Olduğundan daha genç görünmek

Aynen ve bunun yanında tavsiye veren çok az.Konu sahibini iyice bunalıma sokacaklar zaten hormonları tavan bide
resımlerı gorelım bakalım 20 yaş 15 gösterebılır gayet normal 25 20 durabılır normal 40 33 durabılır normal ama öğrenci sanıyorlar da çocuk sanıyorlar da yersennnnnnn.ben 40 ım genetığım artı ıyı bakım ıyı beslenme bebeksi yüzle en fazla 33 34 duruyorum ne 25 allasen yuz mımıklerı yorgun cilt bile beli edıyor yaşı az çok ben yemedim yiyenlere saygım sonsuz

aloe vera bıtkısı alın eve kırın arasındaki jeli surun göz cevresıne ve alın mımıklere benım ınce kırışıklıkları yoketti 0 şu an.artı yuz için ıyı marka serum tavsiye ederım 2 markada goz kremı bırı sabah bırı akşam.pahalı olmalarına gerek yok .10 günde bır de yumurta beyazı surun kırışıklıkta neymiş dersınız .en önemli gençlik sırrımı açıklıyorum son olarakkk:domatessss.haftada 3 kilo yerım en az salata da makarna da suyunu sıkarak .en etkılı antıagıng tirrr

Ya o diyenler oturupta uzun uzun incelemiyor ki kilim kıyafete bakıp dolmuş şoförünün öğrenci misin demesini bisey sanan çok . Bazı arkadaşlarım da küçük gosteriyorum dedikce uyuz oluyorum . Çok saçma bir takıntı

33 yaşındayım ve 26-27 göründüğümü söylerler,böyle düşünenlere sebebini sordum,makyaj yapmıyor oluşun ve saçını at kuyruğu bağlaman dediler

Genetik armagandir genc kalabilmek
Kemiklerin durusuda onemlidir
Yeni nesil gencler oldukca yasli duruyorlar nesil ilerledikce yaslaniyor sanki.

Makarna suyu derken

Tamamen genetik arkadaşlar. Beni bilen bilir en az 10 yaş genç gösteriyorum. Babam da öyle mesela.

Makarna suyu derken
ay üşengeclıkten vırgulsüz yazıyorum ben .açıklayayım.4 5 domatesı doğrarım .azıcık salça hakıkı zeytınyağı ve kekık eklerım öldururum bıraz sonra da haşladığım makarnayı eklerım.domatesı bıraz pişirince likopen artıyor içinde ki

Yaşım 24 ve küçük gösteryorum kimse inanmıyo 13 14 e kadar düşürenlerr varr hatta o kadar makyaj yapıp normal giyinmeme rağmen.. Ve buna deli oluyorum küçük görünmek hiçte avantaj değil adam yerinee koymuyolar misal yaşını küçük sanıp bu da sinir bozucu 13 14 ne yaa bi kere nargle içmeye gittim yaşınız tutyo mu acaba bile dediler gelde delirmee çocuk muamelesi görüyoruzz valla ne küçük göstercen ne büyükk en kararında tam göstermek o yüzden çokta takmayınn

Evet buna bende katılıyorum.mesela bi kuzenim var.kız maşşallah bana tepemden bakar.hem enine hem boyuna ama 14 yaşında daha.ben cüsse olarak onun yarısı kadarım ama yüzümden de belli yani ondan çok büyük olduğum.

33 yaşındayım ve 26-27 göründüğümü söylerler,böyle düşünenlere sebebini sordum,makyaj yapmıyor oluşun ve saçını at kuyruğu bağlaman dediler
evet sebep odur ben de aynıyım sacım at kuyruğudur çoğu zaman makyajım rımel artı beyaz pudra sadece bir de basic giyim genç gösterir.ama bakın 6 yaş atar işte.burda yazdıkları gibi sizi beni liseli sanmazlar

tabi ki öyle katılıyorum size elim ayağım mınıcıktir cildim aşırı beyaz yuzum bebeksi yuvarlak kırpıklerım aşırı uzun .ama velhasıl 40 ken 33 34 duruyorum .unıversite öğrencıleri abla dıyor bana liseliler orta öğretım teyze aha haa

Aloe vera'nın kullanım sıklığı nasıl olmalı peki,malum bitkinin jel içeren kısımları uzun uzun oluyor her gün yapsam hemen bitiverecek gibi duruyor bir de minik bir parca yetiyor mu yoksa büyük parçalar mı kullanmalıyım

38 im
25 gösterdiğimi söylerler

ucundan mınık kopartıyoruz kullanırken ama her gun degıl gun aşırı kaşıntı yapıyor bıraz bıtki ben de yapmayanlar da var arkadaşlarımdan.işin sırrı göz çevresi nemı ne bulsanız sürün salatalık kabuğu meyve kabuğu göz kremi göz serumu

30 a yol aldim..disardan bakanlar ise 18 alti saniyor beni..
Ben ise kendimi bayaa yasli bir ruh gibi hissediyorum..buna ne demeli

Bence kendinizi oldugunuz gibi kabul edin hayati doya doya yasayin gitsin..kimin sizin hakkinda ne dusundugu hicbirsey degistirmez. Kendinizi sevin sayin gerisi bos

35 haftalik hamile bir kadin 18 yasinda gorunemez ama..
Bu mantiga izana ters.
25 yasinda bi anne adayi hamilelikten dolayi 30 da gorunebilir, dogumdan sonra eski haline doner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…