Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ınsallah yıne duzenlenırse gezı gelırım
ne gezıydı ya bak hatrladım sımdı:))
sende gelırsın

kışın yine gelirsiniz boluya bu sefer kar varken gelin:)
nursunaz geçmiş olsun anneciğinde haklı

canım haklı da,kalbi %24 ritimle çalıştığı için vücüt ve ciğerler su topluyo.bu suyun 3-4 ayda bir hastaneye yatıp atılması lazım.öksürükten nefes alamıyo.yüzü gözü heryeri şiş.yürüyemiyo bile.bi de benim kızlara bakıyo düşün.küçük annane olmadan gezmeye bile gitmiyo.saatlerce ağlar annane diye.annem de onu çok seviyo kıyamıyo.hasta haliyle bi de ona bakıyo.belki çocuklarımın annane sevgisi yüzüsüyü hürmetine hala ayakta.çok korkuyorum.güya tıp ilerledi.hiç ilgisi yok.sadece ilaçlarla bazı şeyleri geciktiriyolar o kadar.su atması için kullandığı ilaçlar böbreklerini mahvediyo.zaten şeker hastası.offff of keşke ölümün bi çaresi olsaydı.Rabbime sığınıyorum.o herşeyin en güzelini bilir.ama anneme bişey olursa benim çocuklarım üzüntüden mahvolur.nasıl zaptederim psikolojileri ne olur bilmiyorum.ben hiç görmedim bu kadar annane seven çocuklar:teselli:

inş gelirsiniz çenemide getirin ben gelmedim şu işten ne zaman ayrılırsam anca o zaman gelebilcem
canım niye istiyosun işten ayrılmayı.çıkınca işin hazır mı yoksa bidaha çalışmıcakmısın

sanırım ölümün çaresi olsa dünya insanldan geçilmezdi vakit saat geldimi hepimiz gitcez malelsef rabbim sabrını veriyor canım üzülme annen bazı şeyleri daha iyi bilir tabi gitse daha iyi ama eski insanlar gitmiyrolar benim dedemde gitmezdi

canım niye istiyosun işten ayrılmayı.çıkınca işin hazır mı yoksa bidaha çalışmıcakmısın
maaşı az olduğundan birde bazı anlar çıldırtıyo bu iş beni stresli açıkça şu anda düşünmüyorum ama bir an geliryor terk edesim geliyor haksızlığa hiç gelemiyorum

maaşı az olduğundan birde bazı anlar çıldırtıyo bu iş beni stresli açıkça şu anda düşünmüyorum ama bir an geliryor terk edesim geliyor haksızlığa hiç gelemiyorum
canım Allah yardımcın oldsun.bana haksızlık deme ne dersen de.benim de tahammülüm yoktur adaletsizliğe.umarım istediğin gibi bi iş bulursunvereliniortak

allah torunları hurmetıne sıfa versın..
allah ne eylerse guzel eylermıs...zaten ılaclar bı yere yararlı bır tarafa zararlı
ananeyle buyuduklerı ıcın sevgılerı baskadr.sende calısan annesın...allah eksıklıgını gostermesın ınsallah ya...uzun omur versın annecıgıne...sıfa versın...
sen tek kardesmısın

ınsallah umudum bakalım kıs gelsınde
ıs ıcınde hakkında hayrlısı ama yenısını bulmadan cıkmna dreım

herkeze hayırlı cumalarr can'lar..

hayrlı cumalar canımcım mınecımm hosgeldın
ben cıkıyom ama yemek hazırlıcaz..
belkım ogleden sonra gelırım belkım gelemem:))dısaı cıkacam kararsızım hadı herkezı operım

hayrlı cumalar canımcım mınecımm hosgeldın
ben cıkıyom ama yemek hazırlıcaz..
belkım ogleden sonra gelırım belkım gelemem:))dısaı cıkacam kararsızım hadı herkezı operım

hoşbuldum fıstıgımm kolay gelsin çık dışarı valla hava çok güzel bende çıkacam akşama görüşürüzz

herkese selam

nurum anneciğine acil şifalar dilerim ya yaşlıları doktora gitmek için ikna etmek çok zor bende dedemden biliyorum Allah yardımcınız olsun

bu arada hayırlı cumalar

günaydın kızlar topicimiz kimsesiz kalmışsenağlama

slm kızlar topiç niye kimse yok

nerdeyse bir sene olmuş pehh
günler ne hızlı geçiyorr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…