Olanlara göre ağır bir mesaj mı sizce( ekran görüntüleri koydum)

Is yerinde bi arkadasim ismi emir o da sevgilisiyle bi kusup barisirdi. O da kizi cok kez aldatmisti. Kizin aldatip aldatmadigini bilmiyorum da. Kiz ogretmendi yanlis hatirlamiyosam. Kafama takildi belkide ayni kisisinizdir. Neyse konuyla ilgili olarak bence mesajlar hic de agir degil.

Aldattı dediği kız ve çocuk ayrıyken çocuk gidip başkasıyla konuşmuş. Tam olarak bir ayrılma değil de ara verme söz konusuymuş. Buna aldatmak diyor. Daha önceki konusunda böyle demişti.

Aldattı dediği kız ve çocuk ayrıyken çocuk gidip başkasıyla konuşmuş. Tam olarak bir ayrılma değil de ara verme söz konusuymuş. Buna aldatmak diyor. Daha önceki konusunda böyle demişti.
Eger durum buysa adam aldatmamis ki. Ayrisiniz ve başkasıyla konuşmuş.
Siz de o bana bunu nasıl yapar diyip başkasından hoşlanıp mi stalk yaptınız?

Ayrıca konuşmalar hiç yetişkin tarzı değil. Bitti tamam, neden uzattınız, beni kullandın mı yemin et falan ne hiç anlamadım. Adamla beraber mi oldunuz?
Bol bol dua etmişsiniz birbirinize. Bi o net.

Ayol ben konu sahibi değilim ahahha

Benim anladigim ikisi de birbirini aldatmis. Bi elimle de besik salliyorum. Kafa bi milyon cocuk butun gun agladi bu kafayla bu kadar anlayabiliyorum ama merak ediyorum dunya kucuk belki sizi taniyorumdur benzer konuyu emir ismindeki bi arkadasim da anlatiyodu..

Aldatmaktan kasıt ne stalk mı ?

Ağır bir şey göremedim ben konuşmalarda

Elveda de noktayı koy

ikiniz de çok arabesksiniz

Ss atmak moda mı oldu yeter ya

Şöyle ki bilmediğiniz çok şey var.Evet ben onu tanıdığımdan bu yana düzgün biridir kendisi.Ama onunda bana karşı hatası olmuştu.Doğum günümde çok ağlamıştım.O kadar önemsiz bir gün gibi davranmıştı ki.Onun dışında ilgisiz umursamazdı hatalarımdan ötürü.Cinsel anlamda bir şeyler yaşardık mutlu olurken sonrasında yine umursamaz olurdu bunları hak edecek kadar kötü biri olamam değil mi?

Emir sen bu kızı bulacak nasıl bir kötülük yapmış olabilirsin Emiiiir.
Onun hatası yok mu sanıyorsunuz? Onunda bana karşı hataları oldu.Bir insan cinsel anlamda bir şeyler yaşayıp sonra size umursamaz davransa canınız yanmaz mı?

E madem seninle sevişirken mutlu sonrasında seni umursamıyor neden hala daha adamla sevişmeye devam ettin? Kendine Saygin varsa (ve amacın cinsel tatminden fazlasi olan bir ilişkiyse) senin onu hayatından cikarman lazımdı . Madem devam ediyorsun,o zaman ona kizsan da çok yersiz bir kızma olur çünkü adamın yatak dışında umursamaz olduğunu bildign halde adamla yatıp yatıp sonra da 'beni umursamiyor' diye yakınmış oluyorsun.
Eee?
Evet böyle yani. Yapman gerekeni yapıp ayrıl,eğer hoşnut değilsen
Ki en sonunda ayrilmissiniz nihayet, madem ayrildin bunca uzatmaya,adama dadanmaya gerek yok ki .
Bitmiş,gitmiş. Herkes baksın yoluna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…