- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Korkusundan yapıyor olsa anlardın bence deKorktuğu için mi böyle yapıyor diye düşündüm ama hiçte korku yoktu.
Halinden memnunlar.
Boyle olaylara tanik oldukca insnaalr aartik duyarsizlasmaya basladi hakli olarak.
Insanlik yapip kadini savinmus basina bela almis.valla bende gorsem kafami cevirip giderim artik insanlar gariplesmisler.gelip babaniza tesekkur etnesi gerekirken is yeri basiyor birde yedi dayak hosuna gitmis galiba dengesizin.
Kimse kusura bakmasın da ben müdahale etmem bu kocamdır yaparcılar yüzünden. Ancak ve ancak duruma göre bakarım, polis çağırırım, hepsi bu. Üzücü ama öyle.
Korkusundan yapıyor olsa anlardın bence de
Hayret birsey. Bir kisi sucsuz ise basmak icin polis burnun dibindedir. Birnkisi magdur ve pokise ihtiyaci varsa bekleki gelecek. Gelecekte ne yapacak? Herkesi dagitacak. Sonra o adam kim bilir nereden cikacak. ?
Millet sokakta gördüğünde yardim etmek istememekte cok hakli cunku kanunlar kanun degil. Karisini dovdu, mudahale edildi. Kocayi tutuklasalar, herkes mudahele eder sadece kari koca degil butun kavgalari ayirt ederler. Ama sennistedigin kadar ayirt et. Siddet uygulayan ceza almadigi icin ayirt edenleri bir yerde it surusu gibi toplanip dovuyor yada olduruyorlar. O yuzden bosa ayirmis oluyor (baban gibi) basini belaya sokmaktan baska bir ise yaramiyor.
Ben ayirt etmeyenlere cokta kizmiyorum acikcasi.
İnanmıyorum ya senin çabana niyetine bak onun verdiği karşılığa bak müstahak o kadına o zaman diycem olmayacakZaten ofise almak için hemen koşmuştum.
Kadın kocasının arkasında durunca geri çekildim.
valla maalesef geç kalıyorlar ne denebilirkiKızlar ;
Az önce yaşadık bu olayı.İşyerimizin orada bir adam kadını öldüresiye dövüyor.
Yerlerde sürüklüyor karnına yumrukla vurmalar.
Babamda adamın kadını öyle darp ettiğini görünce koşuyor.
Adamı bir temiz dövüyor.
Sonra noluyor tahmin edin o sırada sivil bir polis yoldan geçerken ayrılın yoksa silah çekerim diyor.
Ayrılıyorlar babamda kadını dövdüğü için adamı hırpaladığını söylüyor.
Aldığı cevapsa müdahale edemezsiniz bizi aramanız gerekiyor.
Ya öldürseydi diyorum siz karışamazsınız diyor.
Sonrada kadın cinayetleri diyoruz.Adam yanına 5 kişi toplamış işyerimizi basmaya geliyor.
Yanında da kadın var hala eşinin yanında hiçbirşey olmamış gibi.
Nasıl bir toplum olduk biz ya.
Polisi aradık 10 dakikadır gelicerkler.
Ya kadını öldürseydi ?
Üniversitede de bunlar oluyorsa ohoooKeediciK
Zaten yardım isteyen insan imdat diye bağırırdı. Ben de üniversitede çok gördüm sana ne benim özel hayatımdan diyeni o yüzden imdat denmediği sürece bulaşmam.
Hangi devirdeyiz bu bir cahillik acaba kadının korktuğu birşey mi varda dayağı yiyip tekrar o adamın yanında duruyorKızlar ;
Adamı bir temiz dövüyor.
Sonra noluyor tahmin edin o sırada sivil bir polis yoldan geçerken ayrılın yoksa silah çekerim diyor.
Sonrada kadın cinayetleri diyoruz.Adam yanına 5 kişi toplamış işyerimizi basmaya geliyor.
Ya kadını öldürseydi ?
Özel olmazsa neden dovmustu babaniz sizikızlar yine de siz siz olun öyle bir kadını bırakmayın ortada
beni babam dövdüğünde tek istediğim birisiinin gelip yardım etmesiydi ama gelene ben babasıyım karışmayın dediiği an millet geri dönüyordu
lütfen öyle seyirci de kalmayın birkaç dengesiz kadın eşimdir sana noluyor dese de eminim o yardımınıza ya da desteğinize ihtiyacı olan da vardır..
hatırlamıyorumÖzel olmazsa neden dovmustu babaniz sizi
Kızlar ;
Adamı bir temiz dövüyor.
Ya kadını öldürseydi ?
Benim elim ayağım titredi olayı görünce sadece adamı babamın elinde gördüm.
Babam ş...siz demiş adamın ağrına gitmiş.
Hala polisi bekliyoruz.
kızlar yine de siz siz olun öyle bir kadını bırakmayın ortada
beni babam dövdüğünde tek istediğim birisiinin gelip yardım etmesiydi ama gelene ben babasıyım karışmayın dediiği an millet geri dönüyordu
lütfen öyle seyirci de kalmayın birkaç dengesiz kadın eşimdir sana noluyor dese de eminim o yardımınıza ya da desteğinize ihtiyacı olan da vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?