- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Tamamda kendi torunları gelip gitmiyor. Ben ne alaka ki. Eşimde gidip gelmiyor. Ayrıca çalışıyorum3 haftadir hic görmemisseniz alinmistir belki. Yaslilar böyle seylere önem verir
Yaa normalde tonton kadın böyle bakışını görsen sinir olursun. Hayvan düşmanjRüzgardan bile nem kaparken ben...
Bunca zamandır böyle tavırları yoktu. O yüzden tuhaf geldıYaşlı kadının bir bakışına ne çok anlam yuklenmissin.
Aklına esmis söylemiş,ekmek ye demiş.
O nesil zaten ilaçla haşır neşir degildi pek.
Normal yani.
Bence abartmissin.
Tamamda kendi torunları gelip gitmiyor. Ben ne alaka ki. Eşimde gidip gelmiyor. Ayrıca çalışıyorum
Tamamda gitsem de, bu kadın sürekli burda. Sürekli gidip geliyor. Ayrıca kendi torunları gitmezsen, ben neden gideyim.3 haftadır bir hoş geldin için bile gitmediğine göre onları sen de umursamıyorsun eşin gibi.
Nasıl baktığına neden takıldın ki?
Vala sürekli köyüne gidip geliyor.O kadar çok geliyorki, her geldiginde hoşgeldine gelsem ooo. Birde kendi torunları var. Evleri çok yakın. Onlar bile ugramıyor.Tepkisi muhtemelen ikinizedir zaten. Ben öyle oldugunu düsünüyorum
Hayır canım git demedim.Tamamda gitsem de, bu kadın sürekli burda. Sürekli gidip geliyor. Ayrıca kendi torunları gitmezsen, ben neden gideyim.
Normalde onu tonton yaşlı kadın bilirdim. O bakışları tuhaf geldi. Alt tarafı kedimi kucağıma aldım.
Vala sürekli köyüne gidip geliyor.O kadar çok geliyorki, her geldiginde hoşgeldine gelsem ooo. Birde kendi torunları var. Evleri çok yakın. Onlar bile ugramıyor.
Hayır hayvanımı istedigim gibi evimde severim. Ona ne ki.Yok tövbe bidaha çagırmam.Hayvanlara zarar vermedikleri sürece bakışları falan beni ilgilendirmezdi birazda modern tıbbi reddediyor he hı diyin geçin insanlık yapıp cagirmissiniz daha ne yapacaksınız.
Vallahi çağırmayın Ben böyle insanlardan bıktım siz de çağırmayın kendinizi üzmeye gerek yokHayır hayvanımı istedigim gibi evimde severim. Ona ne ki.Yok tövbe bidaha çagırmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?