- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi Juliet
-
- #2.041
işte kanka kendinin yüzü yok sevdiğim bi agbisi var o geldiii dedi sen şimdi çok sinirlisin normal düşünemiyorsun bana bigün ver o gün sizi buluştrayım dedi ayrılacaksanızda güzellikle ayrılınn..Bende pazar günü o da belki dedim...Hislerime yenik düşmek istemiyoeum çünkü onu affedersem onu koz bilip yine erteliycek beniii
Anladım kanka aslında haklısın.
Bence gerçekten çok seviyorsan burnunu sürt derim.Taviz verme.Yok ayrılmak istiyorum dersende yüz yüze birgün buluşun güzelce ayrılın
iyiyim canım sağol
son bir aydır eskisi kadar sık girmiyorum
işyerinde yerim değişti ekranım gözüküyor
siz nasılsınız
iyiyim canım sağol
son bir aydır eskisi kadar sık girmiyorum
işyerinde yerim değişti ekranım gözüküyor
siz nasılsınız
evet kanka zaman herşeyin ilacı biraz zaman geçsin bakalım..
sağolun kızlar
zaten bi aya işten ayrılcam
projemiz bitti
o yüzden çokta umursamıyorum
işte kanka kendinin yüzü yok sevdiğim bi agbisi var o geldiii dedi sen şimdi çok sinirlisin normal düşünemiyorsun bana bigün ver o gün sizi buluştrayım dedi ayrılacaksanızda güzellikle ayrılınn..Bende pazar günü o da belki dedim...Hislerime yenik düşmek istemiyoeum çünkü onu affedersem onu koz bilip yine erteliycek beniii
sağolun kızlar
zaten bi aya işten ayrılcam
projemiz bitti
o yüzden çokta umursamıyorum
mine erkek arkadaşından mı ayrıldın canım. :uhm:
evet :gitme:ecmelim ayrıldım ama o sabahtan beri 500 oldu arıyor ablamlarla arası çk iiyiydi onlarda tavır koydular bnde istemiyorum artık inceldiği yerden kopsun bana 11.aya kadar sabret diyorrr..
canım peki ne için bekletiyo mantıklı bi sebebi varmı.
yoksa sebepsizmi.
canım daha öncede bahsetmiştim sana kendisi tekstilci işleri çok yoğun biliyosun tekstil piyasasıda şimdi durgun o da değirmen dönerken biriktiriyor işte ama ben patladım herkez biliyoo bnm babam hariç..taaa 11.ay a attı bende resti çektim
Canım yaa çok seviyorsan süründür.
Sanki çok seviyordun diye biliyorum ben yanılıyor muyum acabaCADIARZU
canım daha öncede bahsetmiştim sana kendisi tekstilci işleri çok yoğun biliyosun tekstil piyasasıda şimdi durgun o da değirmen dönerken biriktiriyor işte ama ben patladım herkez biliyoo bnm babam hariç..taaa 11.ay a attı bende resti çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?