Olanlara göre ağır bir mesaj mı sizce( ekran görüntüleri koydum)

Uff siz ağır mesaj görmemişsiniz. Boyle ayrılık mi olur, Allah askina. Hic ağır bir sey söylememiş cocuk, siz de ağır bir sey soylememissiniz. Karşılıklı sacmalanmis. Bence barışın, başkalarına tehlike arz ediyorsunuz her ikiniz de.

Durunamadim yine yazıyorum ya. Cinsellik, ihanet, kullanma, kullandırtma vs. ayrılığa gelince Allah Allah, nasip, hayirlisi, yine Allah. Yeni nesil dinsel ve cinsel ilişkiler bu sekil heralde. Tovbe tovbe.

Allah, inşallah, maşallah, helal, haram gibi dini terimleri bol bol kullanan kişilerin genellikle etik değerlere aykırı davranması rastlantı mı?
Karşılıklı aldatmış, sadakat nedir bilmeyen bir çiftin ayrılık konuşması mı şimdi?

Üf bu ne bayık bi ayrılma sahnesi ya. Adam size direk numaramı değiştiriyorum daha sonra musallat olma diyor orda küfürü basacağın yerde hala nasibim bilmem neyim ayhhh

konu sahibesi bu arada şunu da yazayın stalk aldatma değildir. adam seni manipüle ede ede sen bile aldattığına inanmışsın.
bir önceki konunu da hatırlıyorum bu dini bütün ağzından inşallah maşallah düşmeyen arkadaş ise seni buz gibi aldatmış.
aç gözünü artık şuna bir ton dil dökmüşsün resmen.

kız aldatmamış bence.
bir önceki konusunu hatırlıyorum çocuk diğer kızı tavlamak için konu sahibesi için takıntılı o boşver sen onu demişti.
Birilerini stalklıyormuş, gözü dışarı kaymış kendi dedi. Aldatma sayılmaz tam. Adam da zaten ilişkiye ara verdiklerinde başkası ile görüşmüş. Bu da aldatma değil, sonuçta ayrılarmış. Çok laubali bir hal almış, çok yüzgöz olunmuş, cılkı çıkmış.

hakediyorsun. ikiniz de leşsiniz.

Laçka derler bizim buralarda..

Sizin ilişkiniz laçka olmuş , bir önceki konundan da hatırlıyorum. Bence sen numaranı değiştir.. Sosyal medyada isim değişikliği yap , bu adamı da engelle gitsin !

Üf bu ne bayık bi ayrılma sahnesi ya. Adam size direk numaramı değiştiriyorum daha sonra musallat olma diyor orda küfürü basacağın yerde hala nasibim bilmem neyim ayhhh
Herkes birbirini aldatmış havada "Allah..helal..nasipler "uçuşuyor.Kendi karaktersizliğinin sebebini bu denli kendi dışında arama anca bizim gençlerimizde olur

Kendinize hic mi sayginiz, gururunuz yok?

Neden sümük gibi yapışıp sakız gibi uzatıyorsunuz

Allah ım ne kadar da ağzından nasip, kitap , Allah, amin düşürmeyen bir çift. Aslında çok yakışıyormuşsunuz birbirinize. Bir daha bu derece dili dualı çiftin bir araya gelebilmesi imkansız

Stalk yapmak aldatmak değildir, sadece stalkta kaldıysa yaptıkların sen bu adamı aldatmamışsın. Ayrıca eski konunu hatırlıyorum, ayrı olduğunuz bir dönemde başkasıyla görüşmüştü hatta senin için takıntılı fln diyordu o kıza, peşinden koşuyordu kızın. Eğer ortada aldatma varsa o seni aldattı, sen kimseyi aldatmadın. Bunu nasıl göremiyorsun?

Ben beraberken gözüm dışarı kayıyordu yani şöyle bir gün kınaya gitmiştim orada da eskiden hoşlandığım birini gördüm ama o kişiyle hiç görüşmüşlüğüm olmadı yani sadece platonikti.Daha sonrasında bakıp bakıp durdum bu da aldatmışım gibi duruyor gözüm dışardaydı stalkda yapardım meraktan ama sonrasında çok pişmanlıklar yaşadım

Ben beni aldatan kisiye bu kadar kibar olmazdim bence cok kibar ve anlasilmasi zor cumleler var. Hem birbirinizi aldatmissiniz iliski bitmis burada agir mi olmus diye sormaya ne gerek var? Takilmayin bence bittitse de gercekten yolunuza bakin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…