Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selam herkese.napmışım sormayın.çocukların mayolarını,terliklerini,bonelerini,hatta yüzme gözlüğünü bile almışım yanıma.ben sanki gezmeye gidiyorum.evden bi giyindim çıktım,10cm mil topuk ayakkabı,üst baş,takılar öyle.otele varınca kafa dank dedi ama çok geç.soyunma odasında çocukları hazırladım.ben de naçizane,ayağımdaki ayakkabıyı çıkarıp,çorabın üzerine galoş giydim.havuz kenarına öyle geçtim.üst baş,takılar öyle,ayakta galoş.böyle mi rüküş olunur ya.çok utandım sormayın.ben bunu uzun yıllar unutmam artık

ben çıkıyorum kimseler de kalmadı zate benden başka bayyyyyyyy

yonca gülüm çok üzüldüm canım.bak ablamın eltisinde çikolata kisti var,yıllarca tüp bebek yaptırdılar olmadı.bu yıl Alman hastanesinde yaptırdılar ve sanırım ya 4 yada 3 tanesi tutmuş.görümcemin de bi tüpü tıkalı.o da geçen sene ankarada yaptırdı olmadı.şimdi konya ya eurofertil açıldı,orda yaptıracak.sanırım onlar da bu konuda uzmanmış.ama öyle 6000 değil benim bildiğim.herşey dahil eğer sigortan varsa 2000 civarı oluyo.
Allah hayırlısıyla nasip etsin canım

Aplacım ben geldim nerdesinnnnopuyorumnanaktan

ben varım ama bende kaçar iyi akşamlar şekerler

Apla geldim kaydirigubbakcemile5

kız diloşşş gebertcem seniii profiline yazıyorum hiç oralı bile olmuyorsunnnnn

kız diloşşş gebertcem seniii profiline yazıyorum hiç oralı bile olmuyorsunnnnn

Ayy minişimm yaa o gün ezgide mesaj yazmış ona da cevap veremedim çünkü o gün sinirden patlıyordum kuşum yoksa cevap vermem mi heç opuyorumnanaktan

niye sinirlenion ki kızımmm damat mı sinirlendirdi?

selam yasnurum
hoşgeldinnn tuçecimm

kızlar karnım çok şişşşş nasıl indircem yawwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…