Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende kayınvalidemler yazlığa gidince kızı kendi anneme bırakıcam ozaman ağır ağır yaparım artık

merhabaaallaaaarrr hihoyyyt
kızlar işten ayrılıyoruuummmm hihoyyyt

herkeze merhaba hatuncuklar nasilsiniz bakalim

hayirdir canim bu ne ne se kiz hihoyyyt

kurtuluyomuşsun gibi bi hava var bacım hayırdır.
daha iyi bi işmi buldun.

slm tatlım nerelerdesin görüşemiyoz.Şeniz

mısırdan canım epeydir göremiyordum seni hoşgelmişin
evet kurtuldum bacılarım daha iyi bir iş bulmadım
çalışmak istemiyorumm evde oturcam artıkıınn zemuszemus zemuszemus

nereuscum evde sıkılmayasın canımmm.....çalışan bi kadına öle zor oluokii

4 yıl oldu canım eminim çok sıkılcam ama
hergünn kafayı yicek derecesinde sinirlenmekden kat kat iyidir
hem benim iş yerim çok mükemmel değildi
çıkarsam pek üüzzülmem inşallahh aramam bu salağıı
iş yeri kendisinin olmadığı haldeçok moralimi bozuyor kendini bişey sanıyor
göz göre göre yalan söylyüro ben çıldırıyorum anlatıyorum inanmıyorlar bunlardan kurtuldum çok güzel oldu gerçekten
eski müdürümü çok severdim babam gibiydi sağ olsun ama bu salak içimdeki çalışma şefkini kırdı
yoksa evlenene kadar çalışcaktımm
olmadı hakkıma hayırlısı

ıyı haftalar kızlar

nereusum canım hayırlısı olsun ...
senle bız ortı olcaz canım...bocuk bırını buldaya...ben onla ortıdım...sımdı ben yanlız kaldım...qadıfe ve bocuk bana senı uygun gorduler ortı olarak..bende senı cok sevdıgımı olcagını soledım:)))
beraber opersyona cıkcaz

kızlar yaklaşık 45 dak.sonra hamiş olup olmadıgımı öğrenicem 2 günüm var ama ben dayanadım ve kan testi yaptırdım..bakalım hayırlısı olsun..dualarınızı esirgemeyinn

kızlar yaklaşık 45 dak.sonra hamiş olup olmadıgımı öğrenicem 2 günüm var ama ben dayanadım ve kan testi yaptırdım..bakalım hayırlısı olsun..dualarınızı esirgemeyinn

ayyy hemen haber verrr hakkındahayırlısı... ilk önce idrar tahlili yapıverseydin hemen şip şakkk

daha ilk denememizdi yani bu ay ilk defa bebeğimiz olsun istedik ve tam yumurtlama tarihlerimde ilişkiye girdik..idrar testi yaptım ama negatif çıktısenağlama duramadım yani anlıcanızz...ama idrar testlerine güvenmiorum tama olaarak bide 2 günüm varya çıkmayabilir dedim..ve kan testi yaptırdım.....ama varya hemşire kız kan almadı kolumu yardı resmen nekadar acıtıtı yaffff

ben hastaneye sonuçları almaya gidiorum kızlar hadi hayırlısı olsunn

tatlicik canımm inşallaahh olur canımm
rabbim tüm istiyenlere verir inşallahh inşallaahhh mutlu olursun sonuçtan

kızlar merhaba maalesef hamiş diilmişim..ya aslında hep kendime daha 22 yaşındayım daha 10 aylık evliyim bebege daha var diodum ama bu seferki başkaydı yanii....vücudumdaki belirtiler başka birşeyin sonucu olamazdı....ama afarkettimki doktor negatif dediğinde içimi tuhaf bi hüzün kapladı..oturup ağlayack gibi oldumm....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hayırlısı olsun canım...sımdı ıstıyosunuz dıye ole hıssemıssındır belkı..daha yenı evlısın..ınsallah allah aratmasın gonlune gore hemencecık saglıklı hayırlı bı evlat nasıp etsın sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…