iyiyim cnm sen nasılsın
güle güle ser halılarını cnm tertemiz olmuşlardır
valla bırakın artık yoksa bizde girecez depresyona
bende geldim hanımlar nasılsınızzzzzzz
hg cnm iilik benden gerçi az önce eltim yüzünden gerildim birazklava:
Artık çok geç sen de depresyona girmişsin kuzumm:roflol::roflol:
kimseden ses yok dioduk ama baya ilerlemiş topicc...öff burdada hava biz bozduki anlatamam..zaten 2 gündür içimde gitmek bilmeyen bi sıkıntı var yagmurlu havalarda daha sıkıntılıymışım gibi geliooo
inş cnmsağol cnm inş tertemiz olmuştur gelince bakıcam CADIARZU
hg cnm ben iyiyim sen nasılsınbende geldim hanımlar nasılsınızzzzzzz
üyelik kartı aldım ondan kızardım cnmkıs süpürgeli senin renk neden kırmızı oldu opuyorumnanaktan
niye canım hayırdır :1hug:
canımcım sıkma canını hayır olur inşallah opuyorumnanaktanŞeniz
ya sorma eşim 8 aylık yeğenine oyuncak almış akşam verdik bugünde diğer eltim yok beimkine niye almamış falan bu arada 2 si teyze yeğen vede elti valla bıktım bu kadının kıskançlığından kötükedihüso
inş cnm
hg cnm ben iyiyim sen nasılsın
üyelik kartı aldım ondan kızardım cnm
tatlıcık keşke burdada yağmur yağsa izlesem çok sıcak hava,sıkıntın havadandır inş cnm
ya sorma eşim 8 aylık yeğenine oyuncak almış akşam verdik bugünde diğer eltim yok beimkine niye almamış falan bu arada 2 si teyze yeğen vede elti valla bıktım bu kadının kıskançlığından kötükedihüso
ne tuhaf insanlar var kusura bakma cnm görgüsüzlük resmen,hayatta açıp ağzımı bize almadınız demem
teşhis doğru cnm aynen öyle eşime sitem edicekmiş bişey desin ağzının payını alıcak :dilcikar:
onun çocuğu kaç yaşındaki cnmteşhis doğru cnm aynen öyle eşime sitem edicekmiş bişey desin ağzının payını alıcak :dilcikar:
sadece kızardım farklı bişey yapmıyorumki cnmvay be bizde uzaktan okuyup duruyoz :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?