E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Juliet
-
nazlı,ama ona sorsan nazlıcan diyosenin bebişinin adı neki acepp??????
nerden çıkardın kız.sen nerde yaşıyosun,nerelisineşinin adı oktaymı????
nerden çıkardın kız.sen nerde yaşıyosun,nerelisin
yakından uzaktan alakjası yok canım ya.kime benzettin beni.konyada bildiğin bi aile varsa ben bilirimoktay dil dimi nursunazcım yaaaaaa
yakından uzaktan alakjası yok canım ya.kime benzettin beni.konyada bildiğin bi aile varsa ben bilirim
bayıldım sana.tesadüfün böylesi inanılmaz.:roflol:demekki bütün nazlılar güzel oluyo:roflol:haa ii ozman..valla basıldık sandım bi araa..canım avatarımdaki bebiş bi misafirliğe gitmiştim orda gördüğüm çok güsel bi kız çocugunun resmi...kadın kızının resmini nette görsse belki kızabilir yani..bende çok sefdim bebişi koydum resmini..o bebişin adı da naz dı..sende şimdi öle diince ahhnda yakalandık dedim vallaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
bayıldım sana.tesadüfün böylesi inanılmaz.:roflol:demekki bütün nazlılar güzel oluyo:roflol:
senin çocuğun var mı canım:kedi::kedi::kedi::kedi: ayy valla öle galibaaa........
yok canım erken daha çnk henüz 11 aylık evliyiz...
kız niye erken olsun.çocuk evin neşesidir.aileyi birbi,rine kenetler.tabi her iki tarafın da istemesi lazım
daha çok düşünürdüm.çocuk doğduktan sonra bi süre sonra,kesin başları ağrıcaktır.istemeseler de seni ayrı eve çıkarırlarkayınvalidenle beraber otursaydında böle düşünürmüydün???benneyaptımkibenneyaptımki
daha çok düşünürdüm.çocuk doğduktan sonra bi süre sonra,kesin başları ağrıcaktır.istemeseler de seni ayrı eve çıkarırlar
samimiyetle söylüyorum ki bi evliliğin oturması için ya 7 yada 10 yıla ihtiyaç vardır.bunu bana bi ablam söylemişti inanmamıştım.biz 7. yıldayız,bazı şeyler eskiye nazaran çok çok daha iyi.bilmiorum canımcım yaaa....şu evliliğin oturma mevzusu varya onu yapamadık biz daaaa.....geçen ayy kesin istiodm bu fikre çok sıcak bakıodum ama yolunda gitmeyen bişiler var...
ben hissetmedim mi sanıyosun oduyguları.bırakıp gitmeyi,okadar güzel yazmışsın ki canım....bişi diemiorum biliomusun..ama vazgeçtim o duygulardan...önceden içimde biras daha umut vardı oda kalmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?