- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
günaydın bdv
hakkınızı helal edin 2 güne bir konu açar oldum ama artık sabrım kalmadı, dayanacak gücüm kalmadı, takatim kalmadı...
geçen konumdan alıntı yaptım.
dün eşimden arabayı istedim, geldi beni aldı. anlatıyor yolda yengen geldiğinde 2-3 defa seni sormuş gelinlerce neden hizmet etmiyor demiş hatta bizimkilere aman bizi onlarla karıştırmayın biz zaten görüşmüyoruz demiş dedi. ben de sinirlendim baya annemi aradım nasıl benim hakkımda konuşuyor vs, annemde kuzeninle aran iyi ona sor annesi neden böyle bir şey yapmış dedi.
yahu allahtan ki çok sakin yazdım, ne yapıyorsun ne ediyorsun faslından sonra bir şey duyduğumu ve çok kırılıp üzüldüğümü söyleyip eşimin anlattıklarını söyledim. kuzenim de annem seni sormuş onlarda ne yüzle buraya geliyorsunuz demişler dedi
biz eşimle bunu konuşurken annem aradı eşin sana ablalarım yengenin üstüne gidip bilseydik sen gelinlercenin yengesisin sana hoşgeldin bile demezdik ne yüzle geldiniz bizim babamız gelinlerce yüzünden kalp krizi geçirdi demiş bunu da anlattı mı dedi.
hanımlar ayrılmak istiyorum diyorum eşim bırakmıyor ama bu işin oluru ederi kalmadı. allahınız aşkına ben napayım ben bu yükü artık nasıl kaldırayım?
hakkınızı helal edin 2 güne bir konu açar oldum ama artık sabrım kalmadı, dayanacak gücüm kalmadı, takatim kalmadı...
konularımı özet geçip sonra da soruma geçeyim :) ben ve eşim, eş ailesiyle geçen bayram doğuya gidip orada tartışıp gelmiştik. devamında ben boşanma kararı almıştım ama eşim bırakmadı, bir şekilde ikna etti ve biz barıştık. barıştık ama tam bu sırada kp kalp krizi geçirdi ve 3 gün önce vefat etti.
hastayken buraya konu açtım ve çoğu kişi gitme, siz ayrılma kararı alırken sizi barıştırmak için uğraşmadılar dedi. bir çok defa eşime yanında olmak istiyorum desem de gelme biri burada bir şey derse canım daha çok sıkılır dedi yani ben orada istenmedim.
kp vefat etti ve ben yine gidemedim, eşim aynı şeyleri söyledi. annesi ve ablalarının birbirlerine destek olacağını ama benim orada yalnız olacağımı kendisinin de olmayacağını o yüzden beni öyle bir ateşe atmak istemediğini dile getirdi.
annem kp hastayken aradı kv yi açmadı geri dönüş yapmadı, kadın da seninle tartıştılar bizi de istemiyorlar ben üstüme düşeni yaptım gitmem, gittiğimde milletin için de beni kovarlarsa ne yaparım dedi ve gitmedi.
dün cenaze evine dayım eşi ve kuzenim gitmişler orada yengeme gelinlerce ve annesi gelmedi demişler, ortamı bilmiyorum nasıl dediler kim dedi..
geçen konumdan alıntı yaptım.
dün eşimden arabayı istedim, geldi beni aldı. anlatıyor yolda yengen geldiğinde 2-3 defa seni sormuş gelinlerce neden hizmet etmiyor demiş hatta bizimkilere aman bizi onlarla karıştırmayın biz zaten görüşmüyoruz demiş dedi. ben de sinirlendim baya annemi aradım nasıl benim hakkımda konuşuyor vs, annemde kuzeninle aran iyi ona sor annesi neden böyle bir şey yapmış dedi.
yahu allahtan ki çok sakin yazdım, ne yapıyorsun ne ediyorsun faslından sonra bir şey duyduğumu ve çok kırılıp üzüldüğümü söyleyip eşimin anlattıklarını söyledim. kuzenim de annem seni sormuş onlarda ne yüzle buraya geliyorsunuz demişler dedi
biz eşimle bunu konuşurken annem aradı eşin sana ablalarım yengenin üstüne gidip bilseydik sen gelinlercenin yengesisin sana hoşgeldin bile demezdik ne yüzle geldiniz bizim babamız gelinlerce yüzünden kalp krizi geçirdi demiş bunu da anlattı mı dedi.
hanımlar ayrılmak istiyorum diyorum eşim bırakmıyor ama bu işin oluru ederi kalmadı. allahınız aşkına ben napayım ben bu yükü artık nasıl kaldırayım?