- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
NedenDegil.
Kimse sizinle dalga geçmiyor, bence siz bizimle dalga geçiyorsunuz ama ben de merak ediyorum, uyuyamam ya ne olur anlatın ne konuştunuz?Evet bi kac kere yazdim
Son konusmalarimizi soyleyeyim mi
Umutsuz, siz gerçek misiniz yoksa?Demesi kolay ama yasarken cidden dusunmeden yapamiyorsun malesef
Sevgilisini sevse aldatmazdi birde boyle bi durum varVardı tabii, o yüzden senle aldattı sevgilisini, dayanamadı aşık sana
Çünkü seni çok seviyor, sevgilisini sadece kullandı .Sevgilisini sevse aldatmazdi birde boyle bi durum var
Onu sevmiyor diye yüzünü bile görmediği, kokusunu almadığı, boş vaktinde internette çene çalmak dışında bi paylaşımının olmadığı seni sevecek anlamına gelmiyor. O kadına alıştı, onunla yemek yedi, gezdi, sevişti, güldü, ağladı, o kadınla "yaşadı". Sen bunları hiçbir zaman anlayamayacaksın.Sevgilisini sevse aldatmazdi birde boyle bi durum var
Ay bu da oldurtcek kadını kahrından hxhxhxhxOnu sevmiyor diye yüzünü bile görmediği, kokusunu almadığı, boş vaktinde internette çene çalmak dışında bi paylaşımının olmadığı seni sevecek anlamına gelmiyor. O kadına alıştı, onunla yemek yedi, gezdi, sevişti, güldü, ağladı, o kadınla "yaşadı". Sen bunları hiçbir zaman anlayamayacaksın.
Ölmez ya merak etme, önce anlaması lazım.Ay bu da oldurtcek kadını kahrından hxhxhxhx
Sevgilisini sevse aldatmazdi birde boyle bi durum var
Farkeder mi? Şu an biliyor. Neyi değiştirdi bu?Sen adamın sevgilisi olduğunu biliyor muydun?
Hayatım her gördüğün ilişki sevmekle alakalı değil.Psikolojik boyutları da var bununSevgilisini sevse aldatmazdi birde boyle bi durum var
Duymak istediği cevap tamda bu.Çünkü seni çok seviyor, sevgilisini sadece kullandı .
Normal yokluktasın. Çevrendeki her erkeğe yürümek zorunda hissediyorsun ondanaklımdan cıkmıyo cocuk normal mı
Farkeder tabiFarkeder mi? Şu an biliyor. Neyi değiştirdi bu?
Alakasi yok cocukla uyum yakalamistik ruh ikizi derler ya oyle birseydi aramizdakiNormal yokluktasın. Çevrendeki her erkeğe yürümek zorunda hissediyorsun ondan
Bundan önceki elli adama da aynısını demiştinAlakasi yok cocukla uyum yakalamistik ruh ikizi derler ya oyle birseydi aramizdaki
OlabilirBundan önceki elli adama da aynısını demiştin
Ay yazık sana beee
Sen mi yıkacaksın hohahahaha güldürme beni ya. Neyin yıkacak mesela, alevli emojilerin mi xkckmc tatlım gerçek ilişki böyle bir şey değil, bunun için ayrılan çooook çok az çift var.Farkeder tabi
O tarafta yikilmis bi krallik var
Hic bisey eskisi gibi olmayacak guven problemi var artik devam etsede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?