- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Farkeder mi? Şu an biliyor. Neyi değiştirdi bu?
Aldatılmış mı Umutsuz mu aldatılmış akskdj ya yapma gözünü seveyim, Umutsuz kim ki aldatılacak, asıl o kadın aldatılmış, ilişki gerekiyor aldatılmak için, gerçek bir ilişki, klavye ilişkisi değilBilmiyorsa kendisi de aldatılmış çünkü. Hem de sevgilisi bile olmayan bi adam tarafından aldatılmayı başarmış ve bunu iyi bir şey sanıyor shsjkl
Kadını sevse aldatmazdı diyerek kadını ne açıdan eziklemeye çalıştığını anlamadım.
Farkeder tabi
O tarafta yikilmis bi krallik var
Hic bisey eskisi gibi olmayacak guven problemi var artik devam etsede
Aldatılmış mı Umutsuz mu aldatılmış akskdj ya yapma gözünü seveyim, Umutsuz kim ki aldatılacak, asıl o kadın aldatılmış, ilişki gerekiyor aldatılmak için, gerçek bir ilişki, klavye ilişkisi değilİyi niyetini sevdim.
Sevgilisini sevse aldatmazdi birde boyle bi durum var
Nasıl bir uyum mesela nasıl kokuyordu?Alakasi yok cocukla uyum yakalamistik ruh ikizi derler ya oyle birseydi aramizdaki
Sen hiç g.tunle dağı deviriyosun diye bişey duydun muSen mi yıkacaksın hohahahaha güldürme beni ya. Neyin yıkacak mesela, alevli emojilerin mi xkckmc tatlım gerçek ilişki böyle bir şey değil, bunun için ayrılan çooook çok az çift var.
Yani, nerden bakıldığı ile alakalı. Ama o kadınla Umutsuz'un konumu bir değilken aldatılmalarının mahiyeti de bir değil. Umutsuz'un bunu iyi bir şey olarak görmesi kendi açısından çok enteresan, bir erkeğin aklını çeldiğini düşündüğü için gururlu, ama o erkeğin hala yanında tutabilmek için evlilik planları yaptığı kadına acıyor, kendi düşünce yapısına ters bir durum bu.Aldatılmak kelimesinin kelime anlamına bakarsak gayet çatır çatır aldatılmış. Birini aldatmak için ilişki gerekmiyor.
50 tane yalan söylemiş adam umutsuza. Salak yerine koymuş.
Böyle birinden hala umut besleyip şu an bu konuyu açması ve "ı kıdın sivilmidi ilditildi" diye kendini kandırmasını açıklayacak kelime bile bulamıyorum ben. Yazık kimin çocuğuysa denilecek durumu bile geçmiş artık bu kadın bizi trollemiyorsa.
Midem bulandı verdiği cevapları okudukça.
İkna edinebilirse bu adamla evlensin mı dersen evlensin derim. Tam birbirlerine göreler.
Seni aldatmamış mı oluyor pekiSevgilisini sevse aldatmazdi birde boyle bi durum var
Yani, nerden bakıldığı ile alakalı. Ama o kadınla Umutsuz'un konumu bir değilken aldatılmalarının mahiyeti de bir değil. Umutsuz'un bunu iyi bir şey olarak görmesi kendi açısından çok enteresan, bir erkeğin aklını çeldiğini düşündüğü için gururlu, ama o erkeğin hala yanında tutabilmek için evlilik planları yaptığı kadına acıyor, kendi düşünce yapısına ters bir durum bu.
Valla ben de ne annesine ne abisine kızabiliyorum artık şu an, şimdi hiç yoktan çaresiz kaldığında gidebileceği bir kapısı var, dışarı atacak değil ailesi, insanların bir bildiği varmış.Umutsuzun durumu daha acıklı ya.
Adam diğer kadından özür dileyip yalvarmıştır hiç olmazsa.
Umutsuza "napam seninle mi olam" deyip geçmiş.
Bir insan bu kadar aşağılanıp nasıl fark etmez anlamıyorum.
Abisi iyi ki almış mallarını elinden. Yoksa ilk hıyarım var diyene tuzlukla koşup elin herifine kaptırırdı evleri bu kafayla.
Nasil bi karakterdeyseartikNasıl evli insanlar eşlerinden boşanmak amaçlı yakın çevreden olmasın başıma iş açmasın diyerek sehirdisindan gorusemeyecegi birileriyle iletişime geçiyorsa sizinle de o sebeple vakit geçirmek icin görüşmüş,fakat bu şahıs evli bile değilmiş,ne size ne de yanındakine bir değer veriyor belli ki..
Maalesef sevgilisi aldatılmış, umutsuz da keklenmiş.Umutsuzun durumu daha acıklı ya.
Adam diğer kadından özür dileyip yalvarmıştır hiç olmazsa.
Umutsuza "napam seninle mi olam" deyip geçmiş.
Bir insan bu kadar aşağılanıp nasıl fark etmez anlamıyorum.
Abisi iyi ki almış mallarını elinden. Yoksa ilk hıyarım var diyene tuzlukla koşup elin herifine kaptırırdı evleri bu kafayla.
Malesef tam anlamiyla oyle olduMaalesef sevgilisi aldatılmış, umutsuz da keklenmiş.
Umutsuz, yasandi bitti o herkesle yaşıyor sil gitsinMalesef tam anlamiyla oyle oldu
Cocugun bende uygunsuz fotolari da var ustelik
Kalsın, koleksiyon yaparsın.Malesef tam anlamiyla oyle oldu
Cocugun bende uygunsuz fotolari da var ustelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?