- 21 Ağustos 2015
- 31.876
- 96.762
- 598
- 37
Allahım daha neler duyacagız:Syrılma sebeplerimiz çok fazla birbirimizi karşılıklı aldattık.Gözüm dışarda gibiydi.
Abi birbirinizi aldatıp Rabbim falan demeyin ya.Merhaba konularımdan bilen bilir.2 yıllık ilişkim bitti.
Ayrılma sebeplerimiz çok fazla birbirimizi karşılıklı aldattık.Gözüm dışarda gibiydi. Stalk ve dışarıya bakma gibi aldatma sayılacak şeyler yaptım.O da ayrıldık ama barışacağımız belli olduğu halde biriyle görüşmüştü önceki konumdan bilenler biliyor ekran görüntüleri koymuştum yine.
Geçen gün konuştuk ve birbirimizi karşılıklı aldattığımızdan bahsettik.Sinirlendi haliyle. Daha sonra daha bir çok şey olmuştu ayrılırken ve bana kızgındı.
Bana çok ağır şeyler söyledi ekran görüntülerini koyuyorum.
Ayrıldık evet ama sizce de çok ağır şeyler yazmamış mı çok üzüldümkendime gelemiyorum üzüntüden…Nolursa olsun bunları hak ediyor muyum
Aynı olayı mı anlattı? Peki emir anlatırken kızı gerçekten sevmiş miBenim anladigim ikisi de birbirini aldatmis. Bi elimle de besik salliyorum. Kafa bi milyon cocuk butun gun agladi bu kafayla bu kadar anlayabiliyorumama merak ediyorum dunya kucuk belki sizi taniyorumdur benzer konuyu emir ismindeki bi arkadasim da anlatiyodu..
Amin cınımAllah gönüllerinizi nasibinizden başkalarıyla yormasınepey güldüm bu kısma
Bu ne böyle yaa.. çocuk gibii okurken çatladım vala aman ne üzülüosun kurtulmuşsun bırakMerhaba konularımdan bilen bilir.2 yıllık ilişkim bitti.
Ayrılma sebeplerimiz çok fazla birbirimizi karşılıklı aldattık.Gözüm dışarda gibiydi. Stalk ve dışarıya bakma gibi aldatma sayılacak şeyler yaptım.O da ayrıldık ama barışacağımız belli olduğu halde biriyle görüşmüştü önceki konumdan bilenler biliyor ekran görüntüleri koymuştum yine.
Geçen gün konuştuk ve birbirimizi karşılıklı aldattığımızdan bahsettik.Sinirlendi haliyle. Daha sonra daha bir çok şey olmuştu ayrılırken ve bana kızgındı.
Bana çok ağır şeyler söyledi ekran görüntülerini koyuyorum.
Ayrıldık evet ama sizce de çok ağır şeyler yazmamış mı çok üzüldümkendime gelemiyorum üzüntüden…Nolursa olsun bunları hak ediyor muyum
Kullandirtmasaydin derler adama dimi.Beni kullandın mı diye sormak çok acizce değil mi ya?
Kendiniz yazmıssınız, aramızda cinsel anlamda birşeyler yaşanıyor sonrasında soğuk davranıyordu diye. Kullandıysa bile buna izin veren, sizsiniz. Bunu sorduğunuza göre, onun gönlü olsun diye yaşamışsınız ne yaşadıysanız.
Mesajlaşmalar da iki sevgilinin ayrılık konuşması değilde dini sohbet tadında ama çok samimiyetsiz.
Allah gönüllerinizi nasibinizden başkalarıyla yormasınepey güldüm bu kısma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?