uzun uzun yazdığınız için teşekkür ederim. bakın gitmek çok istedim ama karşımda sizin gibi benim gibi normal seviyede insanlar yok, bizler hep kendimizden yola çıkabiliriz, ben hayatta bu kadar kötü insan olduğunu bilmezdim.
eşime gelmek istiyorum dedim gelme dedi, kuzeni sakın gelme dedi. eğer gitseymişim yengeme yapılan bana yapılacakmış. kadını içeri bile almayıp mutfakta oturtmuşlar. 50 yaşında bir kadından bahsediyoruz.
daha önce görümcem ameliyat olacağında gitmiştim muhatap alınmadım. anneaneleri vefat etti yine ortamda yapayalnızdım ama sorun değil cenaze ortamı.
annem kv yi aradı geçmiş olsun demek için açmadılar, biz cenazemiz olduğu zaman o halimizle evlerinden alıp evlerine bırakıyorduk kv ve kp i. annem demek ki bizi de istemiyorlar, seninle sorun yaşadılar ben ne yaptım gidersem milletin için de kovarsa beni dedi ve gitmedi.
sizin hayatta korktuğunuz bir şey var mı? kedi, köpek, iguana, yılan? mesela neyle bir ortamda bulunamazsınız? ben iguanayı bile elime alabiliyorum ama böcekten aklım çıkıyor, insanları korkularıyla yargılayamayız.
acısını yok sayan ben değilim eşimin, hastane sürecinden düne kadar hep destekledim, siz hiç bir insanın ölümüyle suçlandınız mı? ben dün alakam bile yokken suçlandığımı öğrendim. evine gelen misafiri içeri bile almayıp mutfakta oturtan insanlar, eşimle kavga edeceğimizi bile bile bu lafları söyleyebildi, size göre buna rağmen ben hatalıyım :)
insanların kötü zamanlarında yanında olursunuz ama size hakaret varsa gitmezsiniz. kovulursanız gitmezsiniz. eğer karşınızdaki aile damadını dövmek için eş dost evine toplayıp damadı bekliyorsa korkar gitmezsiniz.