- Konu Sahibi permanganat
-
Ben ikinizin de iyi niyetine inanıyorum.
sağol canım. bu arada ben senin yerinde olsam mutlaka bi estetisyene gidip fikir alırım ama illa tekrar işlem yaptırmak için değil neyin ne olduğunu anlamak ona göre bi yol izlemek için mutlaka başka doktorlarada görün fikir al bence
Konya'daki sözde en iyi cerraha gittim olmadı, ben de resmimi çekip Ercan Karacaoğlu'na yolladım, ondan cevap bekliyorum.bence işinin ehli bir doktora görünmende fayda var..
sonuçta yanlış müdahale sonucu böyle olduğunu söylüyorsun, bunu ancak iyi bir doktorun halledebileceğini düşünüyorum ben..
lütfen üzülme canını birşeye sıkma
bü stress kadar cildimi sarktıran yüzümü yaşlandıran birşey görmedim ben
bende senin gibiyim taktımmı takıyorum
iki ay once iş yerimiz kapandı ben üzlmekten ne hale geldim bir hafta sonar sol yanağım sarkmaya başladı
o kadar moralim bozuldiki işemi üzüleyim yüzümemi
yüzüm daha ağır bastı ,elimde sürekli ayna çıldıracaktım
eşim birgün elimden aynalarımı aldı ve banyonun üstünde bir küçük kiler gibi bir yer var oraya attı
inan birhafta sonar falan kendime geldim
şimdi yüzümü güzel toplanmış hissediyorum
alt komşum bile farketti,cildin çok güzelleşti dedi
inan moral ve mutlu olmak cildi güzelleştiriyor
aynalardan uzak dur yemek ye güzel maskeler yap neşen yerine gelsin
kendi elinle daha kötü yapma yüzünü
bak ben sana bir örneğim
Haklısınız, ben sıkıntı yaptıkça yüzüm daha da çöküyor, çok sağolun bana destek olduğunuz için.
Cnm gözaltına enjekte edilen dolguyu geri alsalar acaba olurmu ki? bence iyi bir doktora görünmede fayda var
Hiçbirşey allahın verdiğinin yerini tutmuyor işte..geçmiş olsun keşke hiç bulasmasaydınız
Araştırdığım kadarıyla seda Sayan'ın da başına gelmiş bu durum.1 yıl beklemek gerekiyor dolguların inmesi için.okullar kapanınca istanbula gidip temizleneyim diyorum Haziran'da düğünüm var kısmetse, nişanlım kesinlikle bir şey yaptırmama izin vermiyor.
Cnm bencede artık bişy yaptırma yaptıracaksanda bıçaksız neştersz bişyler olsun mezoterapi gibi oksijen terapi gibi.. Yüzüm çöktü diye üzülme inan senin başına gelen benim başımada geldi tam düğün arefesinde yüzümle gözaltarımla çok oynaya oynaya berbat ettim düğün günü gözaltlarım feciydi..Makyaj bile zor kapatmıştı. bende ondan sonra artık yüzümle oynamamaya başladım ve düzeldi. sen kaç ay oldu dolguyu yaptıralı?
30 yaşındayım bu arada, 40 yaşında gibi gösteriyorum
göz altı torbalarını aldırsaydın dolgu neden yapmış ki doktor. dolgunun 6 ay sonu sonu hüsran hiç girme o işlere bence.doğal ürünler dene birde yeşil çay koy 15 yaşında gibi olur gözlerinin çevresi.birde sodadan buz kalıpları yap onu sür gece işe yaramazsa yaz bana:)
göz altı torbalarını aldırsaydın dolgu neden yapmış ki doktor. dolgunun 6 ay sonu sonu hüsran hiç girme o işlere bence.doğal ürünler dene birde yeşil çay koy 15 yaşında gibi olur gözlerinin çevresi.birde sodadan buz kalıpları yap onu sür gece işe yaramazsa yaz bana:)
doğal ürünler derken başka ne olabilir benimde ilgimi çekti ihtiyacım var çünkü bilgilerini bizimlede paylaşırmısın :26:
salatalık ve patates olabilir mi
Geçmiş olsun umarım tez zamanda dilediğiniz görüntüye ulaşırsınız lakin estetik yaptırarak ulaşmayın bu sonuca. Zira bunun sonu yok. Bir müddet sonra sorunun hallolmasına yönelik değil, mükemmele ulaşmak için yatmaya başlarsınız sedyeye.
Ben ne hikmetse estetiğin her türünden "Çok mecbur kalmadıkça" haz etmiyorum. Zira ortaya çıkan sonuç ne kadar maharetli ellerden çıksa da, illa ki doğal olmuyor. Yapay bir görüntü de "mükemmel" olsa dahi hoş görünmüyor gözüme. Sanmayın ki kusursuz yüz hatlarına sahip olduğum içindir bu fikrim. Ben doğallığı bozulmuş yüzlerin eskisinden daha hoş göründüğünü düşünmüyorum sadece.
Ve çevremde tanıdığım hiç kimse bir defa ile yetinmedi. Kimisi en iyi doktorları seçti, kimisi en berbat olanı. Hepsinin ortak tek noktası ikinci hatta üçüncü kez estetik olmaktı. Deformasyon illa ki olacaktır. Olmasa dahi "şunu da düzelteyim" hissi ve isteği hasıl olacaktır.
Dilerim zamanla şiş bölgeler normal görünümüne kavuşur. Lakin siz yine de estetik olmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?