- 30 Aralık 2009
- 23.343
- 92.496
- 1.123
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Git dağlara taşlara anlat umutsuz.Ne alaka simdi
Derdime derman aramak icin konu acmamin nesi şaka
Sen onu bırak da, o rahat kadın elinden gitmesin diye nişan takacak seninki.Yahu bi kerede benim acimdan bakip cevap verseniz sasacagim
Kalbine indirdin.Sen onu bırak da, o rahat kadın elinden gitmesin diye nişan takacak seninki.
Korku dağları almış, adam bu g.t yangını ile evlenir bile, çocuğu da yapar.Kalbine indirdin.
Oldu mu şimdi ?
Füze at füzeKorku dağları almış, adam bu g.t yangını ile evlenir bile, çocuğu da yapar.
Yahu bi kerede benim acimdan bakip cevap verseniz sasacagim
İnşallah Umutsuz ile evlenir adam, o kadıncağızın başına bela olmaz. Umutsuz adamın başına bela olur. Ama Umutsuz bi şeye dikkat etmeli, adam en ufak mutsuzluğa gelemiyor. Mesela yemeği önüne geç gelse mutsuz olabilir adam. Depresif bir abi kendisi, çok dikkatli olması lazım Umutsuz'un.Füze at füze
Ne yani şimdi sen umutsuza yine mi evde kaldın demek istedin ?
Böyle yazmasaydın olabilirdi, şimdi her şeyi mahvettin. Offf yaaa. (Açık kapı emojisi)Yaaaa, peki bundan ne anlamalıyım, evlenir miyiz sence
Yani işin özeti adam umutsuzla konuşup emanuel (31) takılıyordu safadfbffb.senin açından bakalım da amacı neydi neydi diye sorunca bakacak açı bırakmıyorsun.
dümdüz salak yerine konulmuşsun işte.
bugün sevgilisini aldatan yarın seni aldatır aklın kesmiyor mu buna?
yüz yüze bile gelmediğin adamla 1.5 sene ne yazıştın insan anlamakta güçlük çekiyor. 17/18 yaşında olsan çocuk gelemedi sen gidemedin dersin. koskoca kadınsın 1.5 sene seni görme ihtiyacı yanyana gelme ihtiyacı isteği olmayan adamla yazışman mantıklı olmadığı gibi amacı neydi diye sormanda mantıksız.
Bı de Emanueli mi idare ediyormuş şerefsizYani işin özeti adam umutsuzla konuşup emanuel (31) takılıyordu safadfbffb.
Gözünde kayma var işte.O kizla neden nişanlanmak istedi peki sevse mutlu olsalar gözü disari kayar miydi
ahahahahaBı de Emanueli mi idare ediyormuş şerefsiz
Jdjdhhduduudud çay burnumdan çıktıGözünde kayma var işte.
Oha kadın burnundan boşaltım sistemine geçti sayende mutlu musun umutsuz ?Jdjdhhduduudud çay burnumdan çıktı
Afiyet olsun.Jdjdhhduduudud çay burnumdan çıktı
Ya milleti trolluyorsun ya da gercekten umutsuz vakasin baska açıklaması olamazNe alaka simdi
Derdime derman aramak icin konu acmamin nesi şaka
Nasıl kafanız var.cidden anlamadım. Safmısınız safa yatarak acizliğinizi mi kapatmaya çalışıyorsunuz bilemedim. Sizin kafanıza göre evli adamların aldatmatmaması lazım. Adamın canı kaçamak çekmiş işte, seni iyice konuşmalarla tava getirip, yanına gçrüşmeye gelip işini gördükten sonra kapıyı gösterecekmiş. Yani istediği kalbin falan değil vajinan arkadaşım. Farkındaysanız adam siz gerçekleri öğrenip sevgilisine mesajları atınca sizi kaybetmeyi umursamamış bile, sevgilisinin derdine düşmüş, size birde yüzsüzce hesap sormuş neden yaptınız diye. Size ifşalamasaydın böyle olmazdı , el altından görüşürdük iması yapma haddi verecek kadar bir erkeğin gözünde kendinizi küçültmüşsünüz. Allah aşkına size bir gram duygusu olan adam şu yakalnmadan sonra yerin dibine girerdi. Siz hala gurursuzca size duygusu olduğunu falan duymak istiyorsunuz ama gözünüzü açın yok öyle birşey. Siz onu için kaçamak olmaktan ileri gidememişsiniz,.Ayrıca rahat kız ne ya buradan bakınca siz daha rahat duruyorsunuz, rahatlık cinsel yaşam değildir, rahatlık sevgisilini sizle aldatan ve o kızın peşinden koşan adamla hala görüşme hayali kurmak ve bana duygusu var mı acaba diye kendini kandırarak buralarda konu açmak, adama sevgilime ifşalamasaydın el altından görüşürdük diye konuşacak yüzü vermektir..Tamamda amac neydi
Sevgilisi zaten anlattigina gore rahat bi kiz herseyi yasamislar tatillere falan gitmisler hediyeler almis
Ama benden hic bi beklentisi yokken neden surekli konusmayi sürdürdü kafasina estikce falanda degil devamli konustuk o yuzden de hic suphe uyandirmamisti bende baska biri olacagina dair
Seninle konuşup tahrik olup kızı mutlu etmiş işteMerhaba canimlar,
Basima buda mi gelecekti dedigim bir konuyla sizlerleyim
Ben bu olayin icinden cikamadim cozemedim de umarim siz beni aydinlatirsiniz
Şimdi benim 1 buçuk yıl önce tanıştığım biri vardı.
Şehir dışında yaşıyor hiç yüz yüze görüşmedik
Tanıştıktan sonra ara ara konuştuk ve kopukluk oluşmuştu bir şekilde
2 bucuk ay öncesinde de tekrar konuşmaya başladık
Ama bu sefer kararli bir şekilde başladık, madem kopamadık yıl oldu o zaman bir karara varalım diyerekten.
Yani sabah aksam surekli konusuyorduk görüntülü telefonda mesajda gorusme planlari yapiyorduk ve herseyi konusuyorduk akliniza be gelirse en izel bile surekli gorusmeyi cok istiyorduk.
Gel gelelim geçen gün bana bir telefon geldi. Arayan bir kadindi. Sen bu kisiyi nerden taniyorsun biz 1 bucuk yildir sevgiliyiz nisanlanacagiz gecen gun onun telefonunda mesajini gördüm o da yalanlar soyleyip konuyu kapatti ama benim icim icimi yedi aradim dedi. Bende kiza herseyi anlattim cocukla konusmalarimizin hepsini gonderdim. Cocuk cok sinirlendi tabi bana hakaretler yagdirdi bende ona tabi Kizla uzun uzun konustuk. Kizla o ayni sehirde surekli birlikteler. Hatta kiz onun evinde kalirken bile benimle görüntülü konusuyordu. Benimle mesajlasiyordu bana evde misafir var diyodu cocuk megersem kiz bunda kaliyormus.
Ben bu isin icinden cikamadim
Kizla surekli birlikteler herseyi yasiyorlar cinsellik dahil iken neden benimle surekli konustu. Yani benden cinsellik olarak bi beklentisi olsa desem ayri sehirlerdeyiz hic gorusmedik bile ama surekli devamli konustuk.
Sorum su dibinde herseyi yasadigi sevgilisi varken neden benimle bu kadar konustu devam etti gorusmek istedi.
Bu olaylar yasandiktan sonra ben ona mesaj attim ben senin samimiyetine inanmistim vs diye o da diyo ki onu birakip seninle mi devam edeyim acik konussana herseyi mahfettin mesajlari ifsalamasan boyle olmazdi gibi kafa karistirici seyler soyledi
Yani benim kafam soru isaretleriyle dolu.
Cocugun amaci neydi lutfen aydinlatin
Tamam ama amacı neydi acaba diye kafamız karıştı bizim forumca. Hani niye nişanlısı varken umutsuza ısrarla yazmış olabilir ki? Bir de üzülmüş bence mesajlar ifsalandigi için çünkü onlar umutsuzla özelleriymiş.Nasıl kafanız var.cidden anlamadım. Safmısınız safa yatarak acizliğinizi mi kapatmaya çalışıyorsunuz bilemedim. Sizin kafanıza göre evli adamların aldatmatmaması lazım. Adamın canı kaçamak çekmiş işte, seni iyice konuşmalarla tava getirip, yanına gçrüşmeye gelip işini gördüktem sonra kapıyı gösterecekmiş. Yani istediği kalbin falan değil vajinan arkadaşım. Farkındaysanız adam siz gerçekleri öğrenip sevgilisine mesajları atınca sizi kaybetmeyi umursamamış bile, sevgilisinin derdine düşmüş, size birde yüzsüzce hesap sormuş neden yaptınız diye. Size ifşalamasaydın böyle olmazdı , el altından görüşürdük iması yapma haddi verecek kadar bir erkeğin gözünde kendinizi küçültmüşsünüz. Allah aşkına size bir gram duygusu olan adam şu yakalnmadan sonra yerin dibine girerdi. Siz hala gurursuzca size duygusu olduğunu falan duymak istiyorsunuz ama gözünüzü açın yok öyle birşey. Siz onu için kaçamak olmaktan ileri gidememişsiniz,.Ayrıca rahat kız ne ya buradan bakınca siz daha rahat duruyorsunuz, rahatlık cinsel yaşam değildir, rahatlık sevgisilini sizle aldatan ve o kızın peşinden koşan adamla hala görüşme hayali kurmak ve bana duygusu var mı acaba diye kendini kandırarak buralarda konu açmak, adama sevgilime ifşalamasaydın el altından görüşürdük diye konuşacak yüzü vermektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?