Son durumu merak etmişsiniz yazayım hemen o süreçleri yaşadığım da ailemin evine gittim 10 gün kadar kaldım herşeyi anlattım babamda da aynı eşimin profilin de ve anneme benim yaşadıklarım dan daha fazlasını yaşattığı için hiç umursamadı bile Abim eşimle konuştu öyle şeyler anlattı ki eşim ben neymişim ya Allah ta benim belamı versin dedim İçerik soracak olursanız ben kadınlık yapmıyormuşum hem ev işleri hem cinsellik olarak kendi çok adamlık yapıyor ya beyimiz saygım yokmuş herşeye car car cevap yetiştiriyormuşum sus diyormuş susmuyormuşum vurmuş ama niye vurmuş ben çenemi tutmamışım koluma yanlışlıkla vurmuş güya yatağa vuracakmış tabi yersen

Geldi kaç gün sonra yalandan kuru bir özür diler gibi yaptı ailem baskı yaptı evine dön yuvanı kurtar anlayışlı ol diye.
kimsenin benim ne yaşadığım umrunda bile olmadı tabi eve geldik 10 gün sonra bir gram huzurun varmı de hayır yok değişmedi değişmeyecek neyi bekliyorsun boşan diyeceksiniz kendimi garanti altına almak istiyorum KPSS ye çalışmaya başladım atanıp bu şehirden gidicem herşeyi arkamda bırakarak öyle illet biyer ki yaşadığım yer evlenmeden önce bana takık biri vardı evli bir adam sürekli mesajlarıyla rahatsız ediyordu gördüğü yerde bakışlarıyla mafya tipli bir adam seni nerden buldu derseniz aynı mahallede oturuyorduk boşandığımı duyarsa oda tebelleş olacak bana biliyorum uzaklaşmam lazım burdan o yüzden ayaklarımın yere sağlam basması lazım huzurum bozulmasın diye bir çok şeyi alttan alıyorum sadece sabır diliyorum ömrümün sonuna kadar bu adamı çekmeyeceğim bir gün buraya boşandığımı gururla yazacağım