamış hatta.

Yazılanlarda da ağır birşey yok sadece sürekli beni kullandın mı, beni üzdün gibi şeyler yazıyorsun Emir hayır seni sevdim ben desin oradan barışın diye onu yapma bunaltıyorsun çünkü çocuğu

Bir de niye ibretlik Samanyolu hikâyeleri gibi konuşuyorsunuz ki birbirinizle çok sıkıcı, ibretlik de değil üstelik din ve flört işlerini birbirinden ayıralım bence. İki ergen sevgilinin küsüşüp barışmasının bu kadar kutsal bir tarafı yok.

Bencede ayrılın .

ınsanlar nasıl bırbırını cok rahat aldatıp, sonrada bırbırlerıne cok rahat senı aldattım deyıp ,sonra da nasıl rahat bır sekılde ben aldattım oda benı aldattı ama yazdıkları agır degıl mı dıye rahat konusabılıyor ben hıc anlamıyorum
gercekten anlamıyorum

Bu ne böyle vaaz dinler gibi oldum
Bir ayrılık anca bu kadar düzgün olabilirdi yani sizden ayriyken biriyle görüşmesi onu aldatmış yapmaz ki ilişki içinde siz baktiysaniz millete aldatan sizmişsiniz bence bu kadar yetmiş uzak kalın birbirinizden bu kadar basitlik için de size ağır bir şey söylememiş sizde soylememişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…