Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yakından uzaktan alakjası yok canım ya.kime benzettin beni.konyada bildiğin bi aile varsa ben bilirim

haa ii ozman..valla basıldık sandım bi araa..canım avatarımdaki bebiş bi misafirliğe gitmiştim orda gördüğüm çok güsel bi kız çocugunun resmi...kadın kızının resmini nette görsse belki kızabilir yani..bende çok sefdim bebişi koydum resmini..o bebişin adı da naz dı..sende şimdi öle diince ahhnda yakalandık dedim vallaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

bayıldım sana.tesadüfün böylesi inanılmaz.:roflol:demekki bütün nazlılar güzel oluyo:roflol:

yok canım erken daha çnk henüz 11 aylık evliyiz...

kayınvalidenle beraber otursaydında böle düşünürmüydün???benneyaptımkibenneyaptımki
daha çok düşünürdüm.çocuk doğduktan sonra bi süre sonra,kesin başları ağrıcaktır.istemeseler de seni ayrı eve çıkarırlar

daha çok düşünürdüm.çocuk doğduktan sonra bi süre sonra,kesin başları ağrıcaktır.istemeseler de seni ayrı eve çıkarırlar

bilmiorum canımcım yaaa....şu evliliğin oturma mevzusu varya onu yapamadık biz daaaa.....geçen ayy kesin istiodm bu fikre çok sıcak bakıodum ama yolunda gitmeyen bişiler var...

bilmiorum canımcım yaaa....şu evliliğin oturma mevzusu varya onu yapamadık biz daaaa.....geçen ayy kesin istiodm bu fikre çok sıcak bakıodum ama yolunda gitmeyen bişiler var...
samimiyetle söylüyorum ki bi evliliğin oturması için ya 7 yada 10 yıla ihtiyaç vardır.bunu bana bi ablam söylemişti inanmamıştım.biz 7. yıldayız,bazı şeyler eskiye nazaran çok çok daha iyi.
evlilik oturcak diye beklersen zamanını harcamış oluyosun.çocuğu gençken yapcaksın canım ki ilerde gezip tozmaya vaktin olsun.benim iki tane var.yaş olmuş 30(üzerini söylemiyorum),bi tane daha yapayım diyorum ama kendimi yaşlandıracam ve en güzel yıllarım geçicek.çocuklarıda da çoook seviyorum.iki arada kaldım yani.
sakın bekleme,her olumsuz olay seni vazgeçirebilir çocuk isteğinden.ama önemli olan,bu adamın artısı fazla mı.öylese hiç bekleme derim:1hug:

okadar güzel yazmışsın ki canım....bişi diemiorum biliomusun..ama vazgeçtim o duygulardan...önceden içimde biras daha umut vardı oda kalmadı...

okadar güzel yazmışsın ki canım....bişi diemiorum biliomusun..ama vazgeçtim o duygulardan...önceden içimde biras daha umut vardı oda kalmadı...
ben hissetmedim mi sanıyosun oduyguları.bırakıp gitmeyi,
ama sakin kafayla düşününce yapacağın şeyin yanlış olduğunu anlıyosun.bazen eşlerin gözünden görmek lazım dünyayı.o zaman anlayabiliyosun onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…