Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geldim dilayım.şükür kavuşturana

evet canım.iş vardı bi süre ayrıldım.burdasın dimi

dilayım çocuklarımı çok seviyorum ama genciz işte.insan bazen kocasıyla başbaşa vakit geçirmek istiyo.benim çocuklar uyku düşmanı.gece 12 1 den aşağı yatmazlar.pazar günleri bilke dibimizden ayrılmazlardı.şimdi oooooo çok rahatız sorma.çok şükür.Allah ömür versin evlatramıa sağlık da.ama bi süre kafa dinlemek de güzelmiş canım ya.sende ne var ne yok

bu akşam ikisni de getircem eve.babaları çok özlemiş.büyük gelir de küçük annaneden gelmek istemiyo.onu napcez bilmiyorum

bu akşam ikisni de getircem eve.babaları çok özlemiş.büyük gelir de küçük annaneden gelmek istemiyo.onu napcez bilmiyorum

Balayı sona eriyo demek ablacımmmkaydirigubbakcemile3
Apla geldim burdayım sen nerdesinnnkafamçokkarıştı

selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin siribroncum bebiş nasıl?

slmmm kızlarrrrrr....
nasılsınızzz?ugrayamıorum topıge ama hep aklımdasınız arasıra gelıp bakıyorum geyıge gene kapanmıs ama burda buldum sızı...CITOSU BITTERII OZZIIIIYII...daha ısmı aklıma gelmeyen geyıkcı hatunları goremedım yafs....hepıcınız ıyıdır umarımmm...
keyıfler yerındedır inşallahhhh..ben oglusla debgelenıp duruom kızlar yafs.. bı hutysuzkı sormayın yenı yenı gırıo duzenee.uyku muyku yokkkson 1haftadır ıyıydıde 2gundur gen cozuttu...
opuorum hepınızzııı..yagız oglan yenı uyudu tabı hemencık uyanmazsaaa...bende bı gıdıp ewı dagılan yerlerı toplayımmm fırsattan ıstıfadeeee....
fotoları war benım hınzırın profılımdeeeeee cok yayamaz cokkkkk:))))))

İyi geceleer herkese
Kankişimm özledim seni falla yaaŞeniz

İyi geceleer herkese
Kankişimm özledim seni falla yaaŞeniz

bende özledim kankişimmm girer girmez eve laptopuma sarıldım hemen ayy burda bi yağmur yağdı sorma kankii sular seller gidiyorr orsı nasıl?
slmmm canımmm
ıyıyız minişim de cok yayamaz bu oglan cokkkk
bı oyuncukı sorma ılgı ıstıo hepkaydirigubbakcemile3yenı uyudu bakalım uyanmazsa gerııı sen nasılsın?

oyy yerum o oğlanı çok tatlı yaw maşAllah
bizde topişi bırakmadık işte diloşumla muhabbet edioz
topişin eski tadı kalmadı giden gelmiyor herkez cee diyip kaçıo valla..
Nerde eskii günler:çok üzgünüm:

Ayy keşke burayada yağmur yağsa zemuszemus
Eeeee neler yaptınız bakem anlat hele biiiisengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…