Öldüresiye dayak

Boyle olaylara tanik oldukca insnaalr aartik duyarsizlasmaya basladi hakli olarak.
Insanlik yapip kadini savinmus basina bela almis.valla bende gorsem kafami cevirip giderim artik insanlar gariplesmisler.gelip babaniza tesekkur etnesi gerekirken is yeri basiyor birde yedi dayak hosuna gitmis galiba dengesizin.

Kimse kusura bakmasın da ben müdahale etmem bu kocamdır yaparcılar yüzünden. Ancak ve ancak duruma göre bakarım, polis çağırırım, hepsi bu. Üzücü ama öyle.

Ders oldu bizede.
Duıyarsız olmaya itiliyoruz maalesef.
Yapıcak birşey yok.

Hayret birsey. Bir kisi sucsuz ise basmak icin polis burnun dibindedir. Birnkisi magdur ve pokise ihtiyaci varsa bekleki gelecek. Gelecekte ne yapacak? Herkesi dagitacak. Sonra o adam kim bilir nereden cikacak. ?
Millet sokakta gördüğünde yardim etmek istememekte cok hakli cunku kanunlar kanun degil. Karisini dovdu, mudahale edildi. Kocayi tutuklasalar, herkes mudahele eder sadece kari koca degil butun kavgalari ayirt ederler. Ama sennistedigin kadar ayirt et. Siddet uygulayan ceza almadigi icin ayirt edenleri bir yerde it surusu gibi toplanip dovuyor yada olduruyorlar. O yuzden bosa ayirmis oluyor (baban gibi) basini belaya sokmaktan baska bir ise yaramiyor.
Ben ayirt etmeyenlere cokta kizmiyorum acikcasi.

O kadar haklısınız ki.
Aslında kanunlar yetersiz tabi ama kanunlar olsa da bu kadınlar bunu kabulleniyor.
Vicdanen rahat olmaya çalışıyosun görünce göz yummayı öğreniyorsun.
Bunu öğrenmeye çalışıcaz artık .

KeediciK

Zaten yardım isteyen insan imdat diye bağırırdı. Ben de üniversitede çok gördüm sana ne benim özel hayatımdan diyeni o yüzden imdat denmediği sürece bulaşmam.

Zaten ofise almak için hemen koşmuştum.
Kadın kocasının arkasında durunca geri çekildim.
İnanmıyorum ya senin çabana niyetine bak onun verdiği karşılığa bak müstahak o kadına o zaman diycem olmayacak

valla maalesef geç kalıyorlar ne denebilirki
babanız arada kalmış ama
burada da oluyor olmuyor mu sürekli kadın şiddet görüyor aldatılıyor ama yine devam ediyor
kimi maddi yetersizlikten ailesi sahip çıkmadığından
kimi de hala seviyorum da seviyorum diye diretmesinden...

kızlar yine de siz siz olun öyle bir kadını bırakmayın ortada
beni babam dövdüğünde tek istediğim birisiinin gelip yardım etmesiydi ama gelene ben babasıyım karışmayın dediiği an millet geri dönüyordu
lütfen öyle seyirci de kalmayın birkaç dengesiz kadın eşimdir sana noluyor dese de eminim o yardımınıza ya da desteğinize ihtiyacı olan da vardır..

Hangi devirdeyiz bu bir cahillik acaba kadının korktuğu birşey mi varda dayağı yiyip tekrar o adamın yanında duruyor

Benim üzülesim gelmiyor böyle kadınlara
Çünkü o erkekleri yetiştirende bir kadın, tüm olanlara izin verende yine kadın
Erkek herşeyi yapar kadın sineye çeker mantığı var

Hatırlıyorumda üniversite de bir arkadaşım vardı
Kız nişanlıydı o zamanlar
Nişanlısı bizimle sınıfta bile oturtmuyordu neler ediyordu kıza
Kız gitti yinede evlendi
Bunun gibi bir çok örnek var
Aldatılır, kısıtlanır, dayak der, tacize uğrar, ihityaçlarım var der ilişkiye zorlanır
Yine de boşanmaz ve bile bile özünde iyi avuntusuyla evlenirler
Anlamak mümkün değil
Dayağı ye insan yerine konma ama yine kocam de ayrılma

Özel olmazsa neden dovmustu babaniz sizi

Özel olmazsa neden dovmustu babaniz sizi
hatırlamıyorum
bikaç belli başlı sebepten biriydi
okul derecem gidecek diye dayak yedim, lise giriş sınavım kötü geçti diye dayak yedim, cafeye gittiğim için yedim.., erkek arkadaşım vardı onunla geziyorum diye yedim(sevgili değil arkadaş) yani hangisiydi o günkü sebep bilmiyorum...ama sokakta yediğim bir kereydi ...öyle

Ne diyelim ki dunya degisoyor zaman degisiyor bizim devletin bu kotu gercekleri degismiyor

Halk ne yapacağını şaşırıyor ki değişik tutumlar yüzünden... Sizi babanız döverken müdahale etmek isteyen insanın iş yerini basmaya gider miydiniz mesela babanızla beraber? Ya da babanız ben babasıyım karışmayın dediğinde sana ne o benim babam dediniz mi millete hiç? Çoğu kadın böyle yapıyor, üniversitede bile neler neler gördüm. Kavga ayırmaya kalktı diye başına iş alan insanlara şahit oldum. Bence yardım isteyen kadın bi şekilde kendini belli eder. Yani bunu ayırt edici bişey olması lazım aksi takdirde bu tarz değişik insanlar yüzünden kaç kadın dayaktan kurtulabilecekken kurtulamıyor.
Hadi evli, çocuklu, muhtaç kadını anlarım, acırım da ama üniversite okuyan, sevgilisinden dayak yiyen gencecik kızları anlamıyorum ve acımıyorum kimse kusura bakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…