Olaylara anlam veremiyorum

Sevgilisinden önce harika bir abi olduğunu düşünürdüm. Ve öyleydi. Bu kızla tanışana kadar.
Tamam abini uyar. Gerçekten üzüldüm. Onu çok sevdiğini, kimsenin ikiniz arasını acamayagini şöyle. Dene. 2 kardeşimiz. Olmuyorsa hiç gorusmezsin.

Doldurusa gelmemis bence abinin icinde de varmis gazlaninca asil yuzunu cikarmis ortaya hic takma bosver insan durup dururken bu kadar dolmaz ailesine icinde olan bir seyi kiz arkadasi gazlamis

Abinizin kız arkadaşıyla görüşebilir miyim? nasıl bu kadar etkili olabilmiş Nasıl yapmış kendim için değil bir arkadaş soruyor da Genelde erkekler kendi ailelerine düşkün olur
Abinizinde içinde böyle düşünceler varmış bence kıza da böyle anlattıysa kızda haklısın demiştir o yaştakiler çok dolduruşa gelmez bence

Abi normal degil. Koca adam nasil doldurusa gelebilir? Ergen ergen sikayetler, cok enteresan.

Ama bana kalirsa cocukluktan kalma sorunlari var. Ailenizin size olan tavri belki farklidir. Bazen fark etmeden farkli davranabiliyor ebeveynler. Yillardan beri icinde buyuttugu seyler olabilir.

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş demek istiyorum ben sadece abiniz ve o kız için.

Koca adamın hala ben tek olmak istiyordum diyebilmesi çocukluk donemindeki kardeş kıskançlığını daha hala atlatamadigini gösteriyor. Aileniz de ona saçmalama artık istersen kardeşin var senin abisin sen diye haddini bildirememesi de bence buna zamanında sebep olmuş.

Kız ise aileden sevgi görmediği için resmen sizin iliskinizi kıskanıyor. Buna zaten psikolojisi bu konuda bozuk abiniz de eklenince iyice kafayı yemişler.

Önerim anne ve babanız ile siz uzak olmayın. Son sorun yokmuş gibi davranın. Kendinizde suç aramayın.

Kıskanç insanlar bazen en yakinimizda da olsa, maalesef yapıları bu şekildedir.

Aileniz size yardımci olmaktan memnunsa, siz de öyle onlara ne? Sacmalamayi bıraksınlar yani.

Sanki ailen sana yardimci olmak isteseydi hayir diyecektin demek lazım o kıza. Abine ise bi kendine gel artık koca adam oldun, abi olmak yerine hala çocuk gibisin demek lazım.

Hiçbir işe yaramayacagina eminim. O nedenle asıl siz o iki manyaktan uzak durum derim kendi geleceğiniz için.

Teşekkür ederim yorum için. Zaten ben istesem bile abim benden uzak durmayı tercih ediyor. Kendisi ünlü bir beyin cerrahı, söylesem şok olursunuz. İnsanlar bazen abine şunu sorar mısın yardım eder mi vs diyor. Utanıyorum onlara “abim benim yüzüme bakmıyor ki” demeye. Genelde abim çok meşgul soramıyorum vs diyorum. Hatta eşime bile çok yansıtamıyorum abim beni sevmiyor diye :)

Abiyi de dinlemek isterdim. Kim bilir neler yaşadı. Belkibaşarıları alkışlanmadı takdir görmedi. Avrupa yakasında ki aslıyla volkan çekişmeleri geldi aklıma. Sanki burada siz volkan abiniz de aslı konumundasınız. Daha doğrusu abin böyle hissediyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…