Olduğundan daha genç görünmek

Yok öyle deme.Ben 30 yaşındayım gören 18 yasında öğrenci zannediyor.Minyon biri de değilim üstelik.Acayip sınır oluyorum.Koskoca 30 yasında kadınım be ya.Kimle konuşursam önce çocukmuşum gibi yaklaşıyor yaşımı öğrenince tavrını düzeltiyor.En güzeli insan kaç yaşındaysa onu göstermeli.

30 yaşındayım, 25 bile demiyorlar
İş hayatında bana göre dezavantaj, patronumun kız çocuğu dediğini bilirim
Yüz yapısıyla alakalı bence..

2 sene önce arkadaşımın babası bana şu kız kaç yaşında diye sorsalar 17-18 derim demişti ve ben şuan 28 yaşındayım. Hatta kimse çocuğum olduğuna inanmıyor . Üstelik bu yeni bişi değil üniversite iken yeni liseye başladığımı sanıyorlardı . Eşime çok büyük olduğu bana da çok küçük olduğum söyleniyor . Adam benle bir yere gitmeye korkuyor sübyancı diyecekler bana diye halbuki aynı yaştayız. Bu bizim için bu aralar sıkıntı olmaya başladı büyük görünmek için saçlarımı sarı yaptırdım yine olmadı . Bence yaşında görünmek en güzeli .

Saçlarım turuncu ve çilliyim
50 yasima da gelsem cocuk sanacaklar.

Giyim tarzi makyaj ses tonu da etkili ama kendi etki edemeyeceginiz bir yonu de var bunun. takilacak bir sey degil. Bosverin yasinizi gosterin ne olacak?

Bizde de ailecek kucuk gosterme durumu var mesela, ekstra hic bi sey yapmıyoruz, yapisal olarak tipimiz oyle..
Belki spor giyinmek, daha dogal sac ve makyaj seçimleri yapmak etkili olabilir..
Bi de şu var, bazi insanlarin cidden agir derecede gordugunu algilama problemi var.. Uzun boyluya buyuk duruyorsun derler (boyla yaş ne alaka ise artik), kisa boyluya (yuzu buyuk gosterse de) kucuksun derler, beyaz tenli koyu sacliyim, esmer derler, Demet Akalin tipli sari saclilara sarışın derler Derler de derler yani.. O nedenle fazla takilmamak lazim..

Ben 26 yaşımda mali müşavir oldum, vergi dairelerinde şurda burda ticaret lisesi sıtajyeri muamelesi gördüm hep yıllarca Acayip sinirlerim bozuluyodu "şurda bekle canım" "sen git yetkili gelsin canım" laflarına karşılık çok tartışmalar yaşadım.. O zamanlarda sinirimi bozan bu durum şimdilerde (37 yaş) çok işime geliyo doğrusu :)

Ben bu benzetmelerin çoğunu ciddiye almıyorum

Bir arkadaşım 28 yaşında ki genç bir yaş zaten tam da yaşının kadını ama daha genç gösterdiğini söylüyorlar halbuki göstermiyor yani sadece giyim tarzından ötürü gösterebilir belki

Yani genç göstermeyen insanlara dahi genç gösteriyosun diye tutturan bir kitle var lafın gelişi o yüzden ciddiye almayın herkesi

Yaşlı gösteren bazı şeyler var evet başta kilo 5 10 kilo fazlalıktan bahsetmiyorum bir arkadasım var 106 kilodan 60 kiloya düştü iki resmi kolaj yapmış annesiyle kızı gibi duruyor gerçektenden iki resim arasındaki fark
Bir diğer bakımsız saçlar sonra aşırı açık sarı özellikle simsiyah dibi gelmiş platin sarı ve aşırı makyaj da yaşlı gösteren birşey Hatta yüze yakışmayan saç kesim tarzı bile yaşlı gösterebiliyor

Aynen değil mi çocuk muamelesi yapıyorlar resmen insanında gücüne gidiyor bazen.Tamam genç görünmek güzel de toplum içinde çok ta tınlayan olmuyor seni.30 yaşındayım 30 yasında kadına nasıl davranılırsa öyle davranilsin istiyorum.Pehhh nerde..

Az daha sabret canım 5 yıl sonra bu durum hoşuna gitmeye başlayacak şahsen benim öyle oldu :) Çok çilesini çektim şimdi ekmeğini yiyorum

Ya şimdi iki türlü küçük göstermek var, birincisi yüz tipin, ikincisi cildin. Bazı insanların yüzü minyon olur, bir de zayıfsa daha genç görünür. Bazı insanların da cildi çok sağlıklı, bakımlı olur, yaşını göstermez. Genelde ilk bakışta yüzün minyonsa yani keskin hatların yoksa daha küçük görünürsün. Giyim, kuşam da bunda rol oynar tabi.

30 yaşındayım . Dün bi magazada çalışan kız "parmağında yüzük var evli misin" dedi.
Evet dedim.
Kaç yaşındasın ki . Küçük mu evlendin dedi.
Kac gösteriyorum dedim.
21. 22 dedi.
30 yaşındayım. 29 da evlendim dedim.

Küçük göstermek avantaj olabilir
Ama çok küçük göstermek avantaj değil. Ciddiye almıyor beni insanlar. Boyum yok zaten. Yüzüm de çocuk yüzü gibi geliyor bana. Ben bu durumdan hiç memnun değilim.

Yok pek makyaj yapmam .cildim bir de delik deşik olursa ben bittim .
Doğal ürünler kullanıyorum en fazla.bitkisel ürünler .
Bence bu biraz genetik ben de kucuk gosteriyorum annem de bizim ailede ozellikle anne tarafimda kadinlar hep kucuk gösteriyor yasini.

Erkek kardesim daha 22 yasinda ama onu goren de buyuk diyor hatta arada cocuklar amca diye seslenir abim zannederler hep,biraz genetik biraz yeme icme sut yogurt bunlarda önemli mesela kardesim beslenmesine pek dikkat etmez kilosu filanda yok

Nelere özenip dert ediyorsunuz...

26 yaşındayım gittiğim sürücü kursunda adam 18 yaşınızı doldurdunuz mu dedi
Ve bunun gibi bir sürü örnek var,ben bu durumdan memnun değilim çünkü küçük sanıp pek iplemiyorlar

23 yaşındayım, herkes 18 sanıyor. Abartıp 16-17 diyenler bile var. Bazen can sıkıcı olabiliyor bu durum. Yaşında göstermek iyidir, çok takılmayın.

Ben 35 yasindayim boyum yapimda fazladir 10 yasinda kizim olduguna kimse inanmiyor
Ustelik hamileyim bence 50 falan gorunuyorumdur.
Cokta takilma genetikle falan ilgilidir.kucuk gorunmek degil yasinda gorunmek en guzeli iste

25 yaşındasın evlenmişsin hamilesin. Kaç gibi görünmek istiyorsun anlamadım?? 15 gibi mi göstermeliydin. Daha yaşlı hissediyorsan giyim tarzını,saç rengini değiştirmen lazım belkide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…