Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşanmamak için çok emek verdim boşansam daha bir hayatım olmayacak onuda biliyorum güzel sözlerinize ihtiyacım var
devlette psıkolog maalesef özel olarak klınıklere gideceksiniz hiç birşekilde bir yerde karşısınız çıkmaz ilaç tedavisi değil dinleme yönlendrme yapıyor ücretleri ortalama seans başı 200 ile 450 arası klınıge göre değişir senası 1 saat ortalamaHiç bilmediğimden soruyorum özür dilerim hastane randevu sistemine baktım psikiyatri bölümü var sadece psikologla nasıl görüşme sağlayabilirim
yaşadıklarınız hoş şeyler değil ama bu söylediğinizde çok saçma. boşanın bitsin nedir yani. evlilik bu bitebilir. durumu bu raddeye getirmenin olayı dramatize etmenin anlamı ne.beni mezara sokmadan rahatlamıcaksın Allahım canımı al diye dua ediyorum
devlette pskolog yok malesf o bölümü özelde bulabiliyoruz devlette pskiyatri var yani ilaç yazanlar.Hastaneyi arayip sorun psikolog var mi ben psikologla görüşmek istiyorum diye. Bazi hastanelerde her bölüme randevu verilmiyor. Mesela devlette nefrolojiye gitmek istedim önce ic hastalıklarına gittim onlar sistemden sevk yaptilar. Ama özelde telefonla arayip bilgi alabilirsiniz.
Devlette psikolog var ama.psikiyatri yönlendirebiliyor.devlette pskolog yok malesf o bölümü özelde bulabiliyoruz devlette pskiyatri var yani ilaç yazanlar.
E devlete baktım puan göremedim varmı gerçekten böyle bir sistem özel çok pahalıymış 50 100 TL falansa gideyim demiştim ana her seans 300 400 vermem mümkün değildurun durun aklıma geldi e devlette bu bölüm açıldı sosyal hizmetler veriyor başvurun e devletten hemen randevu için arıyorlar sizi sosyal hizmetlerden
Çünkü yaşadığım yer çok küçük taşlanacağım hor görüneceğim ailem tarafından reddedileceğim bana her türlü iftirayı atacak
Lütfen arastirin ve mutlaka terapi alın. Sanirim.kucuk bir yerdesiniz, özel psikologlara da bakabilirsiniz. Arayın sorun bilgi.alin. Durumunuza uygun bir yer illa ki vardir. Mesela 100 lira diyelim, haftada bir gitseniz ayda 400 eder ama duruma göre psikoloğunuz size 10 gunde bir gel de diyebilir o zaman aylık 300 eder.E devlete baktım puan göremedim varmı gerçekten böyle bir sistem özel çok pahalıymış 50 100 TL falansa gideyim demiştim ana her seans 300 400 vermem mümkün değil
Böyle bir adamdan çocuğunuz olmadığı için şükredin bence.
Mesleğiniz var, arada çocuk yok, bu adama yol vermemeniz için bir sebep göremiyorum ben.
Olmayanı oldurmaya çalışmayın yoksa kendinizi içten içe öldürürsünüz.
Hayat çok kısa, yaşamak çok güzel.
Böyle bir adam için niye kendinizi kahrediyorsunuz?
[/QUOTEhemde ne kahır ölüp ölüp diriliyorum derdimi anlatacağım kimsem yok keşke ablam hayatta olsaydı o bana hep iyi gelirdi
Az yesin kendisine hizmetci tutsun. Seni oldugu gibi kabul edemiyorsa sevgi yoktur ortada. Kolekik istiyor o. Sen de ondan taleplerini ilet o zaman, bakalim ne diyor.Onunla iyi geçinmeye bakacakmışım söylediklerini yerine getirecekmişim tırnak makasının ağzını açıkmı bıraktım daha önce söylemiş beni uyarmış bir daha bırakmayacakmışım dediklerine uyarsam mutlu olurmuşum
Tayinini büyük yere aldır mademÇünkü yaşadığım yer çok küçük taşlanacağım hor görüneceğim ailem tarafından reddedileceğim bana her türlü iftirayı atacak