- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
- Konu Sahibi permanganat
-
yüzünüzü takıntı haline getirmişssiniz... biraz rahat bırakırsanız belki zamanla toparlayacak cilt iyi beslendiğinde ve stressız yaşandığında güzelleşiyor..
bence çok iyi bir araştırmayla bir bakım merkezine gidin haftada bir estetiksiz doğal bakımlarla cildinizi beslesinler...
belki zamanla seversiniz yüzünüzü..
senin yine geçme ihtimali var.
benim cildimde geçmeyen lekeler var, üstelik genetik olarak yaşlı gösteriyoruz ailecek.
çaresi varsa derdinin hiç canını sıkma.
genetiğin çaresi yok ama geçici sıkıntı biter, üzülme.
Torbalar ve sarkmalar için ameliyat olmam gerekiyor, geçici değil malesefumarım sizin lekeleriniz de geçer, lazerle tedavi edilebilir umarım.
20 yıldır denemediğim kalmadı, hiçbiri işe yaramadı maalesef.
beni seven böyle sevsin diyorum artık ama kızımı torunum zannetmeleri fena üzüyor.
bence sadece kırışıklık insanı o kadar yaşlı göstermez.
kilonuz nasıl?
zayıf daha minyon kadınlar daha genç dururlar mesela.
hem biri mi söyledi ki 40 yaşında durduğunuzu nereden çıkardınız?
hem 27-28 diyorlar demişsiniz hem 40 duruyorum ilginç.
Bence bu kadar üstünde durmayın kafaya taktıkça kötü olursunuz.Aynalara bi süre daha az bakın durum düzelene kadar.doktorunuz iner demiş demek ki geçiçi bi durum söz konusu.İnsanların karakterleri önemli bence.Yani mesela çirkin diye tabir ettiğimiz kadınlardan bile albenili olanı hareket tavırlarıyla sevdiriyor kendini. Özgüvenli olun; sadece yüzünüze endekslemeyin.
benide çok küçük sanmaları üzüyo bazen en azından yaşım gibi olmak istiyorum. 29 yaşındayım 22-23 diyolar ha bide zayıfım küçücüksün diyolar allah aşkına bakıyorum etrafımda benim fiziğimde olan çok var küçüksün bilmem ne nasıl bi yorumdur anlamış değilim sonra aklıma geliyo acaba göğüssüz olduğum için daha düz ve ince duruşumdanmı böyle diyolar diye bazn gercekten sinirimi bozuyolar. sizede yersiz yorumlar yapılıyo olabilir abartılı bişekilde
Yüzümün çıkmasını istemiyorum canım ama kötü yani, beni hayattan soğutacak kadar kötü
ailenlede nişanlinlada konu açildiginda tartışıyorsaniz belkı olayı psikolojik olarak büyütüyorsunuz farkında degilsiniz
Arkadaşın birisi 1 yıldan önce düzelir diye yazmış ben bilmiyorum ama sıkıntı yapmassan geçer streste yıpratır cildi sonuçta
Stresten hem cildim bozuldu hem de saçlarım döküldü. Takmamam gerek biliyorum ama yapamıyorum
Belki de siz de her şeyi göğüslerine endekslemiş, ona yoruyorsunuzdur her şeyi.insanlar ne güzel kırışığınız yok demek istemişlerdir belki.
Düğün ne zaman ?
yok yok ben rahattım fiziğim açısından en azından çıplak olmadığım için sütyeni ne kadar doldurduğumu kimse görmüyo ama benim gibi okadar zayıf insan varken ay küçüksün miniciksin zaten bilmem ne demeleri asabımı bozuyo millet dedikçe ben kendimde sebep aramaya başladım yanlış anlaşılmış
cok uzuldum cok gecmis olsun :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?