- Konu Sahibi Juliet
-
- #2.961
kışın yine gelirsiniz boluya bu sefer kar varken gelin:)
nursunaz geçmiş olsun anneciğinde haklı
inş gelirsiniz çenemide getirin ben gelmedimevet ınsallah yıne duzenlenırse gezı gelırım
ne gezıydı ya bak hatrladım sımdı:))
sende gelırsın
canım niye istiyosun işten ayrılmayı.çıkınca işin hazır mı yoksa bidaha çalışmıcakmısıninş gelirsiniz çenemide getirin ben gelmedimşu işten ne zaman ayrılırsam anca o zaman gelebilcem
canım haklı da,kalbi %24 ritimle çalıştığı için vücüt ve ciğerler su topluyo.bu suyun 3-4 ayda bir hastaneye yatıp atılması lazım.öksürükten nefes alamıyo.yüzü gözü heryeri şiş.yürüyemiyo bile.bi de benim kızlara bakıyo düşün.küçük annane olmadan gezmeye bile gitmiyo.saatlerce ağlar annane diye.annem de onu çok seviyo kıyamıyo.hasta haliyle bi de ona bakıyo.belki çocuklarımın annane sevgisi yüzüsüyü hürmetine hala ayakta.çok korkuyorum.güya tıp ilerledi.hiç ilgisi yok.sadece ilaçlarla bazı şeyleri geciktiriyolar o kadar.su atması için kullandığı ilaçlar böbreklerini mahvediyo.zaten şeker hastası.offff of keşke ölümün bi çaresi olsaydı.Rabbime sığınıyorum.o herşeyin en güzelini bilir.ama anneme bişey olursa benim çocuklarım üzüntüden mahvolur.nasıl zaptederim psikolojileri ne olur bilmiyorum.ben hiç görmedim bu kadar annane seven çocuklar:teselli:
maaşı az olduğundan birde bazı anlar çıldırtıyo bu iş beni stresli açıkça şu anda düşünmüyorum ama bir an geliryor terk edesim geliyor haksızlığa hiç gelemiyorumcanım niye istiyosun işten ayrılmayı.çıkınca işin hazır mı yoksa bidaha çalışmıcakmısın
canım Allah yardımcın oldsun.bana haksızlık deme ne dersen de.benim de tahammülüm yoktur adaletsizliğe.umarım istediğin gibi bi iş bulursunvereliniortakmaaşı az olduğundan birde bazı anlar çıldırtıyo bu iş beni stresli açıkça şu anda düşünmüyorum ama bir an geliryor terk edesim geliyor haksızlığa hiç gelemiyorum
canım haklı da,kalbi %24 ritimle çalıştığı için vücüt ve ciğerler su topluyo.bu suyun 3-4 ayda bir hastaneye yatıp atılması lazım.öksürükten nefes alamıyo.yüzü gözü heryeri şiş.yürüyemiyo bile.bi de benim kızlara bakıyo düşün.küçük annane olmadan gezmeye bile gitmiyo.saatlerce ağlar annane diye.annem de onu çok seviyo kıyamıyo.hasta haliyle bi de ona bakıyo.belki çocuklarımın annane sevgisi yüzüsüyü hürmetine hala ayakta.çok korkuyorum.güya tıp ilerledi.hiç ilgisi yok.sadece ilaçlarla bazı şeyleri geciktiriyolar o kadar.su atması için kullandığı ilaçlar böbreklerini mahvediyo.zaten şeker hastası.offff of keşke ölümün bi çaresi olsaydı.Rabbime sığınıyorum.o herşeyin en güzelini bilir.ama anneme bişey olursa benim çocuklarım üzüntüden mahvolur.nasıl zaptederim psikolojileri ne olur bilmiyorum.ben hiç görmedim bu kadar annane seven çocuklar:teselli:
hayrlı cumalar canımcım mınecımm hosgeldın
ben cıkıyom ama yemek hazırlıcaz..
belkım ogleden sonra gelırım belkım gelemem:))dısaı cıkacam kararsızım hadı herkezı operım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?