- Konu Sahibi permanganat
-
Kırışıklıkların oluşmasının en büyük etkeni nemsizlik. Düzenli bi'cilt kremi kullanırsanız daha geç kırışır yüzünüz. Ki yüz için bile egzersizlerler, masajlar var.
Stres yaptıkça bir sivilce de fazla eklenir yüzüne başka da bi'şey olmaz açıkcası.
Göz altına gelince kansızlık, beslenme, uyku hepsi etken. Keşke okadar erken şu dolgu vs işlerine girmeseydin diyeceğim ama geçiçiymiş çok şükür. Bu kadar dert etme kendine eminim hale güzel bi'yüzün vardır ne kadar didiklersen yüzünü okadar kusur bulursun zira kusur bulmak için inceliyosun
Siz neden büyük görünüyorsunuz?
Ben yaşımdan küçük söylediklerinde ne kadar mutlu oluyorum anlatamam.
2014 Haziran'da inşallah, tabi ki nişanlım benim takıntılarımdan bıkmazsa
demekki sana büyük duruyosun gibi gereksiz yorumlar yapılmış sende takıntı yapmışsın benide ay ufacıksın küçücüksün diye diye psikolojimi bozdular bende küçük duruyosun demelerinden rahatsız olmaya başladım bunlar milletin gereksiz yorumlarından oluyo başka bişey değil
Bir kere 30yaşına yaklaşmış insanların hiç biri küçük gösteriyorsun yorumlarına karşı üzülmez aksine çok mutlu olur.Sen yorumlarında ikide bir kçük gösteriyorum o yüzden moralim bozuk diyerek bizi inandırabileceğini mi sandın? Bizimle kafa mı buluyosun? Konu sahibesinin zaten morali çok bozuk yapıcı olumlu yorumlarda bulunalım lütfen
Cnm çok çok geçmiş olsun.Bende 4-5sene önce yüzümle çok uğraşırdım hatta çöktüm diye az kalsın dolgu bile yaptıracaktım Allahtan yaptırmamışım zaten uğraşmayı düşünmeyi bıraktıktan sonra geçti şikayetlerim. Yüzle gerçekten fazla uğraşmamak gerek. Cnm Yüz Pilatesi var Uzakdoğulu bir kadının. Hatta bende kitabı var aMA uygulayamıyotum üşeniyorum. İlgilenirsen kitaqbın adına bakar yazarım.Kadın 60 yaşında ama cildi bebek gibi 25-30 anca gösteriyor.
Ben de çok takıntılıyım 1 - 2 kilo alsam problem sürekli dikkat ederim.. Yüzüme çok önem veririm siz gibi.. Ama stres çok yıpratıyor hem bedeni hem cildi.. Yani demek istediğim her insanın vardır muhakkak takıntısı sorunu.. Nişanlınızda sizi bu şekilde kabullenip idare etmeli sonuçta siz mutlu olursanız oda mutlu olur.. Düğününüze varmış daha toparlayın kendinizi bitkisel maskeler kullanın cildiniz toparlanır.. Allah başka dertler vermesin
demekki sana büyük duruyosun gibi gereksiz yorumlar yapılmış sende takıntı yapmışsın benide ay ufacıksın küçücüksün diye diye psikolojimi bozdular bende küçük duruyosun demelerinden rahatsız olmaya başladım bunlar milletin gereksiz yorumlarından oluyo başka bişey değil
20 yıldır denemediğim kalmadı, hiçbiri işe yaramadı maalesef.
beni seven böyle sevsin diyorum artık ama kızımı torunum zannetmeleri fena üzüyor.
Bana yaşından büyüksün demediler de beni gören hep niyeyse evli sanıyordu o sinirimi bozuyordu sadece.
Benim ne kilo, ne aile, ne sevgili, ne hastalık, ne okul, ne iş hiç sorunum olmadı hayatımda.sanırım bu yüzden bu sorunumla nasıl başa çıkacağımı bilemedim. Yüzüme ne yapsam sivilce çıkıyor, hiç dokunmuyorum şimdilik.
Bir kere 30yaşına yaklaşmış insanların hiç biri küçük gösteriyorsun yorumlarına karşı üzülmez aksine çok mutlu olur.Sen yorumlarında ikide bir kçük gösteriyorum o yüzden moralim bozuk diyerek bizi inandırabileceğini mi sandın? Bizimle kafa mı buluyosun? Konu sahibesinin zaten morali çok bozuk yapıcı olumlu yorumlarda bulunalım lütfen
sen tedavi ol bence. konu sahibine gayette üzülüyoruz ama durumunun okadarda kötü olamayacağını milletin abartılı yorumlarının insanda takıntı yaptığını anlatmaya çalışıyoruz kaldıki nişanlısı bile okadar kötü olmadığını söylemiş. evet benim sinirim bozuluyo sen inansan ne inanmasan ne beniim için. ben gayette yapıcı konuşuyorum bence sen konuşupta konu sahibini daha fazla ümitsizliğe düşürmesanada üzüldüm bu arada
MAŞAALLAH la küvvete illa BİLLAH..fazlaca dile getirmeyin,MAZALLAH göze gelir
diyorumya canım milletin saçma sapan gereksiz yorumları insanı resmen takıntılı yapıyo nedense bi kulp takmadan duramıyolar
Sakin olun kızlar, inanın moralim yeterince bozuk.
seni üzmek için en ufak bişey yazmadım ama ne demek istediğimi umarım sen anlamışındır ama arkadaş nedense saldırmaya yer arıyo ben numara yapıyomuşum bu kadar art niyetli olunmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?