• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öldürmek istiyorum onu...

Ben de aldatıldım. Biliyorum insan o an ne yapacağını bilemiyor. İşin garip tarafı aldatan kadın da nasıl utanmaz oluyor bir bilseniz, sanırsın o karısı sen aldattığı kadın...

Ben de aldatıldım sonra boşandım, eski eşim bana dönmek icin kapımda yatıyordu, aldattığı peynir cinsinin annesi beni arayıp beddua etmişti :1:

Kim kimi aldattı acaba diye düşünmüştüm o zaman :)

Ya yine aradı sen bana neden soguksun bakıyım herşey yolunda güzelken neden böle imalı konuşuyorsun dedi
bende herşey yolunda bişi yok korktuğun bişimi var ki böle ısrarla soruyorsun dedim
ne korkcam aşkım ne olcak dedi panikledi ama
bende kapatıorum dedim kapattık

Sen bu adami hala çok seviyorsun değil mi...

Son düzenleme:
genic çok kötüyüm keşke biriniz yanımda olsaydınız kimseye anlatamadım söleyemdim öle doluyumki bir omuzda saatlerce aglasam geçmez içimdeki yangın

Biz topikteyiz yağmur yanındayızda hepp, ne olur zor biliyorum ama sağlam kafayla ne yapacağını düşün..
İş yerinden izin al ewe git hatta olmaz mı..

Ya yine aradı sen bana neden soguksun bakıyım herşey yolunda güzelken neden böle imalı konuşuyorsun dedi
bende herşey yolunda bişi yok korktuğun bişimi var ki böle ısrarla soruyorsun dedim
ne korkcam aşkım ne olcak dedi panikledi ama
bende kapatıorum dedim kapattık

Sen bu adami hala çok seviyorsun değil mi...

Sen yaşadınmı bunlarıda konuşabiliyorsun öyle basit değil güzelim sizin dediğiniz gibi ben yaşadım hem kendi ailemde hem kendi çevremde hemde ilişkimde.Ben Trabzonda yaşıyorum haftasonu buraya çevre illlerden akın akın geliyor erkekler ne için malum meşhur yabancı kadınlar.Bu olaylardan okadar dağılan aileler varki.Adamlar sürekli ev alıyor inşaat gelişiyor neden biliyormusunuz eşlerinin haberi olmadan 2 ev alıyorlar 2. hanımlarına neler neler var karılarının ruhu duymuyor.Birde sefalet çekenler var.Benim 2 halam boşandı biri öğretmen diğeri avukat ikiside baya kariyer sahibidir işlerinde ikiside boşandığına pişman boşanma sebepleri aldatılma neden pişmanlar biliyormusun.Orta yaşlara gelince eş arıyorsun dost arkadaş arıyorsun yanlız kalıyorsun evin bomboş annen baban yaşlanıcak ve yanlız kalacaksın.keşke elimden geleni yapsaydım diyorsun.Çocukları kim ister evlensin annesi başkasıyla.Benim kendi babam milyarlar yedirdi ben 23 yaşımdayım annem güzel bir kadındır şuan 41 yaşında hemen hemen 30 yaşından beri dul gibi sayılır ve benim babam konuşma duyma engelli olduğu halde biz sefillik çektiğimiz halde bu kadınlara paraları yedirdi ben deyim 100 siz deyin 150 bin böyle olmasına karşın ben yada erkek kardeşim annemin başka brisiyle evlenmesini asla kabullenmezdik.Hadi evlendi diyelim kız erkek çocuklarına dahi tecavuz duyuyoruz kız çocuğunu nasıl kime güvenipte yanlız bırakabilecek eşiyle vs.Herşeyi etraflıca düşünmek lazım. Kaldıki dışarıda kurt gibi kadınlar varr pusuda bekliyorlar eşlerinden soğusalarda gelseler diyolar dünya sizin baktığınız gibi basit değill yaşayan bilir ancak

babanın gayriresmi dost hayatları normal ama annen resmi bi evlilik yapsa olmaz, kız çocuğusun bide, babanla aran nasıl

Hemen o yazışmaların çıktısını al .
Hiçbir şey demeden dava aç .

canım hep eşinin akrabalarının oturduğu binada oturuyor
kv çok yakın

bence annesıne yakın tutsun bir evv gitsinnnnn

durmasın orda

Resmen bişeyler sonuçlanmadan evi terk etmesin
Tazminat vs. alsın, ondan sonra satıp yine gitsin
Çocuğun haklarını düşünmek durumunda

yağmur okudum tüm sayfaları ve şoklardayım inan
ela geldi aklıma sen geldin rabbim sana güç kuvvet versin evladın için
ela deme bana
ela deyince gözlerim doluyo sıkılıyorum kendimi başım nasıl agrıyo aglasam boşalıcam ama işdeyim ve kimse bilmiyo

Tanrım aklıma mukayyet ol !!! :53:
Değil aldatma,ihtimali bile düşünmeye başladığım zaman pençelerim çıkıyor dışarı..:53:
Ben her halde seri katil falan olurdum sülalesini kuruturdum her ikisininde..
Kendimi bi an senin yerine koydum düyada kadın mı kalmazdı ne!!:53:
Gerçekten tebrik ediyorum seni sakinliğin için,kötüye teşvik etmek istemiyorum..
Hakkınızda hayırlısı olsun en güzel kararı verecek olan sensin ama boşanmak ona hediye gibi olur ben olsam elini kolunu bağlar işkence ederdim üstüne gözlerini kaşıkla oymalar bi gözüyle seyrettirirken yedirmeler flnn off neysee...:53::53::53:
Tanrı seninle olsun...'

genic çok kötüyüm keşke biriniz yanımda olsaydınız kimseye anlatamadım söleyemdim öle doluyumki bir omuzda saatlerce aglasam geçmez içimdeki yangın

Canımm .. izmirdeysen bulurum seni bi şekilde gerekirse işimden erken cıkarım izin alırım destek olurum sana gercekten cok ciddiyim .
Suankı durumun benı cok uzuyor :14:

Kimi yorumlarda sadee söyle kaliyorum :53::53::53:
Bosaninca madur oluyosun otur dizinin üstüne bak keyfine,
Kocan dönüp dolasip gelir eve, cocuklarini düsün falan filan...
Dünya bizim baktigimiz gibi basit degil.... Evet degil böyle düsünen
VE yapan kadinlar yüzunden erkekler bukadar rahatlar,
O aldatilan ama devam edilen evlilikte büyüttügünüz cocuklarda bunu
Normal sayarak büyüyolar, bumu normal... Sonra o kücük yastaki erkekler
Büyüyünce aynisi yapinca yada o kiz cocuklari bunu normal gormesi,
Bumu normal?
Neyse bisi demeyim sinirim bozuldu!!
Erkek yapar elinin kiri, affedin gitsin tapusu dizde aldatsada, ha ama bigün erkek tekmeyi vurursada aglanmayin!!

Konusahibi sözüm sana degil, burda yasamayanlar bilemezmis gibi konusulmasina sinir oldum...
Herkesin karakteri farkli, eminim en dogru olani yapicaksin kendi hayatin icin!!!
Allah yardimcin olsun, dik dur, sen aglama seni bu hale getiren aglasin.....

Ben en çok ''akıllı kadın şüphe eder,aptal kadın kendine güvenir eşim yapmaz deer'' lafına takıldım. Güvenmekte suç oldu. Sürüm sürüm süründüreceksin nefes aldırmayacaksın böylelerine.

bişeyler yürümüyosa zaten zorlamnın bir anlamı olmuyo. el kangren olduğunda serçe parmağım çok iyiydi o kalsın diyebiliyomusun hayır. bu adam da kangrern olmuş olayı bitmiş adam gerçektende sevdiğini söylese konu sahibi hiçbier zaman inanmıcak. ama dünyanın sonu değil kadın öyle bir yaratıkki küllerinden yeniden doğabiliyor. bu adamlara papuç bırakmamak lazım :47:

çok güzel bir açıklama
klavyene sağlık mousecim.

babanın gayriresmi dost hayatları normal ama annen resmi bi evlilik yapsa olmaz, kız çocuğusun bide, babanla aran nasıl

bende o kısma takılmıştım.baba coşsun aldatsın anne evde otursun beklesin.ne güzel hayat :53:

yağmur bak kocanı kuşkulandırmaya başladın bence ve hata yapıyorsun işten izin mi alırsın naparsın bimem de şu çıktıları alıver bir an önce.

Bulabileceğiniz tüm delilleri yazılı olarak elinize almadan ve ıkıncı bır kopyalarını guvenlı bır yerde saklamadan hıcbır ıma, açıklama ya da harekette bulunmayın... Aksi taktirde silinen, değiştirilen, kapatılan sayfalarla ya da yırtılan evraklarla karşılaşacaksınız. Bıraz daha zaman gecınce hıkaye ve masallar baslayacak ve bır sure sonra sız delı ya da estırıklı muamelesı gorup acaba sorun cıdden benım yanlıs anlamam mıydı dıyeceksınız?
Boyle onur kırıcı bır olayda evlilik akdinin en temel unsuru zedelenmiş sayılır. Mahkeme kanıtlara bakılarak tek taraflı talebınıze ıstınaden muhtemelen tek, en fazla bır ıkı celse uzatarak sızı bosar. Nafakanın yanısıra maddı ve manevı tazmınat alabılırsınız...
Kanıtlar onemlı, onlar elınızde oldugu surece ne yapacagınıza sız karar verırsınız. Hakkınızda en hayırlısı olsun, cok cok uzucu bır durum...

Son düzenleme:
[ı]dün akşam oldu bu olay,ellerim titriyor nefes alamıyorum işteyim ama kafam beynim yerinde diğil.
öncelikle eşimle 4 sene çıkıp aşkla evlendik okul arkadaşıydık,o kadar çok seviyorduki beni yani ben öle hissediyordum.
Herşey normaldi,tabiki her evlilikte olan şeyler bizdede oldu zamanla kp kv görümce problemleri bizde yaşadık ama artık aşmıştık.tek problemimiz ona göre benim biraz cinsellikten soguk olmamdı buda doğumdan sonra epey geçmedi ama kendimi toparlama çalıştım,çok ugraştım düzelmek için.
Olay dün gerçekleşti...
Normal yemek yedik tv segrediyorduk,kızıma eşimin telefonundan oyun açtım oynadı falan neyse ben de bi faceye gireyim de yatalım dedim kendi kendime...
Açtım eşimin telini başka bir adresten girilmiş,ilerde oglumuz olusa koymayı düşündüğümüz isimle...e yazışmalara baktım...iğrenç seks içerikli çogu arkadaşı ve yorumlar da iğrenç bir de kızla çıkmaya başlamış 04,07,2012 de ilişkisi başladı yazmışlar.aşkımlar canımlar...
Birde akrabası var orada oda ismini değiştirmiş resminden tanıdım gurup kurmuşlar kendilerine samimi samimi konuşmalar kıza netten çiççek yollamalar filan,bundan bir hafta öncede eşimin tel yine bendeyken bir msj gelmişti:cevap ver yada verme artık umrumda değilsin beni kaybediyorsun diye.sordum ona yanlıştır dedi msj attım kimsin diye pardon yanlış oldu dedi.demek o kadındı...
Sonra twitirdanda baktım yine aynı isimle sayfa açmış kendine yine belden aşagı muhabbet bi de bişi yazmış çok canım yandı ''akıllı kadın şüphe eder,aptal kadın kendine güvenir eşim yapmaz deer''
bu takıldıkları yerlerde hep eşini aldatanlarla dolu çoluk çocuk sahibi adamlar kadınlar sanal seks yapıyorlar sanırım.,
allahımmm şimdi ne yapmalıyım ben dün gece 3de yattım.çocuguma baktım kendime baktım bu adammı bizim babamız benim kocam dedim
ona öle bişi yapmalıyım ki allahım ben ne yaptım desin aglayıp zırlamıycam.kendimi kaybetmiycem.boşarım diye çok korkardı hep demek varmış altında bişi...
Bunu benim eşimde yaptıysa herkes yapar kızlar içim yanıyo nasıl alıcam intikamımı ben
[/ı]

Karşılıklı anlaşmazlıklardan dolayı sakin sessiz boşanılsın.Ama işin içinde ihanet varsa,sessizce çekip gitmek olmaz.Bence elinizde kanıtlarınız olsun ve öyle açın davayı.Ağzına s.çın..Donuna kadar alın.

ela deme bana
ela deyince gözlerim doluyo sıkılıyorum kendimi başım nasıl agrıyo aglasam boşalıcam ama işdeyim ve kimse bilmiyo

topikteyiz uğra mutlaka ve sen çok güçlüsün bunu unutma sakın. yanındayız biliyorsun

bende o kısma takılmıştım.baba coşsun aldatsın anne evde otursun beklesin.ne güzel hayat :53:

yağmur bak kocanı kuşkulandırmaya başladın bence ve hata yapıyorsun işten izin mi alırsın naparsın bimem de şu çıktıları alıver bir an önce.

Sonuna kadar katılıyorum bı an once o tavırlı konusmalarını huzursuzluklarını başka birseye bagla ara onu cnm k.bakma ıs yerınde bırıyle atstım falan gıbılerınden zor ama yapp hemde hemen .. Adam kıllandı sılecek herseyı ve senı kandırmak ıcın bırsuru yalan bulacak oyle bı delıl topla kı suratına carptıgında agız felcı gecırsın it !!

ela deme bana

inan şoktayım anlatılacak bir konu değil ki anlatsanda adam önlem alır

hala

elimizden birşey gelmiyorrrrr

sen bizim kıymetlimisin

ama sen doğru karar vereceğine eminim

Canım gerçekten enteresan böyle bir halt yiyor nasıl cep telefonunu rahatça verebiliyor ya açık kaldıysa diye tereddüt bile etmiyor peki akşamları filan çok nete girer miydi tüm vaktini geçirir miydi yani böyle konuşmalar yapan insan genelde akşamları konuşuyor net başından ayrılmaz ayrıca pc başına filan oturmanızı istemez hiç farketmediniz mi gözlemlemediniz mi. Şimdi sen sahte hesap alıp o konuşmalara da katılsan dayanamazsın yani daha kötü hissedersin kendini. Ama artık olacak gibi değil asla sineye çekip oturmayı düşünme ne kadar af dilerse dilesin ne olursa olsun bence açık açık zaten hesabı biliyorsun göster ve bitti de kati ve kesin olarak. Nasıl susabildiniz hiçbirşey olmamış gibi davranabildiniz ben gördüğüm an herhalde evi başına yıkardım sonra da alır çocuğumu çeker giderdim ne yaparsanız yapın ders almaz.. Eğer çok ödetmek istiyorsanız ailesine çevresine ipliğini pazara çıkarttırın, tazminat davası açın. Ama bırakın yani bu adamı tek yaşamak böyle yaşamaktan daha iyidir.

Back
X