- 26 Eylül 2018
- 560
- 1.436
- 113
Yok öyle deme.Ben 30 yaşındayım gören 18 yasında öğrenci zannediyor.Minyon biri de değilim üstelik.Acayip sınır oluyorum.Koskoca 30 yasında kadınım be ya.Kimle konuşursam önce çocukmuşum gibi yaklaşıyor yaşımı öğrenince tavrını düzeltiyor.En güzeli insan kaç yaşındaysa onu göstermeli.Bence hiç güzel değil .
24 yaşındayım .
İşyerıme gelen müşterileer aaaa ben sizi 18 falan sandım dıyor..
Hiçde hoşuma gitmiyor . Sensin küçük deeyip ağzının ortasına vurmak ıstıyorum .
30 umdan sonra desinlr bana
Sende bence hiç morlini bozma yaşını yaşa bırak kçük göstermeyı .
Evladını sağlıkla sıhhatle kucagına al inşallah
Kuculmeyeni görmedim rahat 5 yas atiyolar geriye :)Ben de büyük gösteriyorum napalim
30yasindayim
Bir iki sene sonra belki bı burun estetiği olurum
Burunla kuculuyor mu insan bilmiyorum:)
Rica etsem gözaltı kremini özelden bana da yazarmısınızTabi yazıyorum hemen :)
Ben 26 yaşımda mali müşavir oldum, vergi dairelerinde şurda burda ticaret lisesi sıtajyeri muamelesi gördüm hep yıllarcaYok öyle deme.Ben 30 yaşındayım gören 18 yasında öğrenci zannediyor.Minyon biri de değilim üstelik.Acayip sınır oluyorum.Koskoca 30 yasında kadınım be ya.Kimle konuşursam önce çocukmuşum gibi yaklaşıyor yaşımı öğrenince tavrını düzeltiyor.En güzeli insan kaç yaşındaysa onu göstermeli.
Aynen değil mi çocuk muamelesi yapıyorlar resmen insanında gücüne gidiyor bazen.Tamam genç görünmek güzel de toplum içinde çok ta tınlayan olmuyor seni.30 yaşındayım 30 yasında kadına nasıl davranılırsa öyle davranilsin istiyorum.Pehhh nerde..Ben 26 yaşımda mali müşavir oldum, vergi dairelerinde şurda burda ticaret lisesi sıtajyeri muamelesi gördüm hep yıllarcaAcayip sinirlerim bozuluyodu "şurda bekle canım" "sen git yetkili gelsin canım" laflarına karşılık çok tartışmalar yaşadım.. O zamanlarda sinirimi bozan bu durum şimdilerde (37 yaş) çok işime geliyo doğrusu :)
Az daha sabret canım 5 yıl sonra bu durum hoşuna gitmeye başlayacak şahsen benim öyle oldu :) Çok çilesini çektim şimdi ekmeğini yiyorumAynen değil mi çocuk muamelesi yapıyorlar resmen insanında gücüne gidiyor bazen.Tamam genç görünmek güzel de toplum içinde çok ta tınlayan olmuyor seni.30 yaşındayım 30 yasında kadına nasıl davranılırsa öyle davranilsin istiyorum.Pehhh nerde..
Bence bu biraz genetik ben de kucuk gosteriyorum annem de bizim ailede ozellikle anne tarafimda kadinlar hep kucuk gösteriyor yasini.Yok pek makyaj yapmam .cildim bir de delik deşik olursa ben bittim .
Doğal ürünler kullanıyorum en fazla.bitkisel ürünler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?