Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol canım..gittim geldim allaha şükür ciddi bişi yokmuş mevsimsel dedi doktor.....bakalım nasıl gecerse bu dönem..

günaydınlarr efendim herkese güsel bigün diliorum..saat 10 da doktora gitceem aşırı derece saçlarım dökülüo lkel kalmadan önlemini almalıyım..bakalım niimiş derdimm görecess...

tatlıcık geçmiş olsun cnm sonucu bize de bildiropuyorumnanaktan

edıt : hııı yazmışsın ama görmedim cnm bnmde dökülüyo bu aralar. annemin özellikle su gibi akıyo

slm kızlar tatlıcık çok geçmiş olsun

saolun kızlaaarrr..valla bende çok korktum hnai ciddi biş varsa önlemi alım die ama yokmuş allaha şükür..yaff o neysede doktor bi şampuan bi ilaç yazdı bunları 3 ay boyunca kullanmam gerekiomuş...ssk falanda karşılamaıo bu arada ilaçları ilaçları bi sordum toplamda 100 tl dedi eczacı yaaa..3 ayda 300 lira....allahım nekadar pahalı yaaa....para öle kolay kazanılmıoki...bende ciddi biş yok die almadım zaten okadar parayıda veremzdim o an.....valla napıcaksakk..

geçmiş olsun şeker.
ilaçlar çok pahalı evet benimde başımdan geçti ay dert.
kasım ayından beri işi sıkı tutuyorum ben ilaçlar felan. mecbur sonra dizlerimi dövememek için kullanıyorum.
senin mevsimselse çok dert etme. kendinde evde yaparsın ufak tefek bakımlar toparlanır.

saol canımm.....ya sorma valla para harcamım, biriktirmemiz gerkio diorum lazım olcak diorum ama resmen para harcamam için oluoşuo herşey...ama ciddi bişi yokta allahtan askıya alcam şimdilik...

herkese selam ve iyi akşamlar kızlar, öpüyorum, şimdi çıkıyorum:lepi:

günaydınlarrr canlar..naptınız bakem nasıl geçti haftasonunuz...ayy çarşamba günü düğüne gitcem yaff..valla şimdiden stres oldum vallaaaaaaa

günaydın kızlar
yakınını düğünümü tatlıcık

ecrin her yerde sen topiç niye kapandıydıki?

her yerde benn :kedi:kaydirigubbakcemile3

kız ne bilim daha önce bu topikte konuşuyo edioduk ama benım kullanıcı panelınde cıkmıodu kız yksam biri beni bu topıkten attıda o yzdenmı cıkmıodu bende kımse yazmıo kapandı sanıodum sımdı tesadufen gordum

hım bende kapris gelmiyor diyordum yok kız sen topici unutmuşsundur bence kaydirigubbakcemile3 unttun dimi bizi

Kız cıdden kesın bırı benı cıkardı attı bu topıkten hatta du şöle söliyim rep aldığımız yer varya hangi topikte alındığı yazıo hani işte orda da bu topıgın ısmı yk son 1 haftadır sadece repler varr CADIARZU
nese geçte olsa gene buldum ya sizi önemli olan bukaydirigubbakcemile3

ilginç bir durum

akraba diil canım yaaa...eşimin arkadaşının abisi evlenio...bu sene düğün sezonunu açmış bulunmaktayızzz:teytey::teytey::teytey:

hayırlı olsun ben açalı çok oluyor bende cumartesi düğündeyim allah nasip ederse

Günaydın.
Güzel bi hafta diliyorum arkadaşlar hepinize opuyorumnanaktan

günayddııın iyi haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…