günaydınlarr efendim herkese güsel bigün diliorum..saat 10 da doktora gitceem aşırı derece saçlarım dökülüo lkel kalmadan önlemini almalıyım..bakalım niimiş derdimm görecess...
saolun kızlaaarrr..valla bende çok korktum hnai ciddi biş varsa önlemi alım die ama yokmuş allaha şükür..yaff o neysede doktor bi şampuan bi ilaç yazdı bunları 3 ay boyunca kullanmam gerekiomuş...ssk falanda karşılamaıo bu arada ilaçları ilaçları bi sordum toplamda 100 tl dedi eczacı yaaa..3 ayda 300 lira....allahım nekadar pahalı yaaa....para öle kolay kazanılmıoki...bende ciddi biş yok die almadım zaten okadar parayıda veremzdim o an.....valla napıcaksakk..
geçmiş olsun şeker.
ilaçlar çok pahalı evet benimde başımdan geçti ay dert.
kasım ayından beri işi sıkı tutuyorum ben ilaçlar felan. mecbur sonra dizlerimi dövememek için kullanıyorum.
senin mevsimselse çok dert etme. kendinde evde yaparsın ufak tefek bakımlar toparlanır.
günaydın kızlar
yakınını düğünümü tatlıcık
ilginç bir durumKız cıdden kesın bırı benı cıkardı attı bu topıkten hatta du şöle söliyim rep aldığımız yer varya hangi topikte alındığı yazıo hani işte orda da bu topıgın ısmı yk son 1 haftadır sadece repler varr CADIARZU
nese geçte olsa gene buldum ya sizi önemli olan bukaydirigubbakcemile3
akraba diil canım yaaa...eşimin arkadaşının abisi evlenio...bu sene düğün sezonunu açmış bulunmaktayızzz:teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?