Olduğundan yaşlı göstermek...

Bir cilt doktoruna gittim ve karbon peeling yaptırdım ve bir faydasını görmedim.fiziğimde herhangi bir sorun yok hep yüzümle uğraşıyorum

Torbalar ve sarkmalar için ameliyat olmam gerekiyor, geçici değil malesef umarım sizin lekeleriniz de geçer, lazerle tedavi edilebilir umarım.

Torbalar ve sarkmalar için ameliyat olmam gerekiyor, geçici değil malesef umarım sizin lekeleriniz de geçer, lazerle tedavi edilebilir umarım.

20 yıldır denemediğim kalmadı, hiçbiri işe yaramadı maalesef.

beni seven böyle sevsin diyorum artık ama kızımı torunum zannetmeleri fena üzüyor.

bence sadece kırışıklık insanı o kadar yaşlı göstermez.

kilonuz nasıl?

zayıf daha minyon kadınlar daha genç dururlar mesela.

hem biri mi söyledi ki 40 yaşında durduğunuzu nereden çıkardınız?

hem 27-28 diyorlar demişsiniz hem 40 duruyorum ilginç.

Bence bu kadar üstünde durmayın kafaya taktıkça kötü olursunuz.Aynalara bi süre daha az bakın durum düzelene kadar.doktorunuz iner demiş demek ki geçiçi bi durum söz konusu.İnsanların karakterleri önemli bence.Yani mesela çirkin diye tabir ettiğimiz kadınlardan bile albenili olanı hareket tavırlarıyla sevdiriyor kendini. Özgüvenli olun; sadece yüzünüze endekslemeyin.

benide çok küçük sanmaları üzüyo bazen en azından yaşım gibi olmak istiyorum. 29 yaşındayım 22-23 diyolar ha bide zayıfım küçücüksün diyolar allah aşkına bakıyorum etrafımda benim fiziğimde olan çok var küçüksün bilmem ne nasıl bi yorumdur anlamış değilim sonra aklıma geliyo acaba göğüssüz olduğum için daha düz ve ince duruşumdanmı böyle diyolar diye bazn gercekten sinirimi bozuyolar. sizede yersiz yorumlar yapılıyo olabilir abartılı bişekilde

Boyum 163 kilom 53-54 fiziğindem memnunum şükür ince belli orantılı bir vücudum var.kimse bana 40 demedi ama bazen 40 yaşındakilere bakıyorum benim kadar sorunları yok yüzlerinde

Yüzümü çok seviyordum, böyle olunca özgüvenim yara aldı.bir de çevremdekiler. Onlar da moralimi bozuyor.

Belki de siz de her şeyi göğüslerine endekslemiş, ona yoruyorsunuzdur her şeyi.insanlar ne güzel kırışığınız yok demek istemişlerdir belki.

Yüzümün çıkmasını istemiyorum canım ama kötü yani, beni hayattan soğutacak kadar kötü

Arkadaşın birisi 1 yıldan önce düzelir diye yazmış ben bilmiyorum ama sıkıntı yapmassan geçer streste yıpratır cildi sonuçta

Arkadaşın birisi 1 yıldan önce düzelir diye yazmış ben bilmiyorum ama sıkıntı yapmassan geçer streste yıpratır cildi sonuçta

Stresten hem cildim bozuldu hem de saçlarım döküldü. Takmamam gerek biliyorum ama yapamıyorum

Belki de siz de her şeyi göğüslerine endekslemiş, ona yoruyorsunuzdur her şeyi.insanlar ne güzel kırışığınız yok demek istemişlerdir belki.

yok yok ben rahattım fiziğim açısından en azından çıplak olmadığım için sütyeni ne kadar doldurduğumu kimse görmüyo ama benim gibi okadar zayıf insan varken ay küçüksün miniciksin zaten bilmem ne demeleri asabımı bozuyo millet dedikçe ben kendimde sebep aramaya başladım yanlış anlaşılmış

Ben yaşımdan küçük söylediklerinde ne kadar mutlu oluyorum anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…