Olanlara göre ağır bir mesaj mı sizce( ekran görüntüleri koydum)

Onun hatası yok mu sanıyorsunuz? Onunda bana karşı hataları oldu.Bir insan cinsel anlamda bir şeyler yaşayıp sonra size umursamaz davransa canınız yanmaz mı?
sizin rızanız olmadan ilişkiye mi zorladı sizi ?

Bitmiş. Adam kazimis atmış sizi hayatindan.. artık sorgulamayı bırakın. Yolunuza bakin
Onun hatası yok mu sanıyorsunuz? Onunda bana karşı hataları oldu.Bir insan cinsel anlamda bir şeyler yaşayıp sonra size umursamaz davransa canınız yanmaz mı?
Sizi zorladı mi beraberlige? Zorlamis gibi durmuyor. Bu durumda canınızın yanmaması lazım.

isteyerek birlikte olmuşsunuz. bu kullanmaya girmiyor yalnız.
eğer şüpheniz varsa o an ayrılacaktınız , hem şüphe edip hem beraber olduysanız siz de onu kullanmış oluyorsunuz

Staklamak aldatmak demek mi? Yani biri ne paylaşmis bakmak bu mu aldatma dediginiz
Evet bende anlamadım aldatmak diyince benim kafamda daha başka şeyler canlanıyor.Çocukta tam olarak nasıl aldatmış onuda anlamadım.Gerçi stalk var stalk var gözüm dışarıdaydı falan da yazmış kız.Yani ne niyetle stalk yaptı o da önemli.

E bacım sende birliktelik yaşadığın çocuğu ne diye aldatıyorsun o zaman.Olan olmuş artık salla seven her türlü sever takma bunları.
Ben sende ayrılıktan çok cinsellik yaşadığınız için ortada kalma korkusu sezdim.Çocukla olan konuşmanda da beni kullandın mı diye sormuşsun.
Bir kere hiç kimseye kendini böyle ezdirme.Ne demek kullandın mı? O seni kullandıysa sende onu kullandın.

Vallaha lafı ağzımdan aldın ben bu veda seanslarını tanıyorum barışırlarsa şaşmam

Vallaha lafı ağzımdan aldın ben bu veda seanslarını tanıyorum barışırlarsa şaşmam
Ay eski sevgilim gibi ya aksamın darından sabahın bilmem kacına kadar;
“Hakkını helal et, Allah gönlüne göre versin, Rabbim mutlu etsin, öbür dünyada görüşürüz” bilmem ne.
En sonunda “meclisin balkon konusmasına cık aç veda hutbeni bide öyle halka seslenir gibi seslen allahın kertenkele suratlısı seni” dedim engelledim. Baktım Twitter’da devam ediyo. Yanınada kamyon arkası sözlerini serpistirmis edebiyatı parcalıyo kuslardan ödünc aldıgı beyniyle.

Bence ayrilmakla iyi etmissiniz. Bir cumlenize adam kitap yazmis. Sonra da yazmayın demis oturmus tekrar edebiyat yapmış. Meseleyi sms parasina kadar getirmis. Kendi calmis kendi oynamis. Bununla omur gecmezdi zaten. Sanki ulusa seslenis yapiyor. Ver mehteri as bayraklari. Tovbe tovbe.

Ahaha kız allah seni ne yapmasın güldürdün beni akşam akşam şaka bi yana cidden oluyo böyle ama ya o diyo daha yazmıcam hakkını helal et allaha emanet ol sonra sen bi şeyler daha yazıyosun hadi allaha emanet ol daha yazmıyorum falan filan.Sonra bi bakmışsın ayrılamamışsın ahahah

Genelde senin dediğin gibi oluyo uzuyo böyle. Ama ben bi bastım engeli 12 aydır engel listemde arz-ı endam ediyo kendisi. Bide sey demistim utanmadan öbür dünya diyosun sırat köprüsü olsan sana basmam telefirikle geçerim sen çıkmıs bana öbür dünya diyosun dedim müstehak bu bitlilere :)

Öncelikle böyle bir karşılıklı güven sarsıntısı sonucu tekrar bir araya gelmeyi düşünmek abes. Konuşma da ağır bir şey yok daha doğrusu aldatan bir insana söylenebilecek şeyler. (her ne kadar tasvip etmesem de...) bence yoluna bakmalısın tüm bu olanlardan sonra ikiniz de birbirinize güvenemezsiniz

Yaşlar kaç?
Ayrılık aşamasında "ayy canıımm aldatmışsın beni ama olsun canın sağolsun şekerim, hadi yollarımızı ayıralım" denmesimi bekleniyordu?
Ölürsem kabrime gelme istemem kısmı sıkmıştır beni hep,öldün işte sana ne gelirim gelmem...
Bence tencere kapak misaliymişsiniz, yine bulursunuz birbirinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…