kızlar başka bir şehire evlendim daha 20 günlük evliyim ama 3ay önce geldim iş değişikliği için.ailelerimiz arasında çok kültür farkı var yaşam tarzlarımızda çok farklı kayınvalidem de çok düşüncesiz ve cahil bir kadın ondan mesafeme koydum ki çalışmam benim için çok büyük avantaj sürekli görüşemiyoruz bir hafta sonu sadece gittiğimdede 2,3 saat oturup kalkıyorum ,daha evliliğim 15.günüydü bir davete gitmiştik hep birlikte eşim yoktu akşam dönüşte beni eve bırkatılar pazar günüydü saat 10 olmuş ve sabah erken kalkıp işe gidicem o gün gezmeye gititğim içinde çamaşır ve ütülerimi geceye bırakmıştım,ben arabadan indim evime çıkıcam herkeze iyi akşamalr dedim kayınvalidem eeeee sana çıkmıcakmıyız dedi,ben de hiç düşünmeden kusura bakmayın evde işim çamaşır ütüm var ,yarın sabahta işe gidcemdedim tavrımı koydum,ayıp olmuştur belki ama kendisi düşünmesii lazımdı,sonraki hafta sonu yani bu pazar günüde genede bir davete gittik dönüşte eşim annesine dediki anne istersen bizde kal ve biz daha 20 günlük yeni evliyiz ben o an çok bozuldum birşey demedim kayınvalidemde siz sabah işe gideceksiniz dedi ben bunu değilde daha yeni evlisiniz ne işiniz var benim ilerde tabiki gelirim demesini beklerdim , benim ailem rahatsız olmayalım diye akşamları tel açmıyorlar,annem gelmek isityor ama eylül olsun daha yenisiniz diye düşünürken kayınvalidem düşünmüyor bende hemen eve gititğim gibi annemi aradım ve geliyorsun dedim demekki evliliğimiz bu pozisyona gelmiş hemen geliyorsun dedim annemde gene olmaz ayıp olur dedim temmuzda olsun bari dedi ama gerçekten çokmu büyütüyorum çok sinir oldum