annesine denir cunku anne asla kaynana gibi degildir...
mesela ornek bereyim, cay yanina bir sey bekler, kiz getirip 2-3 biskuvi koysa cay yanina bu nasil hizmet diye laf olur...bunu yapmayanlar yok iyi bildiginiz gibi...o yuzden kaynana anneden cok cok farklidir...
insanlarin dusuncelerini neden tekrar tekrar tartisiyorsunuz anlamiyorum...herkese teker teker mesaj yazmaktan sikildim, bir kere de insanlarin dusuncelerine saygi gosterin ve kendi yorumunuzu alintisiz yazin gecin...
ben boyle dusunuyorum, evet saatin 10unda kimseyle cay falan icemem size gore garip gelebilir ama bence gayet yerinde bir istek...daha erken saatler cuvala girmedi, baska zaman iciversinler caylarini...
konu sahibi de kaynanasini kovmamis, sitemkar sekilde yarin ise gidecegim utum var islerim var falan deyip mazeretini belirtmis...
baska bir gun cagiriverir caya ne olacak yani neden bunu herkes sorun ediyor bilmiyorum...dusuncesizlik kaynanada, ayrica gecenin 10unda cay icmesin uykusu kacar gece zor uyur

kibirle baska insanlari kucumsemesi yanlis tabii ki ama bu da kendi dusuncesi konu sahibinin, ne diyelim...yorumunuzu yapin gecin bu kadar kafa yormaniza gerek yok, zira konu sahibi ortaliklarda yok zaten...