Oldurmaya çalışmaktan yoruldum boşanmak istiyorum

Çocuk yok, daha 3 yıllık evlisiniz, muhtemelen genceciksiniz. Hiç bir şey için geç değil, hayat sizin için daha yeni başlıyor. Çekilecek bir adam değil eşiniz. Kimseye boşanın demek istemem ama boşandıktan sonra çok çok daha iyi bir hayatınızın olacağı aşikar. Özgüveninizi kazanın ve geleceğiniz için bir adım atın.

Eve geldi beyefendi yatıyorum ağlamaktan başım gözüm patlıyor zaten dışarı çıkalım hava al dedi istemiyorum yanlız bırak üç yıldır bir namusuma laf etmemiştin onuda yaptın bravo dedim sinirlendim de söyledim diyor adamda özür dileme zahmeti bile yok sen benim zor kazandığım özgüvenimi yerle bir ettin beni sürekli sindirmeye çalışıyorsun aşağılık duygusuna sokuyorsun dedim özür dilerim çok üstüne geldim dedi aradan 10 dk geçti adam yine özüne döndü yok ben onu kışkırtıyormuşum bilerek o sinir olsun diye halıyı yamultuyormuşum ıslak mendilin kapağını açık bırakıyormuşum dikkat etmiyormuşum başladı saydırmaya

Başım çok ağrıdığı için erken uyudum beyefendi de kanepede uyumuş saat dört geldi yatağa bende kalktım tv açtım uykumu almışım vay efendim o yatağa geliyor diye yataktan gitmişim gel çabuk şu yatağa diğe bağırdı çağırdı neyse gittim ağlıyorum bak beni kışkırtma Allah’ıma kitabıma gebertirim seni dedi koluma bir yumruk attı parmaklarıma kadar uyuştu

Başım çok ağrıdığı için erken uyudum beyefendi de kanepede uyumuş saat dört geldi yatağa bende kalktım tv açtım uykumu almışım vay efendim o yatağa geliyor diye yataktan gitmişim gel çabuk şu yatağa diğe bağırdı çağırdı neyse gittim ağlıyorum bak beni kışkırtma Allah’ıma kitabıma gebertirim seni dedi koluma bir yumruk attı parmaklarıma kadar uyuştu
Olsun iyi yönünden bakalım gebertmemiş sonuçta hadi kalk güzel bir çay demle kocandır seviyor seni ondan böyle davranıyordur...

Bu adami çekmek zorunda değilsin.. Dua etki Allahtan çocuğunuz olmamış.. Senin kocan bana eski kocami hatırlattı hemen hemen aynı şeyleri bende yaşamıştım hatta bizimde çocuğumuz olmamıştı ve dört sene sonunda boşandım. Simdi Allaha şükürler ediyorum bu karari verdiğim için. Yeniden evlendim ve şuan ikinci bebeğimizi kucagimiza almak üzereyiz.
Cesaretini topla ve hayatını kurtar canm. Böyle piskolojisi bozuk adamdanda sakın cocuk yapma. Sadece kac kendini kurtar.

Özel bir kurumda çalışıyorum maalesef atanmış öğretmen olsam bir dakika çekmezdim bu olanları
mesleginiz ogretmen mi atanmayi mi bkliyosunuz insnlar okusada mi bosanmaktan kirkuyor bn okumus olsaydm korkmazdm Ailem destek cikmasaydi onlarida terkel ederdim sadece kndi hayatm icin yasardm

Mrb hanımlar daha önce açmıştım bir kaç konu hatırlayanlar vardır belki herşeyi sineye çekip aman evliliğim kurtulsun aman iyi olalım aman iyi geçinelim diye diye üç yılı devirdim bu süreçte çocuk istedik oda olmadı eşim beyden kaynaklı bir problemle çokta umurunda değil gerçi beyefendinin Benim kadar istemedi .çoğu zaman kendimi sorguladım Çünkü öyle bir algı yaratıyor ki Allah’ta benim belamı versin ben nasıl bi insanmışım diyor İnsan.Sabah kahvaltı hazırladım kuymak yapmıştım ilk defa denedim olmadı tutturamadım dedim yapamadım bidahakine daha güzel yaparım zeytin peynir benim önümdeymiş zeytini kendin mi yiyeceksin? peyniri kendin mi yiyeceksin? şu ithama Bakarmısınız ya dedim güzelce desen uzatırmısın diye zaten uzatırım çaydan bir bardak içti ikinci bardaktan bir yudum aldı başladı hakarete bu ne biçim çay zaten hiçbirseyi beceremiyorsun bir daha benim nasıl çay yaptığımı izle sende ona göre yap misafir gelince çayı güzel yapıyorsun başka zaman özenmiyosun bi çay yapmayı becerimiyorsun başladı hakarete sinirlendim haliyle senin hizmetçin yok beğenmiyorsan kendin yapacaksın dedim bağırıyorum diye üstüme yürüdü Ağladım odaya geçtim Geçen gün gizlice benim telefonumu karıştırmış okuldan bi öğretmen arkadaşla online derslere girdiğimiz için günlük kim girdi çıktı konular vs birkaç mesaj atıyorduk birbirimize neymiş gülücük koymuşum mesajlarda Hocanla gülüşmeye devam et diyor bana dedim Allah senin belanı versin sen nasıl bi insansın bana neyi ima ediyorsun hoca dediği evli eşini çok seven iki çocuk babası benimde abim gibi gördüğüm çalışma arkadaşım nasıl bir zihniyet nasıl bir itham beynimden aşağı kaynar sular döküldü telefonumu aldı elimden mesajlara bakıyor açık arıyor beyefendi elin adamına gülücük atıyormuşum ona atmıyormuşum sevgi bıraktı sanki bende dedim beni mezara sokmadan rahatlamıcaksın Allahım canımı al diye dua ediyorum Evlendiğimde ilk gün nasılsa yine aynı ruh hastalığı devam ediyor ve asla kendi yanlışını kabul etmiyor dışarda ki tüm insanlar onu mükemmel biri gibi görüyor ben bişey desem bana inanan yok babamdan dolayı hep ezildim hayatım boyunca sevgi görmedim zar zor kazandığım özgüvenimi yerle bir etti iki kelimeyi bir araya getirip konuşamıyorum inanın geçen gün toplantıda konuşmam gerekti ezildim büzüldüm sesim titredi iki lafı bir araya getirip konuşamadım öyle çaresizim ki boşanmamak için çok emek verdim boşansam daha bir hayatım olmayacak onuda biliyorum güzel sözlerinize ihtiyacım var
Neden bosaninca hayatın olmayacak dört çocukla mi kaldin

Mrb hanımlar daha önce açmıştım bir kaç konu hatırlayanlar vardır belki herşeyi sineye çekip aman evliliğim kurtulsun aman iyi olalım aman iyi geçinelim diye diye üç yılı devirdim bu süreçte çocuk istedik oda olmadı eşim beyden kaynaklı bir problemle çokta umurunda değil gerçi beyefendinin Benim kadar istemedi .çoğu zaman kendimi sorguladım Çünkü öyle bir algı yaratıyor ki Allah’ta benim belamı versin ben nasıl bi insanmışım diyor İnsan.Sabah kahvaltı hazırladım kuymak yapmıştım ilk defa denedim olmadı tutturamadım dedim yapamadım bidahakine daha güzel yaparım zeytin peynir benim önümdeymiş zeytini kendin mi yiyeceksin? peyniri kendin mi yiyeceksin? şu ithama Bakarmısınız ya dedim güzelce desen uzatırmısın diye zaten uzatırım çaydan bir bardak içti ikinci bardaktan bir yudum aldı başladı hakarete bu ne biçim çay zaten hiçbirseyi beceremiyorsun bir daha benim nasıl çay yaptığımı izle sende ona göre yap misafir gelince çayı güzel yapıyorsun başka zaman özenmiyosun bi çay yapmayı becerimiyorsun başladı hakarete sinirlendim haliyle senin hizmetçin yok beğenmiyorsan kendin yapacaksın dedim bağırıyorum diye üstüme yürüdü Ağladım odaya geçtim Geçen gün gizlice benim telefonumu karıştırmış okuldan bi öğretmen arkadaşla online derslere girdiğimiz için günlük kim girdi çıktı konular vs birkaç mesaj atıyorduk birbirimize neymiş gülücük koymuşum mesajlarda Hocanla gülüşmeye devam et diyor bana dedim Allah senin belanı versin sen nasıl bi insansın bana neyi ima ediyorsun hoca dediği evli eşini çok seven iki çocuk babası benimde abim gibi gördüğüm çalışma arkadaşım nasıl bir zihniyet nasıl bir itham beynimden aşağı kaynar sular döküldü telefonumu aldı elimden mesajlara bakıyor açık arıyor beyefendi elin adamına gülücük atıyormuşum ona atmıyormuşum sevgi bıraktı sanki bende dedim beni mezara sokmadan rahatlamıcaksın Allahım canımı al diye dua ediyorum Evlendiğimde ilk gün nasılsa yine aynı ruh hastalığı devam ediyor ve asla kendi yanlışını kabul etmiyor dışarda ki tüm insanlar onu mükemmel biri gibi görüyor ben bişey desem bana inanan yok babamdan dolayı hep ezildim hayatım boyunca sevgi görmedim zar zor kazandığım özgüvenimi yerle bir etti iki kelimeyi bir araya getirip konuşamıyorum inanın geçen gün toplantıda konuşmam gerekti ezildim büzüldüm sesim titredi iki lafı bir araya getirip konuşamadım öyle çaresizim ki boşanmamak için çok emek verdim boşansam daha bir hayatım olmayacak onuda biliyorum güzel sözlerinize ihtiyacım var
Üzgünüm ama sizin durumunuza değil, böyle adamı baba yapamadığına üzülmenize üzüldüm. Size niye üzülmüyorum biliyor musunuz? Bir tarafta işi ve parası olmadığı için böyle adamları çekmek zorunda kalanlar var. Bir de sizin gibi mesleği olduğu halde eziyetten beslenenler var. Özel sektörde olup boşanan çok kadın var. Boşanmanın ana kriteri kadrolu olmak mı? Madem daha iyi bir hayatınız olmayacak. O zaman eziyet, aşağılama ve gülücük saymalı hayata devam...

Duanız kabul olacak gibi.
Yakında kocanız kadın katili olacak.
Siz de mezara koysun istiyordunuz zaten.

Ne olacaksa olsun artık ben mi ölüyorum omu kalıyor Kolumun fotoğrafını çektim morardı çünkü anneme göstereceğim ve anlatacağım herşeyi

Her şeyi bir kenara bırak eşin çok korkutucu birisi. Sürekli korku ile yaşamaya dayanılır mı? Kendini güvende hissetmen gerek bu kişinin yanında güvende misin sence? Her şeyi ailene anlat tek başına bu kabusa katlanma.

Ne olacaksa olsun artık ben mi ölüyorum omu kalıyor Kolumun fotoğrafını çektim morardı çünkü anneme göstereceğim ve anlatacağım herşeyi
12 yaşında değilsiniz, 32 yaşında bir yetişkinsiniz. 3 yıldır tanıdığınız birine nasıl kendinizi mecbur hissediyorsunuz?
2-3 tane çocuğunuz olsa, mesleğiniz olmasa neyse.
Bu kadın gibi mi bir son istiyorsunuz?
Ya ölmez de sakat kalırsanız?
Nurtaç Canan şu an yürüyemiyor.
23 sene sabretse de değişmedi hiçbir şey. Korkunun ecele faydası yok.

1042288467_0:-1:1001:541_480x0_80_0_1_87636484d6e5694baeaf7f131bee163b.jpg.webp

Konu sahibi sen baya baya şiddet görmüşsün arkadaşım ya🙁
Bence bu şiddet olayı bir eşik Oraya vardıktan sonra mutlaka tekrarlıyor ve o evlilik rayına oturmuyor Bak o mesajını görene kadar sinirle her şey söylenir , emoji olayını kiskanmis olabilir vs diyecektim ama sana karşı güç kullanıyor Olmaz bak çocuk da yokken sen bu işi iyice düşün taşın Çocuk olduktan sonra bir değil bin kat zor olur karar vermek

Babamdan hiç sevgi görmedim hayatım boyunca hep hor görüldüm azarlandım istedim ki eşim bana hem baba hem eş olsun beni sarsın sarmalasın sevsin değer versin Birlikte güzel şeyler yapalım eğlenelim ama hiç biri olmadı çocukları çok seviyorum hep anne olmak istedim şevketli merhametli bir babası olsun istedim herşey hayal oldu ben kararımı verdim boşanmak istiyorum artık aileme de anlatıcam biliyorum arkamdan bir kişi bile olmayacak yine tek başıma ayakta durucam insan yeniden birini sevebilirmi aile kurabilirmi ki ikinci evliliğini yapmış mutlu insanlar varmı

Çünkü yaşadığım yer çok küçük taşlanacağım hor görüneceğim ailem tarafından reddedileceğim bana her türlü iftirayı atacak
Tayin isteyin sonra da boşanın
Dilekçeyi gönderin adresine doğrudan insan hayata bir kez geliyor kimsenin kahrını çekmeye gerek yok

Çocuk yok, işin var neden bu manyağı çekiyorsun ? Zamanla daha da kötü olacak ve o dışarda kendini mükemmel gösterdiği için insanlar iyice onu haklı görecek. Lütfen kendine güven ayrıl şundan

Babamdan hiç sevgi görmedim hayatım boyunca hep hor görüldüm azarlandım istedim ki eşim bana hem baba hem eş olsun beni sarsın sarmalasın sevsin değer versin Birlikte güzel şeyler yapalım eğlenelim ama hiç biri olmadı çocukları çok seviyorum hep anne olmak istedim şevketli merhametli bir babası olsun istedim herşey hayal oldu ben kararımı verdim boşanmak istiyorum artık aileme de anlatıcam biliyorum arkamdan bir kişi bile olmayacak yine tek başıma ayakta durucam insan yeniden birini sevebilirmi aile kurabilirmi ki ikinci evliliğini yapmış mutlu insanlar varmı
Ikinci evliligi dusunmeden once sen cocuklarini ve kendini o adamdan kurtar. Evet ikinci evlilikte mutlu olankar var. Ama su an tek dusunecegin sey kimseye minnet etmeden ozgur bir hayat kurmak. Baba evinde mutlu degilsen iraya donnek zorunda degilsin. Artik kendi kararlarini kendin ver. Annesin sen
Cocuklarinin mutlulugu icin kendibe yeni bir duzen kur. Bu adamdan bosan. Savciliktan bu adam icin uzaklastirma karari cikart. Yeni bir hayata basla. Ilk basta zor gelse de ozgurlugu tattikca oh be diyeceksin inan bana.

Ikinci evliligi dusunmeden once sen cocuklarini ve kendini o adamdan kurtar. Evet ikinci evlilikte mutlu olankar var. Ama su an tek dusunecegin sey kimseye minnet etmeden ozgur bir hayat kurmak. Baba evinde mutlu degilsen iraya donnek zorunda degilsin. Artik kendi kararlarini kendin ver. Annesin sen
Cocuklarinin mutlulugu icin kendibe yeni bir duzen kur. Bu adamdan bosan. Savciliktan bu adam icin uzaklastirma karari cikart. Yeni bir hayata basla. Ilk basta zor gelse de ozgurlugu tattikca oh be diyeceksin inan bana.
Çocuğum yok

Benim eşim gibi aynı ben cesaret edemiyorum sen et çocuğun yokmuş daha yol yakınken dön seninle kahvaltı hazırlayacak gule oynasa yemek yiyebilecegin birini bul başka türlü hayat geçmiyor.Allah onun ya da benim canımı aldı. diye dua ediyirsun

Back
X